Ειδήσεις Strategy Hearthstone: Rastakhan's Rumble expansion

Hearthstone: Rastakhan's Rumble expansion

Friday, 02 Nov 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/41/f2/bc/hearthstone-rastakhans-rumble-expansion-33-1541202795.jpg
 

Hearthstone: Rastakhan's Rumble expansion

Ανακοινώθηκε επίσημα.

Η Blizzard ανακοίνωσε το επερχόμενο expansion του Hearthstone, επιβεβαιώνοντας την φήμη που είχε διαρρεύσει νωρίτερα.

Το όνομα αυτού είναι "Rastakhan's Rumble" και ως θεματολογία έχει ένα έθιμο των trolls, τα οποία μια φορά ανά γενιά ταξιδεύουν στην περιοχή του βασιλιά Rastakhan προκειμένου να συμμετάσχουν σε μονομαχίες χωρίς όρια. Αυτή τη φορά, έχουν σχηματιστεί εννέα ομάδες γύρω από τους εννέα δυνατότερους πολεμιστές, από τους οποίους ο κάθε ένας αντιπροσωπεύει από ένα class. Οι ομάδες αυτές έχουν πρόσβαση σε νέα Legendary minions τα οποία σύμφωνα με την ιστορία είναι ενσαρκώσεις των αρχαίων Loa που λατρεύουν τα trolls. Επίσης νέα είναι τα Spirits, τα οποία είναι minions συγκεκριμένα γιακάθε class και τα οποία σύμφωνα με την Blizzard συνεργάζονται καλά με τα Loa. 

Δείτε το τρέιλερ με το αρκετά πιασάρικο τραγουδάκι του νέου expansion:

Επιπλέον, το νέο expansion θα περιλαμβάνει ένα νέο mechanic με το όνομα "Overkill" το οποίο θα σας ανταμοίβει όταν κάνετε περισσότερο damage από όσο χρειάζεται σε εχθρικά minions, ενώ προστίθεται και ένα νέο single-player campaign με το όνομα "Rumble Run" και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή σύντομα μετά την κυκλοφορία του expansion.

To Rastakhan's Rumble expansion θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης την συνέντευξη που έδωσε ο Dean Ayla, game designer του τελευταίου single-player campaign του Hearthstone στο GameWorld.gr και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification