Νικόλας Παπακώστας has a new avatar. 10 months ago
Νικόλας Παπακώστας απάντησε στο θέμα 'Elex 2' στο φόρουμ. 10 months ago

Διαβάστε το Elex 2 review εδώ
elex-2-review-fixed.jpg

Τελείωσα το πρώτο Elex μέσα σε 3 μέρες, και περίμενα πώς και πώς να βγει το δεύτερο. Σαν μεγάλος φαν της Piranha Bytes (έχω παίξει όλα της τα παιχνίδια)
ήξερα τι να περιμένω από την αρχή. Έτσι λοιπόν με το που βγήκε το δεύτερο μέρος το ξεκίνησα. Το λάτρεψα πάρα τα ελαττώματά του όπως το ξύλινο voice acting και τα μοντέλα των χαρακτήρων τα οποία έχουν μάτια ορθάνοιχτα λες και είναι σε μόνιμή έκπληξή.

Όμως το σενάριο του, ο αχανής χάρτης του, το jetpack και οι NpCs που είχα γνωρίσει, βοηθήσει και συμπαθήσει στο πρώτο μέρος με κέρδισαν και με έκαναν πραγματικά να το απολαύσω. Θα ξαναγυρίσω σίγουρα σε αυτό, γιατί άφησα αρκετά πράγματά (έχει άπειρα quests και σχεδόν ο κάθε ένας που συναντάς θέλει και κάτι. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή πως επιβίωναν πριν πάω να τους βρω!).

Επίσης, θέλω να το ξαναπαίξω σίγουρα επειδή λόγο μιας κακής κίνησής στην αρχή οι Clerics που ήμουνα μέλος τους στο Elex 1 δε θέλανε ούτε να με δούνε. Έτσι πήγα με τους Berserkers που δεν τους πολυσυμπαθούσα, και για αυτό τον λόγο δεν ακολούθησα και τίποτα από αυτά που μου λέγανε. Αυτοί δε θέλανε τεχνολογία και εγώ γυρνούσα στην πόλη τους οπλισμένος με το plasma rifle μου και τους κοιτούσα αφ' υψηλού.  Είναι ένας τίτλος όμως που δε θα κρατήσει άτομά που δεν είναι εξοικειωμένα με το στυλ των τίτλων τις εταιρίας και είναι κρίμα γιατί σαν RPG έχει πολλά να δώσει.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Νικόλας Παπακώστας has a new avatar. 10 months ago
Notification