Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινίες Portal και Half-Life

Ταινίες Portal και Half-Life

Thursday, 29 Sep 2016  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/f4/90/d1/portal-movie-51-1475158672.jpg
 

Ταινίες Portal και Half-Life

Συνάντηση του σκηνοθέτη JJ Abrams με την Valve την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με δήλωση του JJ Abrams, η ταινία Portal θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο JJ Abrams, σκηνοθέτης της ταινίας Star Wars: The Force Awakens, δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με την Valve. Εκεί, αναμένεται να συζητηθεί η ταινία που θα είναι βασισμένη στο σύμπαν των Portal, καθώς και η αντίστοιχη του Half-Life.

Οι ταινίες Portal και Half-Life είχαν ανακοινωθεί αρχικά το 2013, έκτοτε όμως είχε τηρηθεί σιγή ιχθύος για το στάδιο παραγωγής τους. Όπως ανέφερε ο Abrams όμως, αμφότερες οι δύο ταινίες διαθέτουν ήδη σεναριογράφους, χωρίς να διευκρινιστεί πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή τους και ποιοι συντελεστές θα τις απαρτίζουν. Έως τώρα, δεν έχει γίνει επίσης γνωστό εάν οι παραπάνω ταινίες θα βασίζονται στα γεγονότα των αντίστοιχων games.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το Portal: No Escape, ένα ενδιαφέρον fan-made φιλμ που είναι βασισμένο στο Puzzle-Platform game της Valve:


Διαβάστε επίσης τις πρώτες πληροφορίες για την ταινία Firewatch
και την τηλεοπτική σειρά Life is Strange. Συζητήστε όλα τα νέα του κινηματογράφου στο σχετικό subforum του GameWorld.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 28) 30/09/2016 00:37
Ευχάριστα νέα.Ειδικά την ταινία Portal ανυπομονώ να την δω. xD
#2 +1 Blood Prince (Level 28) 30/09/2016 00:56
To fan made film πάντως που είδα πριν λίγο ήταν φοβερό.Η ταινία αναμένεται να είναι πολύ καλή.Απλά Πώρωση.Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει να σκηνοθετείται. xD
#3 ashbringer (Level 25) 30/09/2016 10:23
Όλο και καλύτερα νέα στον χώρο του κινηματογράφου με υπέροχες gaming μεταφορές.Ο J.J Abraams είναι τεράστιος και περιμένω ειδικά στο Half-life να κάνει θαύματα.
Notification