Ειδήσεις Action Ring of Elysium από την Tencent

Ring of Elysium από την Tencent

Monday, 26 Nov 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1a/6c/39/ring-of-elysium-97-1536842983.jpg
 

Ring of Elysium από την Tencent

Άνοιξαν με προβλήματα οι ευρωπαϊκοί servers. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/9/18] Στα όρη στα άγρια βουνά σε είδα να παίζεις Battle Royale.

Αφήνοντας την αποτυχημένη προσπάθεια μου να δημιουργήσω ένα πιασάρικο στιχάκι ας πάμε στην νέα προσθήκη στο είδος Battle Royale που δεν είναι άλλο από το free-to-play Ring of Elysium. Το αναπτύσσει η Tencent γνωστή σε όλους από games και περιστατικά με βασικότερο την εξαgορά της Riot Games. H κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη της στο διάσημο είδος πηγαίνοντας το σε χιονισμένες βουνοπλαγιές.

Θα αναλάβετε το ρόλο ενός τουρίστα ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία χιονισμένη περιοχή μαζί με άλλους 99. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι ένα ελικόπτερο χωρητικότητας τεσσάρων ατόμων, ώστε να γλυτώσετε από την επερχόμενη καταιγίδα. Θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ορειβατικές αξίνες και να σκαρφαλώσετε βουνολαγιές, να ανεβείτε σε off-road οχήματα και να κάνετε snowboarding σε χιονισμένες βουνοπλαγιές.

[UPDATE: 19/9/18 - Καθυστέρηση για τους Ευρωπαϊκούς servers] Η Tencent ανακοίνωσε ότι οι Ευρωπαίοι παίκτες θα πρέπει να περιμένουμε, μιας και δεν έχουν ολοκληρωθεί η γλωσσική προσαρμογή και η διαθεσιμότητα servers για την περιοχή. Φυσικά τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να παίξετε στους αμερικανικούς servers, αλλά αν το κάνετε, να είστε προετοιμασμένοι για lag λόγω του υψηλότερου ping.

Το Ring of Elysium κυκλοφορεί για PC μέσω Steam. Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Ευρωπαϊκών servers δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

[UPDATE: 26/11/18 - Άνοιξαν οι ευρωπαϊκοί servers] To Ring of Elysium έχει πλέον ενεργοποιήσει τους ευρωπαϊκούς servers. Ως τώρα, αν παίζατε το Battle Royale της Tencent χρησιμοποιούσατε αναγκαστικά τους αμερικανικούς servers, με το αντίστοιχο latency στη σύνδεσή σας. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι τα προβλήματα σύνδεσης παραμένουν.

Σε ανάρτηση μέσω Steam, η εταιρεία δήλωσε ότι έχει λάβει αναφορές από όσους μπήκαν στους ευρωπαϊκούς servers, σχετικά με προβλήματα lag, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι καν δυνατή η σύνδεση σε lobbies. Αφού απολογήθηκε στους fans του game που έχουν υπομείνει την κατάσταση, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει ήδη αναλάβει να επιλύσει τα ζητήματα.

Διαβάστε για τον μειωμένο ταυτόχρονο αριθμό παικτών του PUBG και συζητήστε για το Ring of Elysium στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification