Διαγωνισμός για ψυγείο Xbox Series X από την Microsoft

Hot
Διαγωνισμός για ψυγείο Xbox Series X από την Microsoft

Διαγωνισμός για ψυγείο Xbox Series X από την Microsoft

Power your memes.

Προφανώς διατεθειμένη να κάνει χιούμορ με τη σωρεία συγκρίσεων του Xbox Series X με ψυγείο, η Microsoft κάνει διαγωνισμό στο Twitter με σλόγκαν "Power your memes" και δώρο ένα ψυγείο Xbox Series X.

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς ένα ψυγείο αντίστοιχο με εκείνο του Snoop Dog, το οποίο θα αποτελεί ένα ζωντανό meme με αξία αντίστοιχη του κανονικού Xbox Series X. Σύμφωνα με την Microsoft, αν το ψυγείο ήταν διαθέσιμο για πώληση στο λιανεμπόριο, θα κόστιζε περίπου 500 ευρώ.

 

 

Ο διαγωνισμός έχει αρχίσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Για να συμμετέχετε, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Twitter, να ακολουθείτε τον λογαριασμό της Xbox στο Twitter και να κάνετε retweet το προωθητικό post χρησιμοποιώντας το hashtag #XSXFridgeSweeps. Κάθε retweet μετράει ως μία συμμετοχή και κάθε χρήστης μπορεί να έχει μόνο μία. Επιπλέον, ο λογαριασμός σας στο Twitter δεν θα πρέπει να είναι ιδιωτικός, συνεπώς αν θέλετε να συμμετέχετε θα πρέπει να τον κάνετε δημόσιο. Τα μηνύματά σας θα πρέπει να είναι επίσης ανοιχτά, καθώς η Microsoft θα ενημερώσει τον νικητή μέσω μηνύματος. Ο νικητής θα επιλεγεί εντός επτά ημερών μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Τα Xbox Series X και S (οι κονσόλες και όχι τα ψυγεία) θα κυκλοφορήσουν στις 1 στις 10 Νοεμβρίου με τιμές στα 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox Series X και S και συζητήστε για τις next-gen κονσόλες της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification