Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Rune: Ragnarok' στο φόρουμ. 3 years ago

Χαίρομαι που στο Rune 2 οι μάχες θα βασίζονται αρκετά στην ικανότητα των παικτών και όχι απλά στα αντικείμενα, τις δυνάμεις και τα RNG στοιχεία ενός τυπικού RPG. Προσωπικά θα το τιμήσω μόλις βγει.

Διαβάστε περισσότερα...

Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Deathground' στο φόρουμ. 3 years ago

Το community έδειξε το support του μέσα από το kickstarter, επομένως ο μόνος τρόπος να μην πάει καλά είναι η Jaw Drop Games να μην εκμεταλλευτεί σωστά τα χρήματα που τους δόθηκαν ή να ξυπνήσει από τον λήθαργο η Capcom και να κυκλοφορήσει ένα νέο Dino Crisis, πράγμα δύσκολο μιας και το παιχνίδι έχει μείνει ξεχασμένο πίσω στο 2003 και οι φήμες γύρω από ένα νέο τίτλο για την σειρά ή έστω ένα remake την περίοδο 2016 με 2017 μάλλον ήταν απλώς φήμες.

Διαβάστε περισσότερα...

Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Bright Memory: Infinite' στο φόρουμ. 3 years ago

Πραγματικά ανυπομονώ για το παιχνίδι, έχω ήδη παίξει το Bright Memory (που μπορείτε να το βρείτε στο link παρακάτω) και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε από έναν και μόνο Κινέζο developer, indie developers τρέμετε, δεν βγήκε εξάλλου άδικα το ρητό: "Όσο καλός και να είσαι σε κάτι πάντα θα υπάρχει ένας ασιάτης καλύτερος από εσένα".

store.steampowered.com/app/955050/Bright_Memory/

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Giorgos Tsolaridis ευχαρίστησε Kame-nos στο θέμα Unknown 9: Awakening 3 years ago

Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Unknown 9: Awakening' στο φόρουμ. 3 years ago

Από την περιγραφή σε βίντεο του καναλιού Unknown 9:
"Unknown 9: Awakening is a 3rd person narrative driven action adventure game follows Haroona, a young woman raised on the streets of Kolkata, India who's haunted by visions of her own death. She struggles to understand her mysterious innate abilities to manipulate the unseen. A mentor soon helps Haroona hone her gifts, teaches her to access the mysterious hidden dimension known as The Fold and propels her on a journey to unlock the mysteries of this new realm. "

Μετάφραση:
"Το Unknown 9: Awakening είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου, δράσης-περιπέτειας, με γνώμονα την αφήγηση, το οποίο ακολουθεί την Χαρούνα, μια νεαρή κοπέλα μεγαλομένη στους δρόμους της Καλκούτα της Ινδίας, την οποία την στοιχειώνουν οράματα του θανάτου της. Ταυτόχρονα, δυσκολεύεται να κατανοήσει τις έμφυτες της δυνάμεις με τις οποίες χειρίζεται τον αόρατο κόσμο. Ένας μέντορας σύντομα θα βοηθήσει την Χαρούνα να ακονίσει τις δυνάμεις της, θα της μάθει πως να εισέλθει στην μυστική και κρυφή διάσταση γνωστή ως Fold και θα την ωθήσει σ' ένα ταξίδι ώστε να ανακαλύψει τα μυστήρια αυτού του νέου κόσμου."

Επομένως μιλάμε για ένα adventure παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλήσσομαι, το παιχνίδι από το teaser και μόνο θύμιζε παιχνίδια όπως το Uncharted. Ταυτόχρονα όμως το παιχνίδι θα βασίζεται αρκετά στην ιστορία πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην είναι και τόσο action όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Επίσης έχουμε να κάνουμε με μαγικές δυνάμεις, μιας και η πρωταγωνίστρια μπορεί να μεταφερθεί σε μια διαφορετική διάσταση όπως είδαμε και στο teaser για λίγο χρόνο ώστε να αποφύγει κάποια επίθεση από κάποιον αντίπαλο. Αυτή η δύναμη είναι σίγουρα σημαντική για το gameplay του παιχνιδιού και ελπίζω οι developers να χειριστούν καλά το συγκεκριμένο mechanic, είναι μια καλή ευκαιρία για κάτι φρέσκο στον χώρο των adventures.

Διαβάστε περισσότερα...

Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Unknown 9: Awakening' στο φόρουμ. 3 years ago

Πραγματικά με ενθουσίασε το trailer, η μουσική, τα γραφικά, τα εφέ, όλα μαζί δημιουργούν κάτι μοναδικό. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Kame-nos απάντησε στο θέμα 'High Score' στο φόρουμ. 3 years ago

Ανυπομονώ, ελπίζω πως θα είναι μια αρκετά καλή δουλειά ώστε να μαθαίνουμε και εμείς οι καινούργιοι από τα παλιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Manos έγραψε:"Έφυγε" ο William English, συνδημιουργός του πρώτου mouse για υπολογιστές
Σε ηλικία 91 ετών

Το 1968 ο William English και ο Douglas Engelbart παρουσίασαν για πρώτη φορά σε κοινό το πρώτο περίφημο "ποντίκι" ή αλλιώς "mouse". Μία συσκευή που θα άλλαζε εντελώς το μέλλον της τεχνολογίας στα PC, όπως το γνωρίζαμε μέχρι τότε.

Η πλοήγηση στους τότε υπολογιστές της εποχής (που είχαν το μέγεθος ντουλαπιών ή ακόμη και ολόκληρου δωματίου) ήταν δύσκολη και γινοταν μέσω punch cards και printouts, μέχρι που το mouse άρχισε να λύνει κάθε πρόβλημα. Ο English δούλεψε στο Augmentation Research Centre (ARC) του SRI International, το οποίο τότε διερευνούσε νέους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες υπολογιστών θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τους υπολογιστές και την τεχνολογία.Το πρώτο mouse αποτελούνταν από ξύλο παύκου, ένα κουμπί κι ένα καλώδιο σύνδεσης. Είχε δύο ποτενσιόμετρα, εξαρτήματα τα οποία ανίχνευαν την κίνηση δύο μικρών τροχών καθώς ο χρήστης μετακινούσε την συσκευή. Σκεφτείτε ότι αν αυτή η εφεύρεση δεν είχε παρουσιαστεί το 1968, τότε μπορεί μια ανάλογη εφεύρεση να ερχόταν αρκετά χρόνια μετά (και ενδεχομένως να μην λεγόταν ποντίκι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Το mouse ονομάστηκε έτσι γιατί ο κέρσορας εκείνη την εποχή λεγόταν CAT και η όλη εφεύρεση έδινε την αίσθηση του κυνηγητού, ανάμεσα στη γάτα και το ποντίκι.

Μετέπειτα στην καριέρα του, ο English εργάστηκε στο Xerox Palo Alto Research Centre (PARC), όπου ανέπτυξε ένα mouse με μπίλια. Αφήνει πίσω του την γυναίκα του Roberta και δύο παιδιά, τους Aaron και John, αλλά και μια θετή κόρη, την Patricia και μια εγγονή, σύμφωνα με τους New York Times.


Είναι λυπητερό να "φεύγουν" τέτοιοι άνθρωποι από τον κόσμο, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει το έργο τους να μας εμπνέει και εμάς ώστε να προσπαθήσουμε και εμείς να προσφέρουμε σε αυτόν τον κόσμο και να τον κάνουμε καλύτερο. Είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος αυτό θα ήθελε από την νέα γενιά. Καλό παράδεισο να έχει λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα...

Blood Prince is friends with Kame-nos

Kame-nos has a new avatar. 3 years ago
Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Βίντεο του μήνα: Ιούλιος 2020' στο φόρουμ. 3 years ago

Ξεκάθαρα το "TO YOUTUBE - ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ #1"
Γουστάρω την κάφρικη πλευρά του Μάνου.

Διαβάστε περισσότερα...

Kame-nos απάντησε στο θέμα 'Silent Hills (P.Τ.) από Kojima και del Toro' στο φόρουμ. 3 years ago

Ο Kojima δείχνει ενδιαφέρον για το Horror genre... τρέμε κόσμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Notification