Ο Παντελάκης Ευάγγελος ευχαρίστησε Giorgos Tsolaridis στο θέμα 4ο Xbox (Scarlett) από την Microsoft 14 hours 49 minutes ago
Ο Παντελάκης Ευάγγελος ευχαρίστησε Giorgos Tsolaridis στο θέμα 4ο Xbox (Scarlett) από την Microsoft 14 hours 50 minutes ago
Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 20 hours 4 minutes ago

Το νέο skin του Fortnite ονομάζεται Jellie
Αν το αγοράσετε θα πάρετε μαζί και ένα καβούκι χελώνας .

jellie-skin-21-1579691821.jpg

Το νέο skin του Fortnite κοστίζει 1,200 V-Bucks και ονομάζεται Jellie. Αν το αγοράσετε από το Item Shop θα πάρετε επίσης και ένα Shelie back bling που μοιάζει με καβούκι χελώνας.

kavouki.jpg

Ξεχωριστά μπορείτε να αγοράσετε τα pickaxe Sampi για 800 V-bucks.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα '4ο Xbox (Scarlett) από την Microsoft' στο φόρουμ. 20 hours 5 minutes ago

Xbox Series X development kit
Διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τις δύο όψεις της κονσόλας.

leaked-xbox-series-x-front-1-64-1579688633.jpg
Δύο φωτογραφίες του Xbox Series X διέρρευσαν και κάνουν τον γύρο του internet. Οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν από τον χρήστη του Twitter @Doug_DragoX και δείχνουν το μπροστινό και το πίσω μέρος της κονσόλας.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Ταινία Dune' στο φόρουμ. 20 hours 7 minutes ago

Νέα ταινία Dune
Φωτογραφίες στο Twitter επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των Ornithopters.

Το 2020 έχει φτάσει και αυτό σημαίνει ότι και επίσημα πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας Dune.

Η ταινία ακολουθεί τον νεαρό Paul Atreides, τον οποίο υποδύεται ο Timothée Chalamet. Ο Paul είναι μέλος ευγενούς οικογένειας που εγκαταλείπει τον πλούσιο σε βλάστηση πλανήτη Caladan με προορισμό τις ερήμους του πλανήτη Arrakis ή αλλιώς Dune. Τα πράγματα γίνονται χαοτικά για τον Paul και την οικογένεια του από την στιγμή που φτάνουν στον πλανήτη. Έτσι ο ίδιος αναγκάζεται να προσαρμοστεί μαθαίνοντας τον κώδικα συμπεριφοράς τον ντόπιων εν ονόματι Fremen. Όλα όμως κορυφώνονται τελικά στην σύγκρουση με τον αυτοκράτορα Padishah.

Ένα στοιχείο που ανεβάζει το ενδιαφέρον για το Dune, είναι τα μοναδικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα των χαρακτήρων της ιστορίας. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το Ornithopter ή αλλιώς thopters, όπως αναφέρονται και στο βιβλίο. Αυτά τα μικρά οχήματα μεταφοράς χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν έξι με εννέα ανθρώπους στην επιφάνεια του πλανήτη. Τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν τη δυνατότητα και διαστημικής πτήσης, αν και κανείς δεν τα χρησιμοποιεί για αυτό τον σκοπό.

Ένα tweet επιβεβαιώνει την ύπαρξη των Ornithopters στην ταινία. Μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ.Τα Ornithopters μοιάζουν λίγο με μηχανικές λιβελούλες και δεν είναι τυχαίο. Στα βιβλία είναι φτερωτά σκάφη ικανά να πετάξουν μιμούμενα τις κινήσεις των πουλιών. Τα φτερά κρατάν το όχημα στον αέρα ενώ η μηχανή το πηγαίνει μπρός πίσω. Στην έκδοση του 1984, τα thopters δεν εμφανίστηκαν όσο συχνά εμφανίζονται στα βιβλία.
youtu.be/dxEBtY6ihEE

Στην τηλεοπτική σειρά Dune με πρωταγωνιστή τον Alec Newman, επίσης δεν αποτελούν σημαντικό παράγοντα τα Ornithopters αν και ο ίδιος μας έδωσε μια ματιά από τα γυρίσματα. Δείτε παρακάτω.
youtu.be/hr9Z27Q4fkI

Η ταινία Dune θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'LEGO Stop motion animations στο YouTube' στο φόρουμ. 20 hours 10 minutes ago

Το Untitled Goose Game σε LEGO
Ψηφίστε για να γίνει πραγματικότητα.


Το Untitled Goose Game σε Lego μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να ξεκινήσει η παραγωγή του αν καταφέρει να μαζέψει αρκετούς ψήφους.

Το Lego Ideas είναι μία πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να καταθέτει την ιδέα του και η Lego με τη σειρά της δίνει προς ψήφιση την κάθε πρόταση στην κοινότητα. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να ψηφίσετε ένα σετ LEGO με το Untitled Goose Game. Το σετ παρουσιάζει ένα μικρό κήπο βασισμένο στην πρώτη περιοχή από το ομώνυμο παιχνίδι, η οποία συμπληρώνεται με τον κηπουρό, καπέλα, φυτά και μία πινακίδα που αναγράφει ότι απαγορεύονται οι χήνες. Το σετ αν και είναι σχετικά μικρό, εντούτοις είναι όμορφα δομημένο.Το υποψήφιο προς ψήφιση σετ της LEGO αναγράφει: "Το παγκόσμιο φαινόμενο του 2019 έρχεται στη Lego. Χαρείτε τημ ζωή ως μία καταστροφική χήνα σε ένα μικρό κήπο. Προσέξτε τον κηπουρό και τα εργαλεία του. Το σετ περιλαμβάνει: μαρμελάδα, μήλo, ψεκαστήρα, goose sign, τριανταφυλλιά, καρότο, φυλλωσιά, κουτάλι, φτυάρι, καπέλο, σφυρί, παγοθήκη και ένα κλειδί".Το Untitled Goose Game Lego έχει λάβει μέχρι στιγμής 256 ψήφους αλλά έχει ακόμη 410 ημέρες για να λάβει την υποστήριξη του κόσμου. Στις 10.000 ψήφους οι ιδέες γίνονται πραγματικότητα με τον κατασκευαστή να λαμβάνει το ένα τοις εκατό από τις συνολικές πωλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Σειρά The Witcher από το Netflix' στο φόρουμ. 20 hours 12 minutes ago

Σειρά The Witcher στο Netflix: Η 2η σεζόν
Φήμη για τον "Tormund Giantsbane" του Game of Thrones.

Actor-Kristover-Hivju-aka-Tormund-Giantsbane-on-Game-of-Thrones-78-1579637328.jpg
Ο Stephen Surjik, σκηνοθέτης της σειράς The Witcher στο Netflix ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έκανε tag όχι μόνο τους πρωταγωνιστές Henry Cavill και Anya Chalotra, αλλά και τον Kristofer Hivju, ο οποίος έπαιζε τον Tormund Giantsbane στο Game of Thrones. Αργόερα έσβησε την δημοσίευσή του. Παράλληλα, το Instagram account του The Witcher στο Netflix έκανε follow τον Hivju στο Instagram, κάτι που δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στις φήμες.

Γενικά η σειρά έλαβε αμφιλεγόμενο feedback, τόσο για το σενάριο, όσο και για τις αλλαγές που έγιναν σε σχέση με τα βιβλία. Πάντως οι περισσότεροι viewers έχουν αποκομίσει θετικές εντυπώσεις και βέβαια η τηλεθέαση είναι μία από τις υψηλότερες στο Netflix. Η ημερομηνία της δεύτερης σεζόν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Doom 2 (2018)' στο φόρουμ. 20 hours 14 minutes ago

DOOM Eternal
Ανακοινώθηκε η διάρκεια.

doom-eteral-82-1579089702.jpg
Σύμφωνα με τον Hugo Martin, Creative Director του Doom Eternal, το επερχόμενο FPS της Bethesda θα έχει διάρκεια περίπου 22 ώρες.

Όπως δήλωσε ο Martin "είμαστε αποφασισμένοι να σας καθηλώσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό είναι ένα game πέραν των 22 ωρών", προσθέτοντας πως οι πρώτες τρεις ώρες του Doom Eternal θα δίνουν περισσότερα από ότι όλο το playthrough του προκατόχου του.

Συνεχίζοντας τονίζει πως το sequel σου δίνει όλα τα βασικά εργαλεία τα πρώτα πέντε λεπτά και πως στόχος του Doom Eternal θα είναι να σας δίνει πρόσβαση σε superpowers και μετά να σας αναγκάσει να μάθετε πως να τα χρησιμοποιείτε ενστικτωδώς. Το Doom Eternal θα έχει την διπλάσια διάρκεια από το αρχικό Doom, που κυκλοφόρησε το 2016.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Half-Life: Alyx' στο φόρουμ. 20 hours 16 minutes ago

Δωρεάν τα Half-Life μέχρι να βγει το Half-Life: Alyx
Κατεβάστε τα από τώρα.

Gordon20Freeman20in20Half20Life20wallpaper20204-33-1579628506.jpg
Κάποιοι χρήστες του Steam έλαβαν χθες μία ειδοποίηση που διαφήμιζε το Half-Life: Alyx.

Η ειδοποίηση ισχυριζόταν πως το Half-Life Collection θα είναι δωρεάν έως την κυκλοφορία του VR τίτλου της Valve.

[UPDATE] Τελικά μόλις λίγα λεπτά μετά το email που στάλθηκε στους παραπάνω χρήστες, όλα τα Half-Life είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Steam!

Παίξτε τα Half-Life δωρεάν μέχρι την 1η Απριλίου, από τα παρακάτω links:
Half-Life
Half-Life: Opposing Force
Half-Life Half-Life: Blue Shift
Half-Life Half-Life: Source
Half-Life Half-Life 2
Half-Life 2 Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2 Half-Life 2: Episode Two

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Yooka-Laylee and the Impossible Lair' στο φόρουμ. 20 hours 22 minutes ago

Demo για το Yooka-Laylee and the Imposible Lair
Έρχεται αυτή την εβδομάδα.

yooka-laylee-and-the-impossible-lair-87-1579624825.jpg
Η Playtonic θα διαθέσει μέσω Steam ένα playable demo του Yooka-Laylee and the Imposible Lair.

Το 2.5D Platform θα είναι διαθέσιμο στις 23 Ιανουαρίου. Η εταιρία το ανακοίνωσε μέσω Twitter επισημαίνοντας ότι είναι μία καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Η Playtonic επίσης μέσω Twitter έκανε γνωστό πως στο demo θα συμπεριλαμβάνoνται ποικιλία από levels, ένα Pagie Challenge, αρκετά collectables για τον Yooka και το ομώνυμο Impossible Lair. Θα μπορείτε να ξοδέψετε όσο χρόνο θέλετε στο demo καθώς δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, καθώς και να μεταφέρετε την πρόοδο σας εάν αποφασίσετε τελικά να αγοράσετε το παιχνίδι.

Το Imposible Lair είναι το δεύτερο της σειράς, η οποία ξεκίνησε το 2017. Το spin-off αφήνει το κόσμο του 3d sandbox για να μεταμορφωθεί σε ένα 2D Platform. Παίζοντας ως Yooka και με τον Laylee πιστό βοηθό σας, θα πρέπει να κάνετε roll και να πηδάτε μέσω side-scrolling levels αποφεύγοντας τα minions, συλλέγοντας αρκετά δώρα και απελευθερώνοντας τις βασιλικές μέλισσες. Στο Yooka-Laylee and the Imposible Lair θα πρέπει να σταματήσετε τα σχέδια του Capital Β να κατακτήσει το βασίλειο των μελισσών.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Games και Cinema' στο φόρουμ. 20 hours 24 minutes ago

H Sega υπόσχεται περισσότερα νέα για τον Sonic το 2020
Νεότερα σε ένα μήνα από τώρα.

sonic-the-hedgehog-2020-96-1579622117.jpg
Η Sega ανακοίνωσε πως το 2020 θα είναι η χρονιά του Sonic και θα ακούσουμε αρκετά νέα για τον ήρωα της.

Παρόλο που o Sonic δεν είναι τόσο αγαπητός όσο ο Mario, έχει ακόμη το φανατικό του κοινό. Νέα games ανακοινώθηκαν πρόσφατα και όπως φαίνεται από την επικείμενη κυκλοφορία της κινηματογραφικής ταινίας, η Sega ακόμη στηρίζει πολλά στον μπλε χαρακτήρα της. Βασικά η εταιρία δεσμεύτηκε (μέσω δελτίου τύπου που δημοσιεύτηκε σε Ιαπωνικό site ), ότι τα νέα του Sonic θα ανανεώνονται στις 20 κάθε μήνα. Υπάρχει επίσης ένα portal site αλλά και αυτό είναι στα Γιαπωνέζικα. Υπάρχει πιθανότητα πως τα περισσότερα νέα να ανακοινώνονται αποκλειστικά στην Ιαπωνία αλλά ελπίζουμε πως οποιαδήποτε ανακοίνωση για games, θα μαθαίνονται και στη Δύση.

Σερφάροντας στο portal θα έχετε πρόσβαση σε wallpapers, φαντεζί εικόνες Sonic για τα Tweets σας και σε ένα key art του Sonic.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Sony: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Το PS4 είναι η κορυφαία κονσόλα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ για την δεκαετία που μας πέρασε
Δεν αποτελεί έκπληξη.


Μπορεί η επιτυχία του PS4 να είναι γνωστή, όμως η κονσόλα της Sony κατάφερε την πρωτιά σε πωλήσεις στις ΗΠΑ μέσα στην περασμένη δεκαετία. Αυτό σημαίνει ότι καμία συσκευή δεν πούλησε περισσότερα κομμάτια από το 2010 μέχρι το 2019 παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε το 2013.

Δεν είναι έκπληξη φυσικά αφού η συσκευή έχει καταφέρει περισσότερες από 106 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, κερδίζοντας επάξια μια θέση στην λίστα με τις καλύτερες κονσόλες όλων των εποχών. Μπορεί το Switch να είδε περισσότερες πωλήσεις μέσα στο 2019 όμως αυτό οφείλετε στο ότι η εποχή το PS4 φτάνει στο τέλος της αναμένοντας πλέον την νέα γενιά από κονσόλες.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Cyberpunk 2077' στο φόρουμ. yesterday

Cyberpunk 2077: Φιγούρες Funko Pop με τον Keanu Reeves
Παρουσιάστηκαν 4 διαφορετικά σχέδια.

Funko-Pop-Cyberpunk-2077-series-17-1579605364.jpg
Η Funko αποκάλυψε τα νέα επίσημα Cyberpunk 2077 Pops.

Οι συλλεκτικές φιγούρες παρουσιάστηκαν στο στο London Toy Fair, συμπεριλαμβανομένων 2 Keanu Reeves pops εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα του Johny Silverhand.

Παρά του ότι τα σχέδια ακόμα περιμένουν την έγκριση για τις άδειες, οι 4 φιγούρες θα είναι διαθέσιμες για αγορά στις 16 Απριλίου, την ημερομηνία κυκλοφορίας δηλαδή του Cyberpunk 2077 πριν αναβληθεί για τις 17 Σεπτεμβρίου.

2.jpg
keanupop.jpg
3.jpg

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'The Last of Us 2' στο φόρουμ. yesterday

Φήμη για The Last of Us: Part 2 στα PC
Μέσω αγγελίας.

the-last-of-us-4k-1559798152-4-1579603548.jpg
Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε μέσω μιας αναφοράς ότι το Horizon: Zero Dawn έρχεται σε PC μέσα στο 2020. Αυτό πυροδότησε συζητήσεις μεταξύ των PlayStation fans, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η Sony κατευθύνεται προς την αγορά των PC και ότι πιθανόν να θέλει συμπεριλάβει σε αυτήν της την κίνηση και τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες που διαθέτει. Το ερώτημα είναι, χωρίς τα exclusives ποιο είναι το νόημα στο να επενδύσει κανείς σε μια κονσόλα PlayStation;

Μια νέα αγγελία εργασίας για την Naughty Dog ρίχνει λάδι στην φωτιά. Η αγγελία αφορά προγραμματιστή για εργασία στο The Last of Us: Part II. Αυτό που ιντρίγκαρε το κοινό είναι ότι ζητάει συγκεκριμένα κάποιον που να κατανοεί πλήρως τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές σε επεξεργαστές και κάρτες γραφικών και έπειτα αναφέρει τις AMD και Nvidia.

Αυτό αμέσως μεταφράστηκε από τους fans ως στοιχείο για την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II σε PC. Γιατί άλλωστε η Naugty Dog να χρειάζεται κάποιον που να κατανοεί διαφορετικές αρχιτεκτονικές; Μπορεί σαφώς να αναζητάει για έναν ικανό προγραμματιστή. Δεν είναι στοιχείο για το ότι η Sony παραδίδει τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες της σε άλλες πλατφόρμες, αλλά ήταν αρκετό για να σηκώσει ένα κύμα υποθέσεων από το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Grand Theft Auto 6' στο φόρουμ. yesterday

Grand Theft Auto 6: Οι μέχρι τώρα φήμες
Νέες φήμες από δύο πηγές αναφέρουν για την ανάπτυξή του.

gta-6-31-1579556831.jpg
Σύμφωνα με το TaxwatchUK , η Rockstar North, η οποία εδρεύει στο Εδιμβούργο, πρωτεύουσα της Σκωτίας, δημοσίευσε τους πρόσφατους ισολογισμούς της, οι οποίοι δείχνουν μια αύξηση σε αιτήσεις για φοροελαφρύνσεις. Για τέταρτη σερί χρονιά η εταιρεία δεν πλήρωσε τον αντίστοιχο φόρο που της αναλογούσε παρότι τα συνολικλα έσοδα του GTA V ξεπερνούν τα 6 δις απ' το 2013 μέχρι σήμερα. Η Rockstar North αξίωσε 37,6 εκατομμύρια λίρες σε φοροελαφρύνσεις (συνολικά 80 εκατομμύρια λίρες). Αυτό φημολογείται ότι αφορά την ανάπτυξη του επόμενου GTA.

Συν τις άλλοις, ένας Rockstar Insider που αποκαλύπτει πληροφορίες εκ των έσω, δήλωσε πως γνωρίζει ότι η Rockstar θα κυκλοφορεί πλέον τα games της πιο συχνά, συνεπώς το GTA 6 μπορεί να έρθει πιο σύντομα απ' ότι το περιμένουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification