Ειδήσεις Action Ancestors: The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey

Sunday, 18 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Δημήτρης Αραμπατζίδης  
Δημήτρης Αραμπατζίδης

Δημήτρης Αραμπατζίδης  

Now Playing: Yoshi's Wooly World
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/e7/37/ancestors-review-97-1566124273.jpg
 

Ancestors: The Humankind Odyssey

Στο νέο βίντεο δείτε πως...θα γράψετε ιστορία. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 23/4/15] Ο Patrice Desilets, δημιουργός του Assassin's Creed, παρουσίασε το νέο του project.

Στα πλαίσια της έκθεσης Reboot Develop 2015 στην Κροατία, ο Patrice Desilets παρουσίασε το νέο του δημιούργημα, Ancestors: The Humankind Odyssey. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Panache Digital Games, εταιρεία που δημιούργησε ο ίδιος. Η αποκάλυψη του νέου game έγινε μέσω ενός teaser τρέιλερ, στο οποίο είδαμε μία μικρή αναδρομή στα σημαντικότερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, το παιχνίδι είναι ένα third-person, Action-Adventure survival το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μορφή επεισοδίων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Panache Digital Games είναι μία νεοσύστατη εταιρεία, η οποία αποτελείται προς το παρόν από έξι developers. Ο ιδρυτής της, Patrice Desilets, θεωρείται ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Assassin's Creed, έχοντας συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη του πρώτου Assassin's Creed, όσο και του Assassin's Creed II πριν αποχωρήσει από την Ubisoft. Όσον αφορά το Ancestors: The Humankind Odyssey, η Panache Digital Games δήλωσε πως " Μέσω κάθε επεισοδίου, θέλουμε οι παίκτες να ζήσουν τις σημαντικότερες στιγμές της ανθρωπότητας, με μία σεναριακή διαφορά. Ο πολιτισμός μας είναι μία ιδέα μακριά από την εξαφάνιση ή την εξέλιξη".

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι πως πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μορφή επεισοδίων, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε οι πλατφόρμες αλλά ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να μάθουμε μέσα στο έτος.

[UPDATE: 20/4/17] Σύμφωνα με τον δημιουργό Patrice Desilets, το Ancestors: The Humankind Odyssey δεν θα έχει την μορφή επεισοδίων, καθώς πλέον το παιχνίδι είναι...τεράστιο. Αρχικά, η πρόθεση των developers ήταν να παίζεται το κάθε επεισόδιο μέσα σε περίπου μια ώρα, αλλά τώρα είναι ανοικτό, μεγαλύτερο και έχει συστήματα που λειτουργούν όλα μαζί. Το παιχνίδι είναι σε playable στάδιο, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο να κυκλοφορήσει. Η εταιρία πίσω από το Ancestors: The Humankind Odyssey, η Panache Digital Games δήλωσε πως έχουν διαλέξει μια ημερομηνία για πιθανή κυκλοφορία του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον Desilets, πρόκειται για “ένα action-adventure τρίτου προσώπου, τοποθετημένο μεταξύ 10 και 2 εκατομμύρια χρόνια πριν. Θέλω να διασκεδάσετε με το παιχνίδι που σας δίνω και να δημιουργήσετε τις ιστορίες των προγόνων σας”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι χαρακτήρες του Ancestors: The Humankind Odyssey, δημιουργούνται από τον ίδιο σχεδιαστή που έφτιαξε τον Ezio στο Assassin's Creed και τον πρωταγωνιστή στο Prince of Persia. Συνολικά, η ομάδα παραγωγής αποτελείται από 32 άτομα και αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός πως προτιμούνται γυναίκες εργαζόμενοι. Σύμφωνα με τον Desilets “αν είσαι άντρας, δεν προσλαμβάνεσαι. Δεν θα αφηγηθώ την ιστορία της ανθρωπότητας μόνο με άντρες. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Πρέπει να φτιάξεις μωρά”.

[UPDATE 2: 7/12/18] Το Ancestors: The Humankind Odyssey παρουσιάστηκε και επίσημα στα The Game Awards 2018. Θα διεξάγεται στην Αφρική 4.000.000 χρόνια πριν και σε αυτό θα ελέγχετε τον πρόγονό μας, έναν αυστραλοπήθικο.

Στο Ancestors θα δείτε την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ξεκινώντας από τους πιθήκους παίζοντας στο πρωτόγονο παρελθόν της γης. Ένα από τα σημαντικότερα features θα είναι η περιβαλλοντική ποικιλομορφία, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά σας για επιβίωση ενώ μάχεστε με το οικοσύστημα και τους θηρευτές του και εξερευνάτε την Σαβάνα και τις ζούγκλες της Αφρικής. Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε διάφορες γενιές της ανθρώπινης ιστορίας από τους πρώτους πιθήκους μέχρι την Lucy, τον πρώτο πρόγονο του σημερινού ανθρώπου. Δείτε το βίντεο.

[UPDATE 3: 5/4/19 - Νέες πληροφορίες και gameplay trailer] H Panache αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το Ancestors: The Humankind Odyssey με την δημοσίευση ενός νέου gameplay trailer στο οποίο μας παρουσιάζει πως θα λειτουργεί το exploration στο παιχνίδι.

Σε πρόσφατο developer's post αποκαλύφθηκε πως τα 3 βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι η εξερεύνηση, η επέκταση και η εξέλιξη των χαρακτήρων και του κόσμου. Επίσης, αποκαλύφθηκε πως το παιχνίδι δεν θα διαθέτει minimap αλλά ούτε και world map καθώς δεν θα υπάρχουν κλασσικά waypoints για την ολοκλήρωση στόχων. Οι παίκτες θα πρέπει να σχεδιάζουν μόνοι τους τις κινήσεις και τους στόχους τους. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 4: 14/5/19 - Epic Store exclusive] Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε ότι το Ancestors: The Humankind Odyssey θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω Epic Store τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του.

Παρότι η εταιρεία έχει προτιμήσει την αποκλειστικότητα στο store της Epic Games και για τα The Outer World και Borderlands 3, σήμερα δηλώνει ότι τα timed exclusives θα είναι "σπάνια". "Όσον αφορά την υποστήριξη του Epic Games Store, θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη διανομή είναι καλό πράγμα," αναφέρει ο CEO Strauss Zelnick κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης σχετικά με ητν αποτίμηση των εισόδων του οικονομικού έτους. "Και ενώ είναι σπάνιο το να κάνουμε exclusives για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Steam με τις κυκλοφορίες μας, τον κατάλογό μας και αυτές οι κυκλοφορίες θα βρεθούν στο Steam σχετικά γρήγορα μετά την αρχική διαθεσιμότητά τους στο Epic Store."

[UPDATE 5: 23/5/19 - Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του] To Ancestors: The Humankind Odyssey ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στο Epic Store στις 27 Αυγούστου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τίτλος θα αποτελέσει timed exclusive του Epic Store, που σημαίνει ότι θα το δούμε πρώτα εκεί και αργότερα σε άλλες πλατφόρμες.

[UPDATE 6: 18/8/19 - Νέο developer diary] Ο πειραματισμός και η περιέργεια θα είναι δύο σημεία-κλειδιά για να εξελίξετε τον χαρακτήρα σας στο Ancestors: The Humankind Odyssey.

Στο νέο developer diary δείτε τις δραστηριότητες που θα κάνετε (όπως η χρήση της πέτρας ή ενός αυτοσχέδιου κονταριού για παράδειγμα) ελέγχοντας τους αρχαιότερους προγόνους μας. Θα υπάρχει επίσης skill tree καθώς θα εξελίσσετε τον χαρακτήρα σας και μαζί τους...εξελιχτικούς νευρώνες που θα πηγαίνουν το είδος μας στο επόμενο επίπεδο. Θα υπάρχει επίσης επιλογή γενιάς για να μεταβείτε γρήγορα 15 χρόνια στο μέλλον, όπου τα παιδιά θα γίνονται ενήλικες και οι ενήλικες γηραιότεροι μιας και τότε ο κύκλος ζωής ήταν μικρότερος.

Πείτε μας την γνώμη σας για το Ancestors στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification