Ειδήσεις Software Bug των Windows 10 που μπορεί να κρασάρει το laptop σας

Bug των Windows 10 που μπορεί να κρασάρει το laptop σας

Wednesday, 29 Jul 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/6c/ad/ioh25ca5rnz31-36-1596029442.jpg
 

Bug των Windows 10 που μπορεί να κρασάρει το laptop σας

Αυτό γίνεται αν ανοιγοκλείνετε την οθόνη επανειλημμένα.

Ένα νέο bug εμφανίστηκε στα laptop με Windows 10 όπου το συχνό κλείσιμο και άνοιγμα της οθόνης έκανε τα laptop να κρασάρουν και έγινε γνωστό μέσω του Bleeping Computer. Όπως είπε η Microsoft με αυτή την πράξη σταματάει να επικοινωνεί το Desktop Windows Manager. Ο λόγος που γίνεται αυτό έχει να κάνει με την ανάλυση 4Κ σε δύο περιπτώσεις.

Η πρώτη περίπτωση είναι να βλέπεται μέσω εξωτερικής οθόνης με HDMI ένα 4K H264 βίντεο στην εφαρμογή ‘Movies & TV’ και να ανοιγοκλείσετε την οθόνη. Το δεύτερο σενάριο είναι πιο σπάνιο και σε αυτό πρέπει να ενώσετε δύο οθόνες 4K σε ένα Thunderbolt 3 docking station, μετά να συνδέσετε ένα laptop που επιτρέπει 4K ανάλυση, να κάνετε τριπλή αναπαραγωγή 4K και μετά να συνδέετε και ξεσυνδέετε το laptop επανειλημμένα. Η Microsoft επιβεβαίωσε πως δεν είναι θέμα hardware αλλά έχει να κάνει με την διαχείριση μνήμης του DirectX και δουλεύει σε μια λύση.

Διαβάστε για το update που αναβαθμίζει την κάρτα γραφικών και συζητήστε για τα Windows 10 στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification