Φήμες για νέο Crash Bandicoot

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Φήμες για νέο Crash Bandicoot

Φήμες για νέο Crash Bandicoot

Η Activision έστειλε ένα μυστηριώδες παζλ στα μέσα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/2/18] Το Crash Bandicoot φαίνεται ότι επιστρέφει και θα έχουμε νέο τίτλο εντός του 2019. Συγκεκριμένα ο Max Arguile, licensing manager της GB Eye, δήλωσε πως η Activision έχει πλάνο πέντε ετών για νέο τίτλο Crash Bandicoot. Επίσης αναφέρθηκε ότι θα υπάρξουν PC και Nintendo Switch εκδόσεις του N. Sane Trilogy. Το Xbox One από την άλλη φαίνεται ότι δεν θα λάβει κάποιο port κάθως δεν έγινε κάποια αναφορά.

Τέλος, σύμφωνα με το PushSquare, η Sony δουλεύει πολύ στενά με την Activision όσον αφορά το marketing για τους τίτλους Crash. Δεν είναι απίθανο στην E3 2018 να ακούσουμε και για κάποια νέα έκδοση του Crash Team Racing.

[UPDATE: 20/11/19 - Νέα φήμη για Crash Bandicoot] Μία διαφήμιση του PlayStation έκανε tease την ύπαρξη ενός νέου παιχνιδιού Crash Bandicoot.

Η διαφήμιση ονομάζεται Crash Bandicoot Worlds και ενδέχεται να είναι sequel για το δημοφιλές franchise το οποίο φημολογείται ότι είναι σε ανάπτυξη από τις Vicarious Visions και Toys for Bob.

Στο παρακάτω τρέιλερ υπάρχει επίσης μια μυστηριώδης μάσκα στην Coco στο 00:11.

[UPDATE 2: 7/12/19 - Φουντώνουν οι φήμες εν όψει State of Play] Οι φήμες για ένα καινούργιο Crash Bandicoot ξεκίνησαν λόγω της επιτυχίας των N. Sane Trilogy και Nitro-Fueled remasters.

Τώρα οι φήμες φουντώνουν εν όψει των State of Play και The Game Awards, καθώς πολλοί υποθέτουν ότι ένα καινούργιο Crash Bandicoot game θα ανακοινωθεί σε μια από αυτές τις δυο εκδηλώσεις. Λάδι στην φωτιά έριξε η κίνηση της εταιρίας να στείλει σε επτά influencers μερικά συλλεκτικά Crash Bandicoot. Όπως θα δείτε και παρακάτω, έκαστος έλαβε ένα χριστουγεννιάτικο συλλεκτικό με τον Crash.

Αρχικά δεν θα φανεί περίεργο, ωστόσο αν αναλογιστούμε ότι πέρσι την ίδια εποχή fans έλαβαν κάποια χριστουγεννιάτικα Crash Bandicoot μπισκότα, τότε η ιστορία αλλάζει. Ακόμη το γεγονός ότι η Sony γιορτάζει τα 25α γενέθλια του PlayStation και το State of Play πλησιάζει, δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για ένα καινούργιο Crash Bandicoot.

[UPDATE 3: 18/6/20 - Η Activision έστειλε ένα μυστηριώδες παζλ στα μέσα] Η Activision απέστειλε ένα Crash Bandicoot παζλ στα gaming sites. Το παζλ έχει 200 κομμάτια και το μήνυμα: "Κάτι που θα σας βοηθήσει να περάσετε τον ΧΡΟΝΟ σας - Ο αγαπημένος σας Bandicoot" (το TIME είναι με κεφαλαία. Μήπως η Activision ετοιμάζει ένα νέο Crash Bandicoot με την λέξη "Time" στον τίτλο του;

Διαβάστε το review του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και συζητήστε για το φημολογούμενο νέο Crash Bandicoot στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 05/02/2018 18:53
Τέλειο νέο. Και ποιος δεν θέλει νέο Crash!
#2 djgiogr (Level 14) 05/02/2018 19:54
Δεν περίμενα ότι θα υπάρξει έκδοση PC για το Ν.Sane Trilogy. Πολύ καλή κίνηση!
Ελπίζω μέσα στα σχέδια τους να είναι κάποια remaster/remake έκδοση του CTR, πάντως....
#3 ashbringer (Level 25) 06/02/2018 12:30
Λογικό γιατί και οι πωλήσεις πήγαν αρκετά καλά αλλά και όλο περισσότεροι το ζητάνε πλέον.
#4 Nemesis11 (Level 9) 06/02/2018 17:47
Πάντως στο PS4 που έπαιξα εγώ το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (τι έπαιξα δλδ, το σακάτεψα μιλάμε) το παιχνιδι τεχνικά "σπέρνει άσχημα" μιλάμε έχουν κάνει σοκαριστικά φοβερή δουλειά ή τύποι λέμε!
Αφού λοιπόν τώρα θα κυκλοφορήσει και σε PC / Switch (μάλλον το κακόμοιρο το Xbox One στο πηγάδι κατούρησε :-* ) πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε όσοι δεν είχατε PS4! ;-)
Notification