Ειδήσεις RPG Destiny 2: Αρωματικά κεριά και μπουρνούζι

Destiny 2: Αρωματικά κεριά και μπουρνούζι

Wednesday, 09 Aug 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ac/2f/b2/destiny-2-merchandise-58-1502311966.jpg
 

Destiny 2: Αρωματικά κεριά και μπουρνούζι

Ολόκληρη συλλογή αντικειμένων για το FPS/RPG της Bungie.

Η Numskull σε συνεργασία με την Bungie κυκλοφορεί επίσημο merchandise για το Destiny 2.

Στα αντικείμενα που κυκλοφορούν συναντάμε κούπες του καφέ, μπρελόκ, μπουρνούζια, καπέλα, πορτοφόλια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, μαγνητάκια, ολόσωμες φόρμες, ανοιχτήρια μπύρας, παγοθήκες ή ακόμα και... αρωματικά κεριά. Τα τελευταία έρχονται σε διαφορετικές μυρωδιές που αντιπροσωπεύουν κάθε πλανήτη του παιχνιδιού. Μάλιστα, υπάρχει και το σχετικό κηροπήγιο που παρουσιάζεται ως ρέπλικα του Ghost.

Ενδεικτικά, η ολόσωμη φόρμα πωλείται προς 40 ευρώ, το σετ των πέντε αρωματικών κεριών κοστίζουν 35 ευρώ, το μπουρνούζι 40 ευρώ, τα πορτοφόλια 20 ευρώ, το σετ με τις έξι χριστουγεννιάτικες μπάλες 23 ευρώ και οι κούπες 17 ευρώ. Δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα στο site της Numskull.

Δείτε επίσης το DualShock 4 στα χρώματα του Destiny 2, τις φιγούρες, τα περιφερειακά από την Razer και την Collector’s Edition. Συζητήστε για το sequel της Bungie στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/08/2017 10:34
Καλό είναι να μην το παρακάνουμε όσο και αν αγαπάμε έναν τίτλο.
Notification