Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος (Dylandog)
Experience: 4080 (1020 points to next level)

 
600

H γερουσιαστής Alexandria Ocasio-Cortez επιστρέφει στο streaming του Among Us.H γερουσιαστής Alexandria Ocasio-Cortez έγραψε ιστορία πριν λίγες ημέρες όταν κατέγραψε ρεκόρ στο streaming του Among Us, με πάνω από 430.000 viewers να το παρακολουθούν και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Αυτή την φορά, η Cortez θα είναι μέρος του stream που διοργανώνει o Jagmeet Singh, o αρχηγός του New Democratic Party του Καναδά, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων. Ο Singh ανακοίνωσε τα νέα μέσω tweet και το stream θα ξεκινήσει στις 02:00 ώρα Ελλάδος, το Σάββατο. Οι streamers Ryan Letourneau και Hasanabi θα λάβουν και αυτοί μέρος στο stream.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν το stream μέσω του site του NPD και να λάβουν notification για την ώρα εκκίνησής του. Πάντως δεν έχει αναφερθεί αν μέσω του stream θα μαζευτούν χρήματα υπέρ κάποιου σκοπού, οργανισμού ή ιδρύματος, αλλά λογικά είναι κάτι που θα συμβεί.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Singh διοργανώνει stream και όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση της Cortez, δείχνει ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος για να έρθουν σε επαφή οι πολιτικοί με τους εκλογείς τους, ειδικά την περίοδο του εγκλεισμού λόγω COVID-19. Την προηγούμενη φορά, η Cortez μαζί με την βουλευτή των Η.Π.Α, Ilhan Omar προσπάθησαν να προτρέψουν μέσω του stream, να ψηφίσουν οι Αμερικανοί πολίτες στις τρέχουσες εκλογές της χώρας τους.

Read More...

Η Sony ρίχνει ban σε κατόχους PS5 που πουλάνε το PS Plus Collection
Χρεώνουν άλλους χρήστες PS4 για να έχουν πρόσβαση στα games.Οι κάτοχοι PS5 έχουν πρόσβαση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας σε 20 πρωτοκλασάτα games του PS4 και κάποιοι από αυτούς βρήκαν τρόπο για να βγάλουν λεφτά μέσω του λογαριασμού τους.

Αυτή η δυνατότητα γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από κάποιους κατόχους PS5 αφού πουλάνε ουσιαστικά την πρόσβαση στο PS Plus Collection τους, σε κατόχους PS4 αφού είναι ο μόνος τρόπος για να τα χαρούν και οι gamers που είναι στην προηγούμενη γενιά πλέον του οικοσυστήματος του PlayStation. Ειδικά στην Μαλαισία ένας κάτοχος PS5 χρέωνε 8 δολάρια για να φορτώσει τα games στο account κατόχου PS4.

Εξάλλου, κάποιοι κάτοχοι PS5 που απέκτησαν την κονσόλα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της έχουν ήδη σε αναμονή 50 gamers που θέλουν τα games του PS Plus Collection στο PS4 τους. Η Sony συνειδητοποίησε την εκμετάλλευση αυτή και αποφάσισε να ρίξει ban το οποίο θα είναι μόνιμο για αυτόν που παίρνει λεφτά για αυτή του τη πράξη και δυο μηνών για αυτούς που πλήρωσαν για αυτό.

Read More...

Οθόνη LG All-in-One Zero Client 24CK550Z-BP
Πολυχρηστική σχεδίαση, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και ενισχυμένη ασφάλεια.Το νέο monitor της LG Electronics (LG), 24CK550Z-BP 23,8" ιντσών ήρθε για να προσθέσει αξία στο εργασιακό περιβάλλον, με καλύτερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με ένα συμβατικό PC.

Το Zero client LG monitor παρέχει ισχυρό και ασφαλές Cloud Computing ενώ χάρη στο teradici PCoIP® πραγματοποιεί κωδικοποίηση στο επίπεδο του υλικού, βοηθά την Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας (CPU) να εκτελεί περισσότερες εργασίες και εξοικονομεί μπαταρία. Επιπλέον, οι χρήστες απολαμβάνουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου καθώς μετά την αποσύνδεσή του, ο εντοπισμός των δεδομένων είναι αδύνατος. Με τεχνολογία Full HD IPS και 16:9 ratio αποδίδει ευκρινέστερη εικόνα και ρεαλιστικά χρώματα, ενώ παρέχει οπτική άνεση για την παρακολούθηση διαγραμμάτων και αναφορών, με καθαρή απεικόνιση από οποιαδήποτε γωνία.

O σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα του νέου LG Monitor αυξάνει τη διάρκεια ζωής του, μειώνοντας το κόστος αντικατάστασης. Παράλληλα, το χαμηλό επίπεδο θορύβου κάνει το περιβάλλον του γραφείου πιο ευχάριστο και ελαχιστοποιεί το κόστος διαχείρισης λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας. Τέλος, το μοντέλο 24CK550Z-BP διαθέτει ποικιλία διεπαφών , επιλογές ρύθμισης κλίσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και τον οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης του ύψους, για άνετη εργασία. Το επίπεδο εργονομίας που προσφέρει οδηγεί στην βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ των μελών μίας ομάδας.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

Read More...

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Kingpin: ReloadedΟ κώδικας του αρχικού παιχνιδιού δεν είναι διαθέσιμος και η Slipgate Ironworks, εταιρεία ανάπτυξης του Kingpin Reloaded θα τον γράψει από την αρχή.

Το Kingpin Reloaded πρόκειται για το FPS remaster τους αρχικού Kingpin game το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1999 και περιείχε πολύ βία, βρισιές και ένα περίεργο visual style που απεικόνιζε τους χαρακτήρες λες και ήταν έτοιμοι να λιώσουν. Η 3D Realms ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι το Kingpin Reloaded θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος αλλά τελικά ανέβαλε την κυκλοφορία του για το 2021 . Πάντως η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 Στις 10 Δεκεμβρίου όπως συμβαίνει με άλλα games και πιο πρόσφατα με το MechWarrior 5. Ο έξτρα χρόνος σε αυτή την περίπτωση οφείλεται στις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προβεί η Slipgate Ironworks για το remaster του Kingpin Reloaded

Η Slipgate Ironworks δήλωσε: "Όπως όλοι γνωρίζετε, ο αρχικό κώδικας του Kingpin δεν υπάρχει πια, οπότε το πρωταρχικό μας σχέδιό ήταν να αναπτύξουμε το Reloaded σε νέα game engine. Ωστόσο κατά αυτή την διαδικασία, συνειδητοποιήσαμε ότι για να μοιάζει το remaster 100% με το αρχικό, θα έπρεπε καλύτερα να δημιουργήσουμε τα χαμένα sources του πρώτου κώδικα από την αρχή."

Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε επίσης ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του προγραμματισμού και του texture re-creation είναι ολοκληρωμένα και όλα θα συνδυαστούν τον Ιανουάριο. Με το πέρας αυτής της διαδικασίας θα αρχίσουν να μοιράζονται με το κοινό, screenshots, βίντεο όπως και το beta test.

Read More...

Project Eve 3 years ago

Νέο Action game στα πρότυπα των NieR Automata, Bayonetta και Devil May Cry.

H Shift Up εταιρεία του Kim Hyung Tae, αποκάλυψε το πρώτο gameplay video για το Αction game Project Eve.

Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ονόματι Eve να έρχεται αντιμέτωπη σε boss battle με ένα τέρας και ενώ το Project Eve είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, μέσω του video μάθαμε διάφορες πληροφορίες για αυτό.

Το Project Eve διαδραματίζεται σε post-apocalyptic μελλοντικό κόσμο, όπου η Eve μάχεται άγνωστους raiders τους NA-tives, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο βίντεο από το παιχνίδι παρόλο που είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=p3YKZJhbctY

Το πρώτο που παρατηρούμε στο παραπάνω βίντεο, είναι το user interface το οποίο έχει τρεις μπάρες και καμία από αυτές δεν φαίνεται να είναι για το endurance, αν θεωρήσουμε ότι η μια είναι της ενέργειας. Η μπλε μπάρα φαίνεται να σχετίζεται με το shield, αφού η Eve χάνει HP μόνο όταν αυτή η μπάρα αδειάζει εντελώς. Η δεύτερη μπάρα είναι για το charge του σπαθιού της Eve, η οποία κοκκινίζει με κάθε σωστό dodge και block. O αριθμός κάτω δεξιά με το σύμβολο της μπαταρίας δείχνει τις φορές που μπορείτε να κάνετε heal.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται στο βίντεο είναι και η δυνατότητα για Bullet Time παρόμοιο με τα Bayonetta και Zelda BOTW, όταν κάνετε dodge τελευταία στιγμή. Η Eve έχει πολλά combos βασισμένα στο σπαθί της ενώ τα bosses έχουν και εντολές για grab όπως στο God of War και για να τα αποτελειώσετε θα πρέπει να πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί εντός μικρού χρονικού ορίου, όπως και στο Shenmue.

Το Project Eve είχε κάνει την εμφάνισή του στις 4 Απριλίου του 2019 μέσω teaser τρέιλερ. Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Κορεάτικη Shift Up που ίδρυσε το 2013 ο Kim Hyung Tae. Είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων των Blade & Soul, The War of Genesis 3 και της σειράς JRPG της Magna Carta, Softmax. Το στυλ του Kim Hyung Tae είναι πολύ χαρακτηριστικό και βασίζεται κυρίως στο τρίπτυχο ''cool, cute and sexy'' και είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων και στο Project Eve. Η Shift Up πάντως είχε αναφέρει τις επιρροές του Project Eve από τα God of War και NieR Automata.

Η περιπέτεια της Eve χαρακτηρίζεται ως ΑΑΑ console project και χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, high-density 3D Scan Systems, Motion Capture και Face Motion Capture. Μια νέα ομάδα από τα σπλάχνα της Shift Up που ονομάζεται Second Eve Studio είναι υπεύθυνη ανάπτυξης και μέλη της είχαν δουλέψει και Blade & Soul. Οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το Project Eve δεν είναι ακόμα γνωστές αλλά το game ''αναπτύσσεται για να δείξει την μέγιστη απόδοση σε διαφορετικές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων και των κονσολών.''

Το Project Eve περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.

Διαβάστε το review του Blade & Soul και συζητήστε για το Project Eve στο παρακάτω forum topic.

Νέο Action game στα πρότυπα των NieR Automata, Bayonetta και Devil May Cry.
H Shift Up εταιρεία του Kim Hyung Tae, αποκάλυψε το πρώτο gameplay video για το Αction game Project Eve.Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ονόματι Eve να έρχεται αντιμέτωπη σε boss battle με ένα τέρας και ενώ το Project Eve είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, μέσω του video μάθαμε διάφορες πληροφορίες για αυτό.

Το Project Eve διαδραματίζεται σε post-apocalyptic μελλοντικό κόσμο, όπου η Eve μάχεται άγνωστους raiders τους NA-tives, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο βίντεο από το παιχνίδι παρόλο που είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο.
www.youtube.com/watch?v=p3YKZJhbctY

Το πρώτο που παρατηρούμε στο παραπάνω βίντεο, είναι το user interface το οποίο έχει τρεις μπάρες και καμία από αυτές δεν φαίνεται να είναι για το endurance, αν θεωρήσουμε ότι η μια είναι της ενέργειας. Η μπλε μπάρα φαίνεται να σχετίζεται με το shield, αφού η Eve χάνει HP μόνο όταν αυτή η μπάρα αδειάζει εντελώς. Η δεύτερη μπάρα είναι για το charge του σπαθιού της Eve, η οποία κοκκινίζει με κάθε σωστό dodge και block. O αριθμός κάτω δεξιά με το σύμβολο της μπαταρίας δείχνει τις φορές που μπορείτε να κάνετε heal.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται στο βίντεο είναι και η δυνατότητα για Bullet Time παρόμοιο με τα Bayonetta και Zelda BOTW, όταν κάνετε dodge τελευταία στιγμή. Η Eve έχει πολλά combos βασισμένα στο σπαθί της ενώ τα bosses έχουν και εντολές για grab όπως στο God of War και για να τα αποτελειώσετε θα πρέπει να πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί εντός μικρού χρονικού ορίου, όπως και στο Shenmue.

Το Project Eve είχε κάνει την εμφάνισή του στις 4 Απριλίου του 2019 μέσω teaser τρέιλερ. Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Κορεάτικη Shift Up που ίδρυσε το 2013 ο Kim Hyung Tae. Είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων των Blade & Soul, The War of Genesis 3 και της σειράς JRPG της Magna Carta, Softmax. Το στυλ του Kim Hyung Tae είναι πολύ χαρακτηριστικό και βασίζεται κυρίως στο τρίπτυχο ‘’cool, cute and sexy’’ και είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων και στο Project Eve. Η Shift Up πάντως είχε αναφέρει τις επιρροές του Project Eve από τα God of War και NieR Automata.

Η περιπέτεια της Eve χαρακτηρίζεται ως ΑΑΑ console project και χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, high-density 3D Scan Systems, Motion Capture και Face Motion Capture. Μια νέα ομάδα από τα σπλάχνα της Shift Up που ονομάζεται Second Eve Studio είναι υπεύθυνη ανάπτυξης και μέλη της είχαν δουλέψει και Blade & Soul. Οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το Project Eve δεν είναι ακόμα γνωστές αλλά το game ‘’αναπτύσσεται για να δείξει την μέγιστη απόδοση σε διαφορετικές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων και των κονσολών. ‘’

Το Project Eve περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.

Read More...

Η Sony ρίχνει ban σε κατόχους PS5 που πουλάνε το PS Plus Collection 3 years ago

Χρεώνουν άλλους χρήστες PS4 για να έχουν πρόσβαση στα games.

Οι κάτοχοι PS5 έχουν πρόσβαση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας σε 20 πρωτοκλασάτα games του PS4 και κάποιοι από αυτούς βρήκαν τρόπο για να βγάλουν λεφτά μέσω του λογαριασμού τους.

Αυτή η δυνατότητα γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από κάποιους κατόχους PS5 αφού πουλάνε ουσιαστικά την πρόσβαση στο PS Plus Collection τους, σε κατόχους PS4 αφού είναι ο μόνος τρόπος για να τα χαρούν και οι gamers που είναι στην προηγούμενη γενιά πλέον του οικοσυστήματος του PlayStation. Ειδικά στην Μαλαισία ένας κάτοχος PS5 χρέωνε 8 δολάρια για να φορτώσει τα games στο account κατόχου PS4.

Εξάλλου, κάποιοι κάτοχοι PS5 που απέκτησαν την κονσόλα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της έχουν ήδη σε αναμονή 50 gamers που θέλουν τα games του PS Plus Collection στο PS4 τους.  Η Sony συνειδητοποίησε την εκμετάλλευση αυτή και αποφάσισε να ρίξει ban το οποίο θα είναι μόνιμο για αυτόν που παίρνει λεφτά για αυτή του τη πράξη και δυο μηνών για αυτούς που πλήρωσαν για αυτό.

Διαβάστε όλα τα νέα για το PS Plus Collection και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

Οθόνη LG All-in-One Zero Client 24CK550Z-BP 3 years ago

Πολυχρηστική σχεδίαση, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και ενισχυμένη ασφάλεια.

Το νέο monitor της LG Electronics (LG), 24CK550Z-BP 23,8" ιντσών ήρθε για να προσθέσει αξία στο εργασιακό περιβάλλον, με καλύτερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με ένα συμβατικό PC.

Το Zero client LG monitor παρέχει ισχυρό και ασφαλές Cloud Computing ενώ χάρη στο teradici PCoIP® πραγματοποιεί κωδικοποίηση στο επίπεδο του υλικού, βοηθά την Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας (CPU) να εκτελεί περισσότερες εργασίες και εξοικονομεί μπαταρία. Επιπλέον, οι χρήστες απολαμβάνουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου καθώς μετά την αποσύνδεσή του, ο εντοπισμός των δεδομένων είναι αδύνατος. Με τεχνολογία Full HD IPS και 16:9 ratio αποδίδει ευκρινέστερη εικόνα και ρεαλιστικά χρώματα, ενώ παρέχει οπτική άνεση για την παρακολούθηση διαγραμμάτων και αναφορών, με καθαρή απεικόνιση από οποιαδήποτε γωνία.

lg 24ck550z bp monitor 4

O σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα του νέου LG Monitor αυξάνει τη διάρκεια ζωής του, μειώνοντας το κόστος αντικατάστασης. Παράλληλα, το χαμηλό επίπεδο θορύβου κάνει το περιβάλλον του γραφείου πιο ευχάριστο και ελαχιστοποιεί το κόστος διαχείρισης λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας. Τέλος, το μοντέλο 24CK550Z-BP διαθέτει ποικιλία διεπαφών , επιλογές ρύθμισης κλίσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και τον οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης του ύψους, για άνετη εργασία. Το επίπεδο εργονομίας που προσφέρει οδηγεί στην βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ των μελών μίας ομάδας.

lg 24ck550z bp monitor 3

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

Διαβάστε το review μας για την LG UN71006LA και συζητήστε για την LG στο παρακάτω forum topic.

Το YouTube έριξε ban στο κανάλι της influencer Belle Delphine 3 years ago

Ενεργοποιήθηκε εκ νέου μετά από υποστήριξη άλλων YouTubers.

H Belle Delphine, σταρ των social media και αυτοαποκαλούμενη gamer girl είδε μόλις πρόσφατα το YouTube να ρίχνει ban στο κανάλι της χωρίς προειδοποίηση.

Η γεννημένη στην Νότια Αφρική Belle Delphine, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Mary-Belle Kirschner, ζει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει γίνει γνωστή μέσα από τα -πολλές φορές επικίνδυνα αλλά - χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube.
H Delphine πρόσφατα τρόλαρε τους fans της δημιουργώντας σε site ενηλίκων την περσόνα GamerGirl Bathwater, κερδίζοντας μια περιουσία από αυτό. Πάντως το κανάλι της έχει πάνω από 1.8 εκατομμύρια subscribers και πριν λίγο καιρό απενεργοποιήθηκε από το YouTube. Βέβαια η influencer υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη χωρίς πρότερη προειδοποίηση, πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το YouTube πριν από το ερχόμενο ban.

Η Delphine το ανέφερε στο Twitter για να δεχθεί την υποστήριξη του Keemstar.

 

 

Ο λόγος για το άμεσο ban ήταν λόγω ξεκάθαρου σεξουαλικού περιεχομένου. Ωστόσο η gamer girl θεωρεί ότι η πλατφόρμα κρίνει με δυο μέτρα και δυο σταθμά αφού το αμφιλεγόμενο βίντεο της Cardi B, “WAP” παραμένει στο YouTube και έχει φτάσει τα 300 εκατομμύρια views.

Πάντως οι κανόνες για το community του YouTube υποδεικνύουν ότι τα μόνιμα bans μπορούν να ισχύουν χωρίς προειδοποίηση όταν το περιεχόμενο είναι συνεχόμενα υβριστικό, το οποίο μάλλον ίσχυσε στην περίπτωση της Delphine. Βέβαια αν όντως ισχύει αυτό, αντίστοιχη αντιμετώπιση δεν είχαν άλλα κανάλια παρόμοιου περιεχομένου.

 

 

Οι fans της Belle Delphine μπορούν να είναι ήσυχοι πλέον, αφού μετά την εκστρατεία της στα κοινωνικά δίκτυα και την υποστήριξή της από γνωστούς YouTubers, η πλατφόρμα ενεργοποίησε το κανάλι της. Η Delphine ανακοίνωσε τα νέα μέσω Twitter.

 

 

Πάντως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το YouTube θα αντιδρούσε το ίδιο και θα ενεργοποιούσε το κανάλι ενός λιγότερο γνωστού YouTuber.

Διαβάστε για την απόφαση του YouTube να προβάλει διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification