Ειδήσεις RPG Pokemon Sun and Moon

Pokemon Sun and Moon

Tuesday, 01 Nov 2016  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (9 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/d1/10/53/Banner-Pokemon-Sun-Moon-55-1475661398.jpg
 

Pokemon Sun and Moon

Νέο gameplay τρέιλερ και διαφημιστικό σποτ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/2/16] Σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος, η Nintendo θα διεξάγει μια Pokemon Direct.

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την εμφάνιση των Pokemon στην αγορά, η Nintendo θα διεξάγει σήμερα μια Pokemon Direct, όπου θα μιλήσει για το μέλλον της σειράς. Μάλιστα, η Pokemon Company αναφέρει ότι θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις, ενώ πιθανολογείται ότι θα γίνει αποκάλυψη δύο νέων games και συγκεκριμένα των Pokemon Moon και Pokemon Sun, για τα οποία έχει κατατεθεί trademark από την Nintendo, σύμφωνα με το NerdLeaks.

Το Pokemon Direct θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε μέσω του Twitch, είτε μέσω του επίσημου site της Nintendo. Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Pokken Tournamet και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

[UPDATE: 26/2/16 - Επίσημη αποκάλυψη] Κατά τη διάρκεια του Pokemon Direct, που διήρκησε μόλις έξι λεπτά, η Nintendo ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία των Pokemon Moon και Pokemon Sun.

Τα δύο νέα games θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2016 για το 3DS. Δυστυχώς, δεν έγιναν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το gameplay, πέρα από το γεγονός ότι όσα Pokemon πιάσετε στις virtual console εκδόσεις των Red, Yellow και Blue, θα μπορείτε να τα μεταφέρετε στα Moon και Sun, μέσω του cloud-based storage app του 3DS.

 

[UPDATE 2: 10/5/16] Η Pokemon Company έδωσε στην δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο νέων Pokemon games, Sun και Moon.

Συγκεκριμένα, οι δύο νέες προσθήκες στην θρυλική σειρά Pokemon θα γίνουν διαθέσιμες στις 23 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Nintendo 3DS. Όπως ήδη γνωρίζαμε, όσοι έχετε συλλογή Pokemon από προηγούμενα ομώνυμα games, θα μπορείτε να την μεταφέρετε στις Sun / Moon (μέσω του Pokemon Bank).

Στα Pokemon Sun / Moon θα γνωρίσετε μια νέα περιοχή ονόματι Alola, που βρίσκεται στην Χαβάη. Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε η Pokemon Company,  παρατηρούνται μικρές βελτιώσεις σε σχέση με τις Pokemon X / Y που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2013. Για παράδειγμα, πλέον υπάρχουν περισσότεροι εκπαιδευτές, οι οποίοι φαίνονται κατά την διάρκεια της μάχης των δύο Pokemon στο βάθος.

Η εταιρεία γνωστοποίησε τα τρία Pokemons από τα οποία θα διαλέξετε ένα για να είναι ο πρώτος σας σύντροφος. Παρακάτω τα παραθέτουμε αναλυτικά:

- Rowlet
Κατηγορία: Grass Quill Pokemon
Ύψος: 30 εκατοστά
Βάρος: 1.5 κιλά
Τύπος: Grass/Flying
Αρχική κίνηση: Leafage

- Litten
Κατηγορία: Fire Cat Pokemon
Ύψος: 32 εκατοστά
Βάρος: 4.3 κιλά
Τύπος: Fire
Αρχική κίνηση: Ember

- Popplio
Κατηγορία: Sea Lion Pokemon
Ύψος: 32 εκατοστά
Βάρος: 7.5 κιλά
Τύπος: Water
Αρχική κίνηση: Water Gun

[UPDATE 3: 3/6/16 – Νέο βίντεο και λεπτομέρειες] Ένα νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Nintendo, παρουσιάζοντας δύο καινούργια Legendary Pokemon και μερικούς από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Πιο αναλυτικά τα στοιχεία των νέων Pokemon, τα οποία φαίνονται και στα εξώφυλλα των δύο εκδόσεων:

- Solgaleo
Κατηγορία: Sunne Pokemon
Ύψος: 340 εκατοστά
Βάρος: 230 κιλά
Τύπος: Psychic/Steel
Αρχική κίνηση: Full Metal Body

- Lunala
Κατηγορία: Moone Pokemon
Ύψος: 399 εκατοστά
Βάρος: 120 κιλά
Τύπος: Psychic/Ghost
Αρχική κίνηση: Shadow Steel

Η περιοχή Alola αποτελείται από τέσσερα τροπικά νησιά και ένα τεχνητό, στα οποία κατοικούν άγνωστα μέχρι σήμερα Pokemon. Πρόκειται για το καινούργιο σπίτι του πρωταγωνιστή, στο οποίο θα συναντήσει πολλούς χαρακτήρες, μερικοί από τους οποίους θα είναι οι εξής:

Καθηγητής Kukui: Ο καθηγητής Pokemon της περιοχής, ο οποίος είναι παθιασμένος με την έρευνα πάνω στις κινήσεις μάχης των Pokemon.

Lillie: Η μυστηριώδης βοηθός του καθηγητή. Βρίσκεται περίπου στην ηλικία του πρωταγωνιστή, δεν της αρέσει να χρησιμοποιούν τα Pokemon σε αγώνες, της αρέσει όμως να διαβάζει και έχει μελετήσει έναν μεγάλο αριθμό βιβλίων. Θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία των Pokemon Sun και Pokemon Moon.

Hau: Ένας καλόκαρδος, καλοφαγάς λάτρης των Pokemon. Συνομήλικος του πρωταγωνιστή, γίνεται ένας από τους πρώτους φίλους του στην περιοχή. Έχει αδυναμία στους τοπικούς λουκουμάδες και αναζητά μονίμως μαγαζιά που τους πουλάνε.

Στα καινούρια παιχνίδια της σειράς θα υπάρχει επίσης ένα νέο Pokedex, το οποίο ονομάζεται Rotton Pokedex. Κατοικείται από ένα Rotton, ένα Pokemon που μπορεί να ζει μέσα σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Εκτός από την καταγραφή των διάφορων Pokemon, δείχνει την τοποθεσία και τον προορισμό σας, ενώ σας δίνει και συμβουλές για το πού να πάτε, βασισμένο σε συζητήσεις σας με άλλους χαρακτήρες. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να σκανάρει QR Codes που αντιστοιχούν σε διάφορα Pokemon, μαθαίνοντας έτσι πού μπορείτε να τα βρείτε.

[UPDATE 4: 13/6/16 – Live action τρέιλερΣήμερα δημοσιοποιήθηκε νέο τρέιλερ για το Pokemon Sun και Pokemon Moon. Το τρέιλερ, που θα δείτε παρακάτω, περιλαμβάνει και τα δύο νέα Pokemon, Kiteruguma και Mimikkyu. Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 5: 11/8/16 - Νέα Pokemon και η Team Skull] Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ στο Official Pokemon Channel στο YouTube. Στην αρχή παρουσιάζονται ορισμένα νέα Pokemon. Παρακάτω γίνεται αναφορά σε μορφές που αποκτούν παλαιότερα Pokemon στην περιοχή της Alola, ενώ μας συστήνεται και η εχθρική συμμορία του RPG με την ονομασία Team Skull.

Το Pokemon νερού Wishiwashi έχει μια νέα ικανότητα που δεν είχε ποτέ κανένα στο παρελθόν και ονομάζεται Schooling. Υπο συγκεκριμένες συνθήκες εξελίσσεται στην School Form όπου πολλά Wishiwashi ενώνονται μαζί για να δημιουργήσουν το φερόμενο δαίμονα της θάλασσας. Ένα άλλο νέο Pokemon νερού είναι το Pyukumuku, το οποίο έχει με τη σειρά του μια νέα ικανότητα. Η κίνηση Innards Out επιτρέπει στο νέο Pokemon να ρίξει ένα τελευταίο χτύπημα αφού τελειώσουν τα HP του. Η ισχύς του χτυπήματος εξαρτάται από αυτήν της τελευταίας επίθεσης που δέχτηκε. Τελευταίο εμφανίζεται το Morelull, το οποίο ανήκει σε δύο τύπους (Grass και Fairy) και λέγεται ότι επικοινωνεί με άλλα Pokemon του είδους μέσω της χρήσης των ριζών του.

Παλαιότερα Pokemon που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή Alola περιλαμβάνουν τα Alolan Meowth (Dark), Alolan Marowak (Fire/Ghost) και Alolan Raichu (Electric/Psychic). Όπως φαίνεται, οι developers δεν δίστασαν να αλλάξουν εξ ολοκλήρου τους αρχικούς τύπους ορισμένων από αυτά. Όσον αφορά την Team Skull, ρίξαμε μια πρώτη ματιά στην εμφάνιση τους και τον τρόπο δράσης τους. Υπαρχηγός της ομάδας φαίνεται να είναι η Plumeria. Η "Big sister" όπως αποκαλείται, φροντίζει να υπάρχει μια τάξη ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της Team Skull. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Guzma, ο οποίος φαίνεται να έχει μια προσωπική κόντρα με τον Professor Kukui.

[UPDATE 6: 5/10/16 - Εξελίξεις των starters και demo]
 Η The Pokemon Company δημοσίευσε νέες πληροφορίες που αφορούν τις εξελίξεις των starters, τις Mega Evolutions, νέα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία του demo για τα Pokemon Sun και Pokemon Moon.

Οι εξελίξεις των starters είναι οι εξής:

Dartrix - Grass/Flying
Αποτελεί εξέλιξη του Rowlet κι επιτίθεται εκτοξεύοντας τα αιχμηρά φτερά του.

pkmn dartrix

Torracat - Fire
Αποτελεί εξέλιξη του Litten και παράγει φωτιές για τις επιθέσεις του από το κουδουνάκι που κρέμεται στον λαιμό του.

pkmn torracat

Brionne - Water
Αποτελεί εξέλιξη του Popplio και μπορεί να χορέψει σε τέλειο συγχρονισμό με άλλους, ενώ κατά τη διάρκεια του χορού μπορεί να δημιουργήσει μπαλόνια που εκρηγνύονται για να προκαλέσουν ζημιά στον αντίπαλο.

pkmn brionne

Festival Plaza
Η Festival Plaza θα είναι ο χώρος μέσα από τον οποίο θα επικοινωνείτε με άλλους παίκτες που βρίσκονται κοντά σας ή online και θα μπορείτε παράλληλα να πραγματοποιείτε μάχες και ανταλλαγές. Όσο περισσότερο συζητάτε μέσα στην Festival Plaza, τόσο περισσότερα Festival Coins θα αποκτάτε. Αυτά τα coins θα τα χρησιμοποιήσετε σε καταστήματα που πουλάνε σπάνια αντικείμενα και σε ένα φουσκωτό κάστρο μέσα από το οποίο εκπαιδεύονται τα Pokemon. Όσο περισσότερα coins διαθέτετε, τόσο μεγαλύτερο θα γίνεται το rank της Festival Plaza σας. Υψηλότερο rank σημαίνει νέες δραστηριότητες και ανταμοιβές. Τέλος, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε σε ορισμένες αποστολές που θα απαιτούν συνεργασία πολλών παικτών προκειμένου να ολοκληρωθούν. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ που δημοσιεύτηκε από την The Pokemon Company.

Όπως διαπιστώνετε και στο παραπάνω βίντεο, οι Mega Evolutions επιστρέφουν από τα Pokemon X και Pokemon Y. Στα Pokemon Sun και Pokemon Moon θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις Mega Stones που απαιτούνται για αυτές τις εξελίξεις από ορισμένους χαρακτήρες ή εξειδικευμένα καταστήματα μέσα στο παιχνίδι. Παράλληλα, ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Poke Pelago θα κάνει την εμφάνισή του και θα περιλαμβάνει ανάπτυξη νησιών κι εξερεύνησή τους από Pokemon με σκοπό την απόκτηση αντικειμένων ή ακόμα και την ανατροφή νέων Pokemon. Τέλος, το Pokemon Global Link θα αναβαθμιστεί εν όψει της κυκλοφορίας των δύο νέων Pokemon games και θα περιέχει νέα χαρακτηριστικά όπως online διαγωνισμούς και παγκόσμιες αποστολές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες μέσα από το αντίστοιχο site.

Το Special Demo Version των Pokemon Sun και Moon θα κυκλοφορήσει στο Nintendo eShop και στο site της Nintendo στις 18 Οκτωβρίου. Στην εν λόγω έκδοση θα μπορείτε να αποκτήσετε το Ash-Greninja, δηλαδή το Greninja που εμφανίζεται στο πλευρό του Ash στο anime Pokemon the Series: XYZ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα μπορείτε αργότερα να μεταφέρετε το εν λόγω Pokemon στις κανονικές εκδόσεις των Pokemon Sun και Pokemon Moon.

[UPDATE 7: 25/10/16 - Ανεπίσημο τρέιλερ για τo παιχνίδι και τα 20 χρόνια του] Με αφορμή την κυκλοφορία του Pokemon Sun and Moon αλλά και τα 20 χρόνια που συμπληρώνει η σειρά, ο σκηνοθέτης John Wikstrom ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο YouTube, το οποίο θα συγκινήσει όσους από εσάς μεγαλώσατε με την σειρά της Nintendo.

Η Nintendo θα έπρεπε ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσει ως επίσημο τρέιλερ, αν και στην προκειμένη περίπτωση με τον τίτλο που επέλεξε ο σκηνοθέτης και τα views που έχει ήδη, η όλη κατάσταση την βολεύει.

[UPDATE 8: 27/10/16 - Οι τελευταίες μορφές των τριών starters]
 Η The Pokemon Company δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ στο οποίο αναλύονται οι τελευταίες μορφές των τριών starters. Η τελευταία μορφή του Rowlet ονομάζεται Decidueye (Grass/Ghost), αυτή του Litten ονομάζεται Incineroar (Fire/Dark), ενώ η τελευταία μορφή του Popplio είναι το Primarina (Water/Fairy). Στο βίντεο εμφανίζονται ακόμα τα τρία guardians των νησιών με τις ονομασίες Tapu Lele, Tapu Bulu και Tapu Fini, ενώ παρουσιάζονται και ορισμένα νέα Pokemon. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


[UPDATE 9: 1/11/16 - Gameplay trailer και τηλεοπτική διαφήμιση]
Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay τρέιλερ για τα Pokemon Sun και Pokemon Moon, καθώς και το διαφημιστικό σποτ που αφορά την αγορά της Ιαπωνίας. Απολαύστε τα παρακάτω:


Τα Pokemon Sun και Pokemon Moon θα κυκλοφορήσουν στις 23 Νοεμβρίου για το Nintendo 3DS.

Συζητήστε για τα νέα μέλη της δημοφιλούς σειράς στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 MusicGamer26 (Level 17) 26/02/2016 16:18
Για να δούμε πως θα είναι και τι θα έχει μέσα αυτά τα Versions
#2 soulfist (Level 7) 26/02/2016 17:10
Ανακοινωθηκαν και επισημα οι pokemon sun και moon και θα κυκλοφορισουν τελη του 2016 οσοι ειστε fans σπευσατε
#3 +3 Xadjis (Level 2) 26/02/2016 21:59
Καλη η direct αλλα χωρις τον Iwata να λεει το "Directly" δεν λεει
#4 Zaratoth (Level 28) 28/02/2016 14:03
Πολύ ωραία νέα! Pokemon Moon για μένα.
#5 Purified Water (Level 17) 28/02/2016 21:07
Θέλω τα pokemon εδώ και τώρα για την φορητή μηχανή μου κρίμα που τα έβαλαν για το τέλος του χρόνου :sad:
#6 Zaratoth (Level 28) 11/05/2016 09:39
Ωραία, έκλεισε. Pokemon Moon και Rowlet σαν starter.
#7 TerminaTorr (Level 6) 03/06/2016 13:40
ΩΩΩωωω δεν περιμένω την ώρα κυκλοφορίας!! :lol: :o
#8 Professor_Severus_Snape (Level 26) 25/10/2016 21:46
Όμορφο το trailer. Παρότι δεν είχα gameboy, είχε τύχει να παίξω την κόκκινη, τη μπλε και την κίτρινη σε κονσόλα φίλου, μέχρι που τελικά πριν από τρία-τέσσερα χρόνια ξετρύπωσα τη Yellow σε κινητό και το τερμάτισα.
#9 ashbringer (Level 25) 26/10/2016 08:48
Ευχάριστα νέα για όλους τους φανς της Nintendo.
Notification