Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Σειρά The Witcher στο Netflix

Σειρά The Witcher στο Netflix

Thursday, 12 Sep 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Χρήστος Καπάνταης   | (12 σχόλια)
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/f0/4c/the-witcher-series-72-1563620356.jpg
 

Σειρά The Witcher στο Netflix

 Φήμη: To Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/5/17] Η παραγωγή της σειράς The Witcher του Netflix ξεκίνησε. Πρέπει να τονίσουμε ότι η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία του Andrzej Sapkowski και όχι στα games της CD Projekt Red και ο Sapkowski θα είναι επιβλέπων σύμβουλος της σειράς.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω το δημιούργημά μου σε σειρά του Netflix, γιατί έμεινα πιστός στην ιδέα μου, που είχα 30 χρόνια πριν. Μου αρέσει η συνολική προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας, ώστε να δούμε αυτούς τους χαρακτήρες ζωντανούς". Η Πολωνική εταιρεία Platige θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς Sean Daniel και Jason Brown για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο Tomek Baginski που σκηνοθέτησε και τα τρία Witcher games θα συμμετέχει στην σκηνοθεσία της σειράς. Με τη σειρά του ο βοηθός του Baginski, Jarek Sawko δήλωσε: "Υπάρχει ένα ηθικό και πνευματικό βάρος σε αυτά τα βιβλία που πάει πέρα από κάθε είδος φαντασίας. Είναι μία ιστορία για το σήμερα και τις δυσκολίες του, κριμένο μέσα στη φαντασία. Είναι μία ιστορία για εμάς και το τέρας που κρύβουμε μέσα στην καρδιά μας".

[UPDATE: 1/10/17 - Νέα σειρά με documentary έξι επεισοδίων] Η Noclip crowdfunded video game documentaries ετοιμάζει σειρά για το The Witcher 3, η οποία θα χωριστεί σε έξι επεισόδια. Το πρώτο ξεκινάει αύριο.

Δείτε τις ημερομηνίες και τους τίτλους των επεισοδίων:  The Story of CD Projekt — 2/10. Remembering The Witcher 1 & 2 — 4/10. Creating the World of The Witcher 3 — 6/10. The Quests of Wild Hunt — 9/10. Found in Translation — 11/10. The Devil’s in the Details — 13/10. Δείτε την εισαγωγή παρακάτω:

[UPDATE 2: 10/12/17 - Η παραγωγός του Daredevil στη σειρά The Witcher] Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από το Variety, η Lauren Schmidt, παραγωγός του Daredevil, θα αναλάβει αντίστοιχα και την παραγωγή της σειράς The Witcher στο Netflix.

[UPDATE 3: 27/2/18 - Αποκαλύφθηκαν οι χαρακτήρες της πρώτης σεζόν] Σύμφωνα με το Twitter feed της Hissrich, το σενάριο του πρώτου επεισοδίου έχει γραφτεί και έγιναν αναφορές σε κάποιους από τους χαρακτήρες που θα δούμε στην πολυαναμενόμενη σειρά.

Η παραγωγός επίσης έγραψε σύντομες περιγραφές για τους βασικούς πρωταγωνιστές: Ο Geralt είναι “στωικός, αλλά κατά βάθος καλόκαρδος, αν και αυτή την καλοσύνη δεν θα την αποκαλύψει μέχρι το τέλος, οπού και πάλι δεν θα φανεί τόσο”. Η Yennefer είναι “φλογερή και υπερήφανη”. Η Triss Merigold είναι “αδυσώπητη και ιδεαλίστρια.” Η Ciri “σκληραγωγημένη και αμείλικτη”. Επιπλέον θα δούμε και την Roach, τον Jaskier (γνωστό και ως Dandelion), αλλά και τους Regis, Emhyr van Emreis και κάποιους χαρακτήρες οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί στα games.

[UPDATE 4: 21/4/18 - Περίοδος κυκλοφορίας και έκταση σεζόν] Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με την σειρά The Witcher του Netflix όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της και της διάρκειάς της.

Η δημιουργός της σχετικής τηλεοπτικής σειράς, Lauren S. Hissrich αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά σε event στην Ρώμη. Σημαντικότερες εξ αυτών ήταν το ότι θα ξεκινήσει πιθανότατα μέσα στο 2020, ενώ η πρώτη σεζόν θα διαθέτει οκτώ επεισόδια.

 

Η Hissrich δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ίσως να μην φαντάζει αρκετό για εσάς, αλλά δημιουργικά, είναι σωστή απόφαση. Τα επεισόδια μπορεί να είναι έντονα, με δράση και πλούσια σε χαρακτήρες και περιεχόμενο, χωρίς να παγώνει στο μέσο της σεζόν. Εμένα μου ακούγεται καλό, εσάς;” Όσον αφορά την ημερομηνία έναρξής της ανέφερε: “Ποιος ξέρει; Προχωράμε γρήγορα με όλα, το κεφάλι μου γυρίζει γύρω γύρω σαν τον εξορκιστή, από ενθουσιασμό φυσικά, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η ποιότητα είναι σημαντικότερη της ταχύτητας. Θα την δείτε όσο πιο σύντομα γίνεται και θα είναι καλή”.

[UPDATE 5: 10/5/18 - Επιπλέον άτομα στην ομάδα σεναρίου] H παραγωγός και κύρια σεναριογράφος της σειράς Lauren S. Hissrich αποκάλυψε ότι η ομάδα σεναρίου της σειράς μεγάλωσε.

Συγκεκριμένα, αρκετά από τα νέα μέλη της ομάδας έχουν σημαντική προϋπηρεσία, όπως οι Jenny Klein (Daredevil, Jessica Jones), Sneha Coorse (The Americans, Constantine) και Beau DeMayo (The Originals). Επιπλέον, η Hissrich έκανε ένα post στο Twitter δίνοντας μερικές λεπτομέρειες για την διαδικασία συγγραφής της πρώτης σεζόν, λέγοντας πως βλέπει την συγγραφική ομάδα “όχι μόνο σαν οικογένεια, αλλά και σαν τα θεμέλια για την εργασία των εκατοντάδων ανθρώπων που θα κάνουν την σειρά πραγματικότητα.”

Επίσης, η Hissrich είπε πως οι σεναριογράφοι έχουν διαβάσει τα βιβλία και τις ιστορίες του The Witcher και η διαδικασία συγγραφής ξεκίνησε αναλύοντας τους χαρακτήρες και το πως οι συναισθηματικές τους στιγμές θα συγκρούονται με την υπόθεση. Ενδιαφέρουσα είναι επίσης η αναφορά της στο ότι κάθε επισόδειο θα γραφτεί από έναν σεναριογράφο, καθώς η ίδια τους παροτρύνει να κάνει ο καθένας “δικα του” τα επισόδεια που θα γράψει και λέει πως θα έχουν την ευθύνη του να αναπτύξουν τις ιδέες σε πλήρη σενάρια. Πάντως, δεν έγινε αναφορά στο αν η υπόθεση της σειράς θα συνάδει με εκείνη των games της CD Projekt RED και δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το σενάριο.

Η Hissirich υποσχέθηκε πως η σειρά θα γυριστεί το συντομότερο δυνατό, δίνοντας ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

[UPDATE 6: 28/6/18 - Πληροφορίες για την περίοδο κυκλοφορίας, το cast και την τοποθεσία των γυρισμάτων] Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η διαδικασία του casting και αντίγραφα του σεναρίου έχουν προωθηθεί στις κορυφαίες επιλογές της συγγραφικής ομάδας. Δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών, όμως η Hissirich είπε πως ετοιμάζονται κάποιες νέες δοκιμαστικές σκηνές χωρίς spoilers, οπότε τυχόν διαρροές υλικού από γυρίσματα στο μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο internet είναι πολύ πιθανό να είναι αληθινές. Πάντως, ο Mark Hamill (Star Wars) εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει τον ρόλο του Vesemir.

Όσον αφορά τον τόπο των γυρισμάτων, η Hissirich δήλωσε πως η ανατολική Ευρώπη είναι μονόδρομος, καθώς τα βιβλία προέρχονται από την Πολωνία και η χώρα διαθέτει πλούσια, μυστήρια δάση και γραφικά τοπία τα οποία μπορούν να αναπαραστήσουν περιοχές όπως τις Temeria, Kaedwen, Aedirn of the Northern Kingdoms και άλλες.

[UPDATE 7: 7/8/18 - Ο Henry Cavill θέλει να υποδυθεί τον Geralt] Ο γνωστός βρετανός ηθοποιός Henry Cavill που έχει υποδυθεί τον Superman στα Man of Steel, Batman v Superman και Justice League, θέλει να παίξει τον Geralt στην επερχόμενη σειρά The Witcher. Εάν η εταιρεία παραγωγής (δηλαδή το Netflix) επιλέξει τελικά τον Cavill, θα είναι μια αρκετά θετική εξέλιξη, καθότι ο βρετανός ηθοποιός έχει δείξει πολύ καλά δείγματα στις τελευταίες του ταινίες.

Σε σχετική ερώτηση, ο Cavill απάντησε συγκεκριμένα: “Μου αρέσει το The Witcher 3, είναι ένα πολύ καλό game. Θα ήταν εκπληκτικό εάν έπαιζα τον ρόλο του Geralt”.

[UPDATE 8: 4/9/18 - O Henry Cavill θα είναι ο Geralt] Είναι πλέον επισημο, ο Henry Cavill θα υποδηθεί τον Geralt στην επερχόμενη σειρά Witcher. H παραγωγός και κύρια σεναριογράφος της σειράς Lauren S. Hissrich, καθώς και το Netflix δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την επιλογή αυτή. 

 

 

[UPDATE 8: 5/9/18 - O voice actor του Geralt μιλάει για τον Henry Cavill] Ο Doug Cockle, voice actor του Gerald of Rivia στα παιχνίδια The Witcher, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την επιλογή του Henry Cavill. Ειδικότερα μέσω tweet δήλωσε: ''Πιστεύω πως ο Henry Cavill θα κάνει μια εξαίρετη δουλειά ως Gerald''. Δεν έκρυψε και την ανυπομονησία του για να δει το τελικό αποτέλεσμα.

[UPDATE 9: 12/9/2018 - Η παραγωγός & συγγραφέας αποχωρεί προσωρινά από το Twitter] Η Lauren S. Hissrich, παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς The Witcher, ανακοίνωσε ότι θα διακόψει για κάποιο διάστημα την χρήση του Twitter.

Σκοπός της αποχής, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι το ότι θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο να γράψει το σενάριο της σειράς, αντί να διαβάζει σχόλια. Τον τελευταίο καιρό η Hissrich έχει βομβαρδιστεί με αρνητικά σχόλια λόγω μιας φήμης σύμφωνα με την οποία η παραγωγή της σειράς αναζητά μια νεαρή μη-λευκή ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ciri, της θετής κόρης του Geralt. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επικαλέστηκαν τα λεγόμενα της Hissrich τον Μάιο, όπου δήλωσε ότι δεν θα άλλαζε τα πολιτισμικά και εθνικά στοιχεία των χαρακτήρων επειδή “ένιωθε φιλελεύθερη” εκείνη την ημέρα.

 

Επιπλέον, η Hissrich είχε δηλώσει ότι η σειρά θα έχει και ηθοποιούς που ανήκουν σε μειονότητες, αναφέροντας πως “ένας άνδρας θα ήταν μειονότητα στο Broklion Forest, ένας έγχρωμος θα ήταν μειονότητα σε ένα μικρό χωριό και ένας νησιώτης θα ήταν μειονότητα στην Cintra. Ο κος Sapkowski (o συγγραφέας της σειράς) είπε -και δημόσια και προσωπικά σε εμένα- ότι το Continent έχει ποικιλία στον πληθυμό του σε κάθε τομέα (φυλή, πολιτισμό, φύλα και περιστασιακά χρώμα δέρματος, το οποίο είπε ότι δεν το αναφέρει πάντα). Δεν ξέρω γιατί μερικοί θωρούν ότι καταστρέφω τα βιβλία αναγνωρίζοντας αυτό το δεδομένο. Ακολουθώ τις προθέσεις του συγγραφέα, μου το είπε και ο ίδιος.”

Πριν μερικές ημέρες η Hissrich τόνισε ότι δεν σχολίασε την διαδικασία επιλογής για τον ρόλο του Geralt πριν αποκαλυφθεί ο Henry Cavill. Παρομοίως, δήλωσε ότι δεν θα συζητήσει για την επιλογή της Ciri ή άλλων χαρακτήρων μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις. Μερικοί χρήστες έχουν ήδη πει ότι θα μποϊκοτάρουν την σειρά και η Hissrich δεν καταλαβαίνει τον λόγο. “Πως μπορεί κάποιος να μποϊκοτάρει μια σειρά που δεν έχει καν ξεκινήσει, για έναν ρόλο που δεν έχει δοθεί σε ηθοποιό ακόμα, απαντώντας σε έναν συγγραφέα που δεν έχει σχολιάσει επ’ αυτού; Νομίζω έχουμε τρελαθεί”, είπε.

Τέλος, η Hissrich δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως οι επικριτές είναι trolls, αλλά ένθερμοι fans με πολύ έντονο τρόπο έκφρασης.

[UPDATE 10: 31/10/18 - Το πρώτο βίντεο με τον Henry Cavill ως Geralt] Το Netflix ανέβασε το πρώτο βίντεο του Henry Cavill ως Geralt στη σειρά The Witcher που ετοιμάζεται.

[UPDATE 11: 21/4/19 - Έρχεται μέχρι το τέλος της χρονιάς] Το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά The Witcher θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019.

[UPDATE 12: 6/5/19 - Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα] Μετά από αρκετούς μήνες γυρισμάτων, στα τέλη του Απριλίου το cast και το συνεργείο της σειράς The Witcher αποχαιρέτησαν την Βουδαπέστη όπου έγιναν και τα τελευταία γυρίσματα σύμφωνα με το fan site Redanian Intelligence.

Η σκηνοθέτης Charlotte Brändström δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από αεροπλάνο, λέγοντας "αντίο Βουδαπέστη", ενώ ο Adam Levy που υποδύεται τον Mousesack δημοσίευσε ένα βίντεο από το αποχαιρετιστήριο πάρτι.

 

Goodbye Budapest...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charlottebrandstrom στις

 

 

 

#Ciri and #Mousesack #thewitchernetflix enjoying #mocktails and #cocktails #Druid and #lioncubofcintra celebrating the wrap of another chunk of this epic journey. Massive thank you to #hotsytotsybudapest #thewitcher @freyaallan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Levy (@adamlevy0512) στις

 

[UPDATE 13: 28/5/19 -  Βίντεο με τις πανοπλίες των Nilfgaardians] Νέα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της επερχόμενης σειράς The Witcher του Neftlix.

Το fansite της σειράς Redanian Intelligence που έχει δημοσιεύσει ανεπίσημες φωτογραφίες από το σετ στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, οι εικόνες που διέρρευσαν μας δίνουν μια πρώτη ματιά στο design της πανοπλίας των Nilfgaardians. Γνωρίζουμε ότι η σειρά θα είναι κυρίως εμπνευσμένη από τα βιβλία και όχι από τα video games του The Witcher και φαίνεται πως η πανοπλία των πεζικάριων Nilfgaardians διαφέρει πολύ από την εκδοχή της στο The Witcher 3: Wild Hunt.

Παρ’ όλα αυτά, δεν γνωρίζουμε αν το βίντεο αντικατοπτρίζει πιστά το τελικό αποτέλεσμα, καθώς δεν γνωρίζουμε αν τα κοστούμια είναι ημιτελή ή κατά πόσο θα δεχτούν επεξεργασία μέσω CG.

[UPDATE 14: 01/7/19 -  Οι πρώτες φωτογραφίες είναι γεγονός] Από σήμερα έχουμε επίσημα τις πρώτες φωτογραφίες από την σειρά. Βλέπουμε το logo, το σύμβολο (Zirael), την Ciri lla of Cintra (ή αλλιώς Ciri) μακριά και κοντά, την Yennefer of Vengerberg (ή αλλιώς Yenna) και άλλη μια φωτογραφία του Geralt. Δείτε τες όλες παρακάτω στην gallery:

Δείτε την γιγάντια αφίσα του Geralt, που κυκλοφόρησε για τις ανάγκες της σειράς.

[UPDATE 15: 16/7/19 - Η πρώτη φωτογραφία με τον Roach] Ο σεναριογράφος της σειράς του The Witcher στο Netflix δημοσίευσε μια νέα εικόνα από την σειρά.

Η καινούργια αυτή εικόνα μας δείχνει για πρώτη φορά τον Roach, το άλογο του Geralt.

[UPDATE 16: 20/7/19 - Το πρώτο τρέιλερ] Το πρώτο τρέιλερ της σειράς The Witcher στο Netflix είναι γεγονός! Διαρκεί δύο λεπτά και μας δίνει μια μικρή γεύση των όσων θα δούμε.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Geralt, προβάλλονται ελάχιστα δευτερόλεπτα μάχης, η χρήση σπαθιού και αλυσίδας, ενώ ο ήρωας πλαισιώνεται και από τις Yennefer και Ciri. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει αρκετά θετικό από πλευράς σκηνοθεσίας και ερμηνειών.

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω:

 

[UPDATE 17: 13/8/19 - O Tristan Ruggeri θα είναι ο νεαρός Geralt] H σειρά The Witcher στο Netflix θα μας παρουσιάσει τον Geralt όχι μόνο στην μορφή που τον γνωρίσαμε από τα games, αλλά και σε νεαρή ηλικία.

Ενώ τον ρόλο του ενηλικιωμένου Geralt of Rivia γνωρίζουμε ότι θα τον αναλάβει ο Henry Cavill, τον ρόλο του νεαρού Geralt θα υποδυθεί ο Tristan Ruggeri.

 

Η σειρά The Witcher αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέχρι το τέλος του 2019.

[UPDATE 18: 12/9/19 - Φήμη: To Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς] Σύμφωνα με το Redanian Intelligence, το οποίο ασχολείται με την σειρά του The Witcher, ο Ολλανδικός λογαριασμός του Netflix τόσο σε Facebook όσο και σε Twitter αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ορισμένες ημερομηνίες κυκλοφορίες για κάποιες σειρές.

Μεταξύ αυτών των σειρών είναι και το The Witcher, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός 97. Ο συγκεκριμένος αριθμός συμβολίζει τις ημέρες που απομένουν για την κυκλοφορία κάθε σειράς. Έτσι σύμφωνα με την κοινοποίηση του Netflix, η σειρά του Witcher θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου. Ωστόσο οι συγκεκριμένες αναρτήσεις του Netflix Ολλανδίας, αποσύρθηκαν μετά από λίγα λεπτά, κάτι που σημαίνει είτε ότι οι πληροφορίες είναι αναληθείς, είτε ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε νωρίτερα από ότι έπρεπε και οφείλεται σε λάθος.

Προς το παρόν η συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν διαψευστεί αλλά ούτε και επιβεβαιωθεί. Πάντως το Redanian Intelligence, έχει ήδη αρχίσει να μέτρα αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς.

Διαβάστε το review του The Witcher 3 και του expansion Hearts of Stone. Συζητήστε για τη σειρά The Witcher του Netflix σε αυτό το forum topic

Photos

henry-cavill-geralt-the-witcher-series.jpeg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Astro (Level 18) 17/05/2017 15:38
Μπράβο, πολύ μου αρέσει αυτή η είδηση, πως και δεν έγραψε την είδηση η Χριστιανα; :D .
#2 +1 Divine Raiden (Level 26) 17/05/2017 15:39
Αμα το κάνουν χάλια θα τους σκοτώσω έναν έναν με τους πιο βάναυσους τρόπους!
#3 Mario07 (Level 22) 17/05/2017 18:13
Καταπληκτικά νέα! Τα βιβλία είναι πάρα πολύ ωραία και ελπίζω το ίδιο να είναι και η σειρά. Το Netflix έχει βγάλει πολύ δυνατές σειρές, όπως την αγαπημένη το Daredevil. Ανυπομονησία στο full τώρα!
#4 ashbringer (Level 25) 18/05/2017 10:29
Μακάρι να ακολουθήσουν όσο πιο πιστά γίνεται τα βιβλία του αγαπημένου μας ήρωα και του συναρπαστικού του κόσμου, που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο.Είναι πολύ μεγάλο το στοίχημα στην συγκεκριμένη περίπτωση και ελπίζω να μην απογοητευτούμε.
#5 Blood Prince (Level 27) 24/05/2017 10:51
Αρκετά ενδιαφέρουσα είδηση και παρόλο που θα βασίζεται στα βιβλία ανυπομονώ για την ημερομηνία προβολής.
#6 ashbringer (Level 25) 02/10/2017 18:41
Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά την οποία πιστεύω θα παρακολουθήσει πολύς κόσμος.
#7 ashbringer (Level 25) 11/12/2017 07:44
H παραγωγός του Daredevil έκανε φοβερή δουλειά με τη σειρά στο Netflix και περιμένω να δώ ένα αξιόλογο Witcher.
#8 akiszax (Level 21) 04/09/2018 21:23
Μακάρι να πετύχει η σειρά όσο και το game.
#9 Blood Prince (Level 27) 04/09/2018 22:19
Τον ηθοποιό δεν τον ξέρω και μου είναι ολίγον αδιάφορος αλλά την ταινία την αναμένω με ενδιαφέρον.Απορ ώ ποια θα υποδυθεί την Ciri. :oops:
#10 Astro (Level 18) 05/09/2018 17:33
Θα προτιμουσα τον Βίργκο Μόρτενσεν.
#11 Blood Prince (Level 27) 12/09/2018 20:56
Quote:
λόγω μιας φήμης σύμφωνα με την οποία η παραγωγή της σειράς αναζητά μια νεαρή μη-λευκή ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ciri
Πολύ καλά της έκαναν που την βομβάρδισαν με αρνητικά σχόλια καθώς θεωρώ εντελώς απαράδεχτο από την στιγμή που ο χαρακτήρας στο παιχνίδι είναι Καυκάσια,να εμπλέκουν τον Ρατσισμό στην όλη ιστορία και να θέλουν να επιλέξουν μια μαύρη για τον ρόλο.Με τον τρόπο τους οι ίδιοι αποδεικνύονται ρατσιστές κατά των λευκών.
Την σειρά θα την έβλεπα με την πρώτη ευκαιρία αλλά τώρα επειδή θέλουν να κάνουν την Ciri μαύρη καθώς επίσης και διάφορες άλλες αλλοπρόσαλλες επιλογές όσον αφορά τους ηθοποιούς δεν πρόκειται να την δω αν δεν αλλάξουν τακτική.
#12 loup-garou (Level 11) 31/10/2018 18:33
O Legolas γερος... :lol:
Notification