Xbox 20/20: Μηνιαία ενημέρωση για το Xbox Series X

Hot
Xbox 20/20: Μηνιαία ενημέρωση για το Xbox Series X

Xbox 20/20: Μηνιαία ενημέρωση για το Xbox Series X

Σήμερα τα μεσάνυχτα το livestream με όνομα "Inside Xbox". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/4/20]Το livestream με όνομα “Inside Xbox” έχει προγραμματιστεί για τη Τρίτη 7 Απριλίου και προβλέπεται να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με νέες κυκλοφορίες και τις προδιαγραφές της νέας γενιάς κονσολών της εταιρίας, Xbox Series X.

Αν και μας έγινε γνωστό πως το livestream δεν θα παρουσιάσει νέα από τις λειτουργίες του Xbox Series X, είναι σίγουρο πως θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία νέων κυκλοφοριών όπως το Sea of Thieves και το Gears Tactics καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X. Κύριο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι το πώς τα νέα specs θα επηρεάσουν την εμπειρία του μέσου gamer σύμφωνα με τον Jason Ronald, διευθυντή προγραμματισμού της νέας κονσόλας. Το livestream θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά και θα προβληθεί σε όλα τα social media της εταιρίας.

[UPDATE: 7/4/20 - Σήμερα τα μεσάνυχτα το livestream με όνομα "Inside Xbox"] Πέρα από την παρουσίαση των games που αναφέραμε χθές, σήμερα τα μεσάνυχτα θα δείτε live το "Inside XboX".

Η παρουσίαση θα γίνει εξ αποστάσεως, οπότε θα δείτε στο background τα σπίτια των στελεχών της Microsoft. Ακόμη, θα γίνει Q&A με τους developers της Obsidian.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το livestream μέσω YouTube, Twitch και Mixer.

[UPDATE 2: 9/4/20 - Η παρουσίαση live] Η Microsoft παρουσιάζει νέες πληροφορίες για το Xbox Live X στο σημερινό livestream. Δείτε όλα όσα μας δείχνει στο παραπάνω link.

00:04: Η παρουσίαση άρχισε με τρέιλερ του Grounded, ενός Online Action-Adventure/RPG που θα μπει στο Xbox Game preview στις 28 Ιουλίου. Θα παίζεται είτε σόλο, είτε με multiplayer και θα υποστηρίζει και crafting.

00:07: Ο Larry Hryb, επικεφαλής του τμήματος προγραμματισμού της Microsoft, υποδέχθηκε τον Jason Ronald, διευθυντή προγραμματισμού του Xbox Series X (σ.σ. θυμίζει NPC από RPG), τόνισε ότι η κονσόλα θα αποτελεί την ισχυρότερη της αγοράς, με CPU αρχιτεκτονικής Zen 2, με τον ιδανικό συνδυασμό ταχύτητας και ισχύς. O Ronald μίλησε για το ray-tracing και το rate shading της κονσόλας. Θα υπάρξει επίσης η αρχιτεκτονική velocity, που θα παράγει textures καλύτερης ανάλυσης, ενώ για τους developers θα υποστηρίζεται direct storage και  sampler feedback streaming, το οποίο θα επιτρέπει στους developers να έχουν πρόσβαση σε περισσότερη μνήμη μέσα στην κονσόλα για να την χρησιμοποιήσουν σε άκρως απαιτητικά games.

00:15: Η παρουσίαση συνεχίστηκε με τα νέα Xbox games. Η Microsoft έδειξε multiplatform games, όπως τα Minecraft Dungeons ή State of Decay 2 DLC, ενώ στο Xbox Game Pass στα PC θα έρθει και το Football Manager 2020. Ακόμη, στο Xbox Game Pass αμφότερων των δύο format θα έρθουν τα Mistover, Stranger Things 3 και άλλα indie games.

00:22: Ο Tyler Bielman, design director, παρουσίασε gameplay του Gears Tactics, στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι ξανά η Kate Diaz. Θα υπάρχουν 5 classes, με πάνω από 30 skills (σύνολο 150) και πάνω από 5 mods ανά όπλο. Θα υπάρχουν επίσης τρία slots για customization χαρακτήρων.

00:32: Παρουσιάστηκε το νέο user interface του Xbox One.

00:35: Το livestream ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση DLC για games της Microsoft.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια της Microsoft για το Xbox Series X και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification