Farpoint

Hot
Farpoint

Farpoint

FPS για PlayStation VR και Aim Controller. Νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/16] Στην press conference της Sony στην E3 2016 είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Farpoint, ένα Shooter για το Playstation VR που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Impulse Games.

To Farpoint είναι ουσιαστικά μία διαστημική περιπέτεια που λαμβάνει χώρα σε έναν εχθρικό εξωγήινο πλανήτη. Δείτε το τρέιλερ:

Για να παίξετε το Farpoint, θα χρειαστείτε το Playstation VR Aim Controller, ένα χειριστήριο που έχει το σχήμα όπλου και σύμφωνα με την Sony προσφέρει 1:1 tracking.

To Farpoint είναι το πρώτο παιχνίδι που ανακοινώθηκε και χρησιμοποιεί αυτό το περιφερειακό. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού αλλά ξέρουμε ότι θα έρθει αποκλειστικά για το PS4.

[UPDATE: 18/4/17 - Story trailer και κυκλοφορία]  Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας και το story trailer του PlayStation VR game Farpoint.

Το επερχόμενο FPS θα διεξάγεται στο διάστημα και αναπτύχθηκε από την Impulse Gear. Η ανάπτυξή του ολοκληρώθηκε σήμερα και θα το δούμε στις 16/5. Βάση σεναρίου, ενώ βρίσκεστε σε αποστολή στον πλανήτη Δία του ηλιακού μας συστήματος για να περισυλλέξετε μία ομάδα επιστημόνων, μία διάσπαση που γίνεται σας μεταφέρει σε έναν άγνωστο εξωγήινο πλανήτη. Εκεί θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε ολογράμματα που αποτελούν ιστορικές καταγραφές άλλων αστροναυτών, να ανακαλύψετε τα μυστικά του πλανήτη, να αντιμετωπίσετε τους εξωγήινους και να επιβιώσετε.

Δείτε το story trailer:

[UPDATE 2: 10/5/17 - Νέο τρέιλερ] Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το FPS Farpoint. Δείτε το παρακάτω:

Το Farpoint θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαϊου για το PS4. Κοστίζει 50 ευρώ ή 80 ευρώ μαζί με το Aim Controller, το οποίο σας είναι απαραίτητο για να παίξετε. Ακόμη πιο απαραίτητο βέβαια είναι το PlayStation VR που κοστίζει κοντά 400 ευρώ.

Συζητήστε για το Farpoint σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TerminaTorr (Level 6) 14/06/2016 16:46
Φαίνεται πολυ ωραιο...Τα VR χρειάζονται κάποιους δυνατούς τίτλους!
#2 ashbringer (Level 25) 15/06/2016 08:03
Εντυπωσιακές σκηνές με εξωγήινα πλάσματα και η χρήση του Aim Controller είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω.
Notification