Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Nintendo προσφέρει αμοιβή για ανακάλυψη ευάλωτων σημείων στο 3DS

Η Nintendo προσφέρει αμοιβή για ανακάλυψη ευάλωτων σημείων στο 3DS

Wednesday, 07 Dec 2016  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος   | (1 σχόλιο)
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/1d/48/ee/nintendo-vulnerability-reward-83-1481105413.jpg
 

Η Nintendo προσφέρει αμοιβή για ανακάλυψη ευάλωτων σημείων στο 3DS

Μπορεί να φτάνει εως τα 20.000 δολάρια.

Σε μια κίνηση που στοχεύει στην μεγαλύτερη ασφάλεια των φορητών κονσολών της προέβη η Nintendo.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της HackerOne η οποία συνεργάζεται με την Nintendo, η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει χρηματική αμοιβή εως και 20.000$ σε όποιον καταφέρει να βρει κενά ασφαλείας στα 3DS και New 3DS. Η συγκεκριμένη πρόσκληση απευθύνεται σε "ιδιαίτερα ταλαντούχους ερευνητές" με σκοπό να βρουν και να διορθώσουν τυχόν ευάλωτα σημεία που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το περιβάλλον των συγκεκριμένων φορητών κονσολών. Οι τομείς στους οποίους θέλει να επικεντρωθεί η Nintendo αφορούν την πειρατεία, τα προγράμματα για cheating και την διάδοση ακατάλληλου περιεχομένου για παιδιά. Μπορείτε να δείτε εδώ την αντίστοιχη λίστα.

Φυσικά, υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για να αποκτήσετε αυτό το χρηματικό έπαθλο. Η λέξη-κλειδί είναι το "εως", αφού η Nintendo αναφέρει ότι θα αξιολογήσει και θα τιμολογήσει ανάλογα την αδυναμία που βρήκατε στο σύστημα, ξεκινώντας από τα 100$. Μάλιστα, δεν υπάρχει κάποιος δημόσιος οδηγός τιμολόγησης και δεν αναφέρεται ο τρόπος υπολογισμού της αμοιβής, οπότε το ποσό που αναμένεται να κερδίσετε θα φτάσει το ύψος που θα κρίνει η ιαπωνική εταιρεία. Σφάλματα που έχουν ήδη αναφερθεί δημόσια δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ανταμοιβής, ενώ άτομα που βρίσκονται σε κατάλογο κυρώσεων ή μένουν σε χώρες που βρίσκονται σε κατάλογο κυρώσεων δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν.

Διαβάστε για τις πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει το 3DS και συζητήστε για τις φορητές κονσόλες της Nintendo στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/12/2016 18:50
Για έλα να ξεκινάνε τα τεσταρίσματα να βλέπουμε ευάλωτα σημεία.Θα πληρωθείτε παιδιά.
Notification