Road Redemption

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
3
Road Redemption

Road Redemption

Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας για κονσόλες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/4/13] Το Road Redemption είναι ένας indie racing τίτλος καθαρά εμπνευσμένος από το Road Rash της Electronic Arts που είχε κυκλοφορήσει το 1991.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του Road Rash, Dan Geisler, το θρυλικό racing με μηχανές μπορεί να ξαναεπιστρέψει ακόμα καλύτερο από πριν. Ο Geisler δήλωσε πως αν υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, θα βγάλει το project του στο Kickstarter και θα αρχίσει το development. Το αναμενόμενο είναι οι fans να δείξουν αρκετό ενδιαφέρον αφού το Road Rash υπήρξε ένα από τα πιο διασκεδαστικά και βίαια racing για μηχανόβιους την δεκαετία του '90. Έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 1991 για το Sega Mega Drive και από τότε κυκλοφόρησαν πολλά ports του φτάνοντας στο 2003 όπου έγινε διαθέσιμο για το Game Boy Advance και αργότερα για το PSP.

Απ' ότι φαίνεται, o Geisler θέλει να πραγματοποιήσει το reboot μόνος του μαζί με την μικρή του προγραμματιστική του ομάδα (5X Enterprises). Όπως δήλωσε και ο ίδιος, χρειαζόταν ένα διάλειμμα 20 χρόνων αλλά τώρα είναι έτοιμος για να ξανασχοληθεί με τον "καμένο" αυτό τίτλο. Δεν είναι ακόμα γνωστό το πως θα καταφέρει να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα από την EA αλλά είναι πιθανό η νέα του προσπάθεια να βασίζεται πάνω στο Road Rash αλλά να έχει διαφορετικό όνομα.

Το νέο Road Rash θα ονομάζεται τελικά "Road Redemption" και τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει η καμπάνια του στο Kickstarter.

Ο στόχος είναι τα 160.000 δολάρια και μέχρι στιγμής έχει συλλέξει πάνω από 5.000. Αν δωρήσετε 15 δολάρια τότε θα λάβετε μια δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού. Με 20 δολάρια αποκτάτε πρόσβαση στη beta και με 30 στην alpha beta έκδοση.

Το Road Redemption θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2014 για PC (Windows, Linux) και Mac.

[UPDATE: 12/4/14] Όπως και στο Road Rash, στο Road Redemption θα αναλάβετε τον ρόλο ενός μηχανόβιου και θα πάρετε μέρος σε παράνομους αγώνες στους δρόμους των ΗΠΑ με σκοπό την πρωτιά. Η διαφορά με τα υπόλοιπα bike racing games είναι πως θα μπορέσετε να κάνετε equip όπλα με τα οποία θα επιτεθείτε στους αντίπαλους οδηγούς.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντίπαλες συμμορίες, την αστυνομία αλλά και τον αμερικανικό στρατό. Το Road Redemption υπόσχεται εξελιγμένο A.I. και ένα μεγάλο οπλοστάσιο από το οποίο δεν θα λείπουν κατάνες, αλυσίδες, χειροβομβίδες και όπλα χειρός. Θα μπορέσετε να κάνετε upgrade τον οδηγό σας με νέες στολές και κράνη όπως και την μηχανή του αλλά  και να παίξετε splitscreen ή online με φίλους σας.

Η κυκλοφορία του Road Redemption έχει οριστεί για τον ερχόμενο Αύγουστο σε PC μέσω Steam.

[UPDATE 2: 2/4/16] Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης DarkSeas Games ανακοίνωσε στο Kickstarter πως το Road Redemption συνεχίζει να αναπτύσσεται και πως σκοπεύει να το κυκλοφορήσει το 2017.

Επίσης δήλωσε πως οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One βρίσκονται εξίσου υπό ανάπτυξη. Όμως, όσον αφορά την έκδοση για το Wii U, η Αμερικάνικη εταιρεία είναι προβληματισμένη, καθώς το Road Redemption απαιτεί πάρα πολύ optimization για να τρέξει στο αδύναμο hardware του WiiU, συνεπώς η κυκλοφορία του στη συγκεκριμένη κονσόλα θα καθυστερήσει.

Τέλος, η DarkSeas Games αναφέρει μελλοντικά updates που αφορούν:
- Βελτιωμένα physics και οδήγηση
- Βελτιωμένο A.I.
- Νέο user interface
- Νέο σύστημα αναβάθμισης των όπλων
- Νέα όπλα και μηχανές για να ξεκλειδώσετε
- Νέες αποστολές με μεγαλύτερη ποικιλία
- Βελτιωμένες πίστες με περισσότερες διαδρομές
- Εισαγωγή σεναρίου (Story Mode)
- Βελτιωμένα γραφικά σε οχήματα και εχθρούς
- Νέους τύπους εχθρών
- Boss fights
- Βελτιωμένο split-screen co-op
- Online multiplayer

[UPDATE 3: 17/8/2018 - Κυκλοφορία σε κονσόλες] Το φρενήρες Road Redemption έρχεται πλέον επίσημα στις κονσόλες. Ετοιμαστείτε να πάρετε την συμμορία σας και να τρελάνετε όποιον βρεθεί στο διάβα σας σκορπώντας την απόλυτη καταστροφή. Δείτε το τρέιλερ του:

Το Road Redemption κυκλοφορεί ήδη για PC και αναμένεται να έρθει στα PS4, Xbox One και Nintendo Switch το φθινόπωρο του 2018.

Διαβάστε το review του MotoGP 18 και συζητήστε για το Road Redemption σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 04/04/2016 18:37
ενω το το ντεμο στο πρωτο βιντεο που διχνεται φενεται να εχει μια πολυ καλυ βαση για ενα καλο παιχνιδι τυπου road rush το road redeption που επαιξα και διχνεται στο δευτερο βιντεο ειναι απαισιο , αθλια οπτιμαρισμενο.. .ειπαμε να σου δινει μια retro αισθηση αλλα με καινουργιους μηχανισμους κτλ αυτο ειναι retro σε ολα του , ειχα προσδοκιες γιατι ειχα λατρεψει τα road rush σε PS1 αλλα με απογοητευσε , στο GTA V αν καβαλισεις μηχανη ειναι 100 φορες καλυτερο, πιο διασκεδαστικο , γραφικα , χερισισμος κτλ..
Notification