Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 113734 (17318 points to next level)

 
600
7 hours 14 minutes ago
Διαγωνισμός ψαρέματος στο Fortnite 7 hours 14 minutes ago

Το τουρνουά θα ονομάζεται Fishing Frenzy.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τουρνουά ψαρέματος στο Fortnite, το οποίο θα ονομάζεται Fishing Frenzy.

Στο τουρνουά αυτό θα υπάρξει ένας νικητής από κάθε region του παιχνιδιού και μια ποικιλία διαφόρων κατηγοριών. Το βραβείο Top Angler θα πάει στον παίκτη που θα ποιάσει τα περισσότερα ψάρια σε ένα match, κατά την περίοδο του διαγωνισμού. Το The Small Fry Champion θα πάει στον παίκτη που θα πιάσει τα περισσότερα ψάρια Small Fry, ενώ το ίδιο θα γίνει και για τους πρωταθλητές των Flopper και Slurpfish. Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν ειδικά llama trophies για να επιδεκνύουν τα κορυφαία ταλέντα τους...στο ψάρεμα.

Θα υπάρξει ένα ακόμη βραβείο, καθώς όποιος παίκτης πιάσει το Mythic Goldfish κατά την διάρκεια του τουρνουά θα λάβει το Bottom Dweller Pickaxe. Το τουρνουά Fishing Frenzy θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα Δευτέρας στις 03:00. Όποιος χρησιμοποιήσει καλάμι ψαρέματος σε αυτό το διάστημα μπαίνει αυτόματα στο διαγωνισμό, αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει το two-factor authentication.

Όσοι συμμετάσχετε στο τουρνουά θα λάβετε ένα δωρεάν spray Play to Win. Φροντίστε μόνο να βγάλετε ψάρια με το καλάμι κι όχι με κανένα...Harpoon Gun.

Δείτε το Fortnite update v11. Συζητήστε περισσότερα για Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite: Chapter 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

8 hours 43 minutes ago
yesterday
O streamer Rudeism έφτιαξε lightsaber και γάντι για το Star Wars Jedi: Fallen Order yesterday

Παίζει με ειδικό χειριστήριο!

Ο Twitch streamer Rudeism είχε κάνει τον εαυτό του Goose controller παίζοντας το Untitled Goose Game και πλέον ξαναχτυπά! Δημιούργησε ειδικό χειριστήριο με σπαθί lightsaber και γάντι Force glove, απλά για να παίξει Star Wars: Jedi Fallen Order.

Ο Dylan Beck έφτιαξε τα δύο αυτά περιφερειακά μόνος του συνδυάζοντας εξαρτήματα από χειριστήρια.

Το lightsaber είναι ένα κλασικό πλαστικό φωτόσπαθο, στο οποίο ο Rudeism έβαλε thumbsticks και κουμπιά. Ανάβει όταν ενεργοποιείται μέσα στο παιχνίδι και αντιδρά στις κινήσεις του streamer, όπως όταν χτυπάει ή μπλοκάρει.

Το Force Glove είναι πιο περίπλοκο καθώς έχει ένα χειριστήριο, με το οποίο ο Dylan ελέγχει τον χαρακτήρα (Cal) μέσα στο παιχνίδι. Χρησιμοποιεί ένα IMU (Inertial Measurement Unit) για να καθορίσει ποια δύναμη Force θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις κινήσεις του.

Ο χειρισμός είναι πολύ πιο διασκεδαστικός από τον τύπο που έφτασε level 100 στο World of Warcraft με dancepad! 

Διαβάστε το review του Star Wars Jedi: Fallen Order και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Δωρεάν περίοδος για το Borderlands 3 yesterday

Ακόμα δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει!

Η 2K Games δίνει δωρεάν το Borderlands 3 για τις κονσόλες PS4 και Xbox One αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπορεί το δημοφιλές FPS/RPG να κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η 2K αποφάσισε μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του να το διαθέσει δωρεάν στις δύο δημοφιλέστερες κονσόλες. Μαζί με το δωρεάν Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκε και το πρώτο DLC με τίτλο  Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot.

http://www.youtube.com/watch?v=dwotKJdUD6M

Πριν από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όμως, θα προηγηθεί το αυριανό patch, το οποίο μεταξύ άλλων θα προσθέσει και το δωρεάν DLC challenge Takedown at the Maliwan Blacksite.

Διαβάστε το review του Borderlands 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

3 days ago
Παίζουμε Death Stranding 3 days ago

100% στα ελληνικά!

Στο αποψινό μας livestream στις 22:00 θα παίξουμε το νέο Stealth game του Hideo Kojima. Το πολυαναμενόμενο Death Stranding.

Το livestream, πλέον σε 1080p HD, θα μεταδοθεί πλήρως στα ελληνικά, καθώς θα ενεργοποιήσουμε το ελληνικό voice acting, αλλά και τους ελληνικούς υπότιτλους. Συντονιστείτε στο www.YouTube.com/Gameworldgr.

Μαζί μας θα βρίσκεται παρέα ο Γιώργος Χαραλάμπους.

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

3 days ago
Πριν το αγοράσετε 5: 9 facts για το The Outer Worlds 3 days ago

Με Θετικά και αρνητικά αλλά και μεγαλύτερη έμφαση στο gameplay.

Από σήμερα η σειρά "Πριν το αγοράσετε" εξελίσσεται και πλέον γίνεται πιο ουσιώδης, ώστε να σας βοηθήσει στην αγορά νέων games.

Στα νέα μας επεισόδια θα αναλύουμε καταρχήν κατά πλειοψηφία θέματα που αφορούν το gameplay ενός παιχνιδιού και κατά μειοψηφία το σενάριό του. Δεν θα κάνουμε αναφορές σε στοιχεία που δεν αφορούν την αγορά του. Παράλληλα, θα σας παρουσιάζουμε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά στοιχεία ενός παιχνιδιού.

Δείτε λοιπόν το νέο μας βίντεο για το The Outer Worlds, το First-Person Action RPG της Obsidian, το οποίο...μιμείται κατά κάποιο τρόπο το Fallout, καθώς θυμίζουμε ότι στην Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης υπάρχουν στελέχη τα οποία είχαν εργαστεί στα Fallout 1 και 2.

http://www.youtube.com/watch?v=-6vSMMpECV4

Το review του The Outer Worlds θα ανέβει σύντομα στο GameWorld. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

4 days ago
Δημιουργοί Diablo: "Η Blizzard άλλαξε τελείως και θέλει να ικανοποιεί τους μετόχους της" 4 days ago

Μόνο 2 άτομα έμειναν από τους 180 την εποχή των πρώτων Diablo.

Οι δημιουργοί του Diablo δήλωσαν στην ExileCon της Νέας Ζηλανδίας ότι η Blizzard έχει αλλάξει τελείως και θέλει πλέον να ικανοποιεί τους μετόχους της.

Οι David Brevik, Erich Schaefer και Max Schaefer, τοποθετήθηκαν για την ανακοίνωση του Diablo Immortal για κινητά, το ban του Blitzchuong στη Hearthstone, επειδή ο παίκτης έκανε δημόσια δήλωση υπέρ των διαδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ, ενώ ακολούθησε και ban σε δύο casters.

Ο David Brevik δήλωσε συγκεκριμένα: "Δεν είναι ότι απλά η Blizzard άλλαξε, έχει αλλάξει τελείως. Οι μόνοι αρχικοί developers που παρέμειναν είναι ο senior Art Director Samwide Didier και ο πρόεδρος J. Allen Brack, με τον οποίο μιλάω συχνά. Όταν φύγαμε υπήρχαν 180 υπάλληλοι. Τώρα υπάρχουν χιλιάδες. Η όλη αυτοκρατορία που έχει στηθεί είναι διαφορετική και η Activision δεν έχει επιρροή στη Blizzard. Μόνο η Blizzard και ένας εμπορικός μέτοχος, η Vivendi ή κάποιος άλλος. Τώρα η Blizzard είναι μια αυτοκρατορία που θέλει να καθησυχάσει τους μετόχους της".

Όσον αφορά την αλλαγή στάσης στις αξίας της Blizzard, που κάποτε ήταν η ελευθερία λόγου των χρηστών της, ο Brevik πρόσθεσε ότι "Αυτό δεν είναι κάτι το νέο. Συμβαίνει με τις εταιρείες συνεχώς. Είναι λογικό σε οποιαδήποτε εταιρεία που μεγαλώνει σε τεράστιο επίπεδο". Ακόμα και κατά την ανάπτυξη του Diablo 2 υπήρχαν διαρκώς διαφωνίες σχετικά με το splatter και την αισθητική του αίματος που υπήρχε ανάμεσα στην Blizzard North και την Blizzard Entertainment, όπου βρίσκονταν τα κεντρικά, εταιρεία δηλαδή που είχαν ιδρύσει οι Mike Morhaime, Allen Adham και Frank Pearce. Όσο η Blizzard συνέχισε να μεγαλώνει μετά τις επιτυχίες των Diablo, Warcraft και StarCraft, το τρίο δημιουργών του Diablo είχε ακόμη πιο δύσκολο έργο στο να καταφέρει εις πέρας τον δημιουργικό σχεδιασμό και να αποφύγει την εμπορική γραφειοκρατεία. Ο Erich Schaefer πρόσθεσε σε όλα αυτά ότι "Τότε δεν μιλούσαν στην  Blizzard για τα θέλω της Κινεζικής κυβέρνησης, παρά μόνο για το τι ήθελαν οι fans".

 

Συζητήστε για το Hearthstone και το ban του Blitzchung στο σχετικό forum topic.

4 days ago
Notification