Epic Games: "Αν αναβαθμίσετε σε iOS 14 μπορεί να χάσετε το Fortnite"

Hot
Epic Games: "Αν αναβαθμίσετε σε iOS 14 μπορεί να χάσετε το Fortnite"

Epic Games: "Αν αναβαθμίσετε σε iOS 14 μπορεί να χάσετε το Fortnite"

Η κόντρα με την Apple δεν φαίνεται να έχει τέλος.

Στα πλαίσια της δικαστικής διαμάχης μεταξύ Apple και Epic Games, η τελευταία προειδοποιεί ότι η αναβάθμιση στο νεότερο λογισμικό iOS μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μόνιμη απώλεια του Fortnite.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε το παιχνίδι εκ νέου, ακόμη κι αν το είχατε εγκατεστημένο πριν την αναβάθμιση. Σύμφωνα με νεότερο tweet της Epic Games, αυτό φαίνεται να οφείλεται στη διαδικασία εγκατάστασης του iOS 14 κι όχι στο λογισμικό καθαυτό.

 

Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια εγκατάστασης, η Apple παρέχει στους χρήστες την επιλογή να διαγράψουν εφαρμογές προκειμένου να δημιουργήσουν χώρο για το αρκετά μεγάλο σε μέγεθος update. Εάν οι παίκτες του Fortnite απαντήσουν θετικά όταν ερωτηθούν για κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούν να το εγκαταστήσουν ξανά, καθώς η Apple το έχει αφαιρέσει από το App Store. Κάποιοι παίκτες ωστόσο απάντησαν στο tweet λέγοντας ότι μπορούν να παίξουν και μετά την εγκατάσταση του iOS 14.

Όπως είναι γνωστό στους παίκτες του Fortnite, η Apple έχει αφαιρέσει το παιχνίδι από το App Store επειδή η Epic Games αποπειράθηκε να παρακάμψει την προμήθεια της τάξης του 30% που παρακρατεί η Apple από όλες τις πωλήσεις, προσφέροντας εκπτώσεις 20% σε παίκτες που θα αγόραζαν currency και cosmetics απευθείας από την Epic Games. Το αποτέλεσμα ήταν μια δικαστική διαμάχη με τις δύο εταιρείες να κατηγορούν η μία την άλλη καθώς η Apple ισχυρίζεται πως όλο αυτό έγινε για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για το Fortnite και την Epic Games να παρομοιάζει την Apple με τον Μεγάλο Αδελφό από το βιβλίο 1984 του George Orwell. Ήδη η Epic Games έχει ανακοινώσει ότι το Fortnite δεν θα λαμβάνει πλέον updates για Mac λόγω της διαμάχης.

Δείτε την μήνυση της Epic Games στην Apple για μονοπωλιακές πρακτικές και συζητήστε για την διαμάχη της Epic Games με την Apple και την Google στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 24/09/2020 16:18
Όταν υπάρχουν τέτοιες κόντρες μεταξύ εταιρειών καλό είναι να μην έχει προβλήματα το κοινό.
Notification