Ειδήσεις FPS Overwatch League: Οι ομάδες θα αποκτούν και...πόλεις

Overwatch League: Οι ομάδες θα αποκτούν και...πόλεις

Thursday, 13 Jul 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (1 σχόλιο)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/61/bd/widowmaker-64-1499944582.jpg
 

Overwatch League: Οι ομάδες θα αποκτούν και...πόλεις

Η Blizzard ένα βήμα μπροστά.

Μια ιδιαίτερη ανακοίνωση και πρωτότυπη αποτελεί αυτή της Blizzard για το Overwatch. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποκάλυψε πως θα πάει ένα βήμα μπροστά το κομμάτι των eSports με το Overwatch League, το επίσημο τουρνουά της για το συγκεκριμένο MOBA/FPS. Το σχέδιο της Blizzard αφορά τις ομάδες του Overwatch οι οποίες θα παίζουν στην λίγκα της και θα μπορούν να έχουν πλέον και τις δικές τους...πόλεις. Μέχρι στιγμής έχουν αγοραστεί επτά slots από διάφορους οργανισμούς eSports αλλά και παραδοσιακών sports για περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια το καθένα.

Το πλάνο της Blizzard με τις πόλεις θα λειτουργεί ως εξής. Μια ομάδα θα αγοράζει το slot της στο Overwatch League και αυτόματα θα έχει δικαιώματα πάνω σε μια πολιτεία της Αμερικής όσον αφορά την διοργάνωση μικρότερων τουρνουά. Επίσης, θα μπορεί η κάθε ομάδα να έχει το δικό της στάδιο και τα έσοδα να τα παίρνει ο οργανισμός. Τα ονόματα των πρώτων ιδιοκτητών έγιναν γνωστά πλέον. Ο Robert Kraft, Chairman και CEO της New England Patriots αγόρασε το slot που του δίνει για πόλη την Βοστώνη. Από παραδοσιακά eSports, οι Immortals διάλεξαν το Los Angeles, οι Misfits Gaming το Miami-Orlando και οι NRG Esports το San Francisco.

Σίγουρα πρόκειται για μια διαφορετική και ιδιαίτερη περίπτωση που ενδεχομένως να ανοίξει νέες πόρτες στον κόσμο των eSports. Ήταν αναμενόμενο μεγάλοι οργανισμοί στα eSports να αγοράσουν κάποιο slot αλλά το γεγονός πως τα πιο παραδοσιακά sports μπαίνουν στο παιχνίδι, δείχνει πως κάποιοι παίρνουν τα τουρνουά στα σοβαρά.

Μέσα στο έτος, αναμένουμε να ξεκινήσει season για Overwatch League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Los Angeles κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Διαβάστε το review μας για το Overwatch και συζητήστε στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/07/2017 12:57
Το overwatch και η Blizzard προχωράνε μπροστά με αρκετές καινούριες ιδέες.
Notification