World of Warcraft: Level 100 με Dance mat

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
World of Warcraft: Level 100 με Dance mat

World of Warcraft: Level 100 με Dance mat

Έφτασε level cap με...μουσικό χαλί στα πόδια του.

Ο streamer με το username Rudeism κατάφερε να πιάσει το level cap στο WoW χρησιμοποιώντας μονάχα ένα Dancemat. Το κατόρθωμα του Rudeism είναι αξιοσημείωτο αφού να αναφέρουμε πως χρησιμοποιούσε τα “κουμπιά” του μουσικού χαλιού για spells και κίνηση. Ο Rudeism έφτασε μέχρι το level 100 έναν Troll Monk και μπορείτε να δείτε παρακάτω highlights από το stream του.

Το Dancecraft, όπως ονόμασε ο Rudeism το stream του, ολοκληρώθηκε όταν έφτασε level 100 έπειτα από πέντε ημέρες, 11 ώρες, 48 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα. Στο τέλος του stream, ο παίκτης ήταν αρκετά κουρασμένος όπως μπορεί να φανταστεί κανείς και αδιαμφισβήτητα έχασε αρκετές θερμίδες. Το επόμενο κατόρθωμα του Rudeism θα είναι να παίξει Heroes of the Storm με χειριστήριο κιθάρας.

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα ενδιαφέροντα κατορθώματα όπως τον gbbearzly που τερμάρισε το Dark Souls μόνο με φωνητικές εντολές.

Διαβάστε τα τελευταία νέα για το νέο expansion World of Warcraft: Legion και συζητήστε μαζί μας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 05/04/2016 14:57
Απίστευτος ο τύπος.Μπράβο του
#2 ελεκαλ (Level 1) 05/04/2016 15:17
WoW 1-100 μόνο με το ποντίκι σε 48 ώρες γτ δεν υπήρχε πληκτρολόγιο. :o πόνεσε το χέρι μ τόσο που σταμάτησα να παίζω για 2βδομάδες.
#3 kirkostas (Level 5) 05/04/2016 15:37
Μπράβο του που έκανε τέτοιο κατόρθωμα γιατί τώρα απλά θα μπορέσει να βγάλει λεφτουδάκια από τους διάφορους που θα τρέξουν να δουν το βίντεο του.
Notification