Διαβάστε το reviewwww.gameworld.gr/reviews/50498-call-of-duty-warzone-2-0-2 


Το ολοκαίνουργο αυτό battle royale εντυπωσιάζει στο τεχνικό τομέα καθώς τα γραφικά του είναι αρκετά ρεαλιστικά, δίνοντας μια ιδιαιτερότητα στο περιβάλλον που μαζί με τον ιδιαίτερο ήχο και το εξαιρετικό gameplay συνθέτουν μία πολύ ολοκληρωμένη εμπειρία για τον παίκτη. Φέρει μεγάλες αλλαγές από τον προκάτοχό του καθώς έχει γίνει προσπάθεια να αλλαχτεί ο χειρισμός των όπλων και της κίνησης του παίκτη αποτελώντας ένα απολαυστικό σύνολο. 

Όμως τα τεχνικά προβλήματα στον τίτλο της activision δεν έλειπαν δυστυχώς από την πρώτη μέρα αφού τα bugs και οι αποσυνδέσεις ήταν σε μεγάλο βαθμό πίσω από κάθε γωνία, αφήνοντας μια αρνητική αίσθηση στο κοινό που ακολουθεί την σειρά Call Of Duty και ιδιαίτερα το Warzone. 

Read More...

Πάρης Κλούφης has a new avatar. 1 year ago

Διαβάστε το review 

Δημοσιεύτηκε μόλις το review του Call of Duty: Warzone 2.0, μπείτε, διαβάστε και αφήστε και τα δικά σας σχόλια κάτω από το review. 
Σε γενικές γραμμές η εμπειρία μου με το παιχνίδι ήταν θετική, με το μόνο αρνητικό που μπορεί να την χαλάσει να είναι τα πιθανά crashes που μπορεί να εμφανιστούν στους παίκτες.

Read More...

Μπορεί η Blizzard να αλλάξει τον ορισμό του sequel; Read More

  Έχω αναλάβει το review του call of duty:Warzone II. 

 Μέχρι της στιγμής μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις ,φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ το κομμάτι του gameplay και του ήχου,o καινούργιος χάρτης Al Mazrah από loot είναι αρκετά γενναιόδωρος αν και αρκετά μεγάλος ,έχει περισσότερα πράγματα να εξερευνήσεις ,η κάθε περιοχή στο χάρτη έχει άλλα σημεία ενδιαφέροντος από ότι σε άλλα ,υπάρχουν αντικείμενα που σχετίζονται με το που βρίσκονται (πχ. Στα μαγαζιά σφαίρες ,στις ταμιακές χρήματα ,στα ντουλάπια bandagies), από οχήματα έχουμε τα κλασικά ελικόπτερα ,γουρούνες ,αμάξια, φορτηγά με την επιπλέον προσθήκη ότι τελειώνουν από καύσιμα.Έχουν γίνει γενναίες αλλαγές ,καθώς και το gulag είναι πλέον αγώνες 2vs2,με σκοπό να συνεργαστείς όχι μόνο με την ομάδα σου αλλά και με τον αντίπαλο για να ξαναβγείς στον χάρτη. Δυστυχώς το 3p br με άφησε απογοητευμένο μιας που παίζεται με κάμερα 3ου προσώπου η οποία είναι ένα απίστευτα καλό glitch για να δεις τον αντίπαλο σου που κρύβεται.Εν κατακλείδι πιστεύω ότι το φρενήρες battle royale της activision βελτιώθηκε σε αρκετό βαθμό σε σχέση με το προηγούμενο.

 

Read More...

Notification