Reviews League of Legends
PC  
Comments (20)

League of Legends Hot

Το έπαιξες; Κόλλησες!

https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/ce/56/3b/d616c65a2071a6f6ee52dd4c7395f580_Generic.jpg
  • Review
  • News
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Το έπαιξες; Κόλλησες!

Το Defense of the Ancients ή εν συντομία DoTA, είναι ένας χάρτης για το Warcraft III ο οποίος φτιάχτηκε από τους fans του παιχνιδιού κι έγινε τόσο αγαπητός από τους παίχτες, που δημιουργήθηκε ολόκληρο υποείδος παιχνιδιών. Η επιτυχία του ήταν αρκετή για να δώσει την ώθηση στις εταιρείες να κυκλοφορήσουν αυτόνομους τίτλους, όπως το χορταστικό Demigod και το γυαλιστερό Heroes of Newerth. H πρόταση της Riot Games παρουσιάζεται με την μορφή του League of Legends (ή αλλιώς LoL), το οποίο σε αντίθεση με τους δύο παραπάνω τίτλους, διατίθεται δωρεάν.

We are the Champions
H Riot Games αποτελείται από πρώην μέλη της Blizzard που έχουν δουλέψει στο Warcraft III και δύο από τους δημιουργούς του DoTA. Επόμενο είναι λοιπόν το gameplay του League of Legends να μην διαφέρει και πολύ από το δημοφιλές mod. Οι προσθήκες που φέρει ο τίτλος είναι όμως αρκετές για να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα από ήρωες -78 στο σύνολο- οι οποίοι χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες, ανάλογα με το στυλ μάχης που ακολουθούν. 

Στην διάθεση σας έχετε αθόρυβους δολοφόνους (Assassins), σκληροτράχηλους πολεμιστές που μάχονται σώμα με σώμα (Fighters), Tanks που δε νιώθουν και πολύ damage και πανούργους μάγους. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Supporters, δηλαδή χαρακτήρες οι οποίοι χρησιμοποιούν θεραπευτικές ικανότητες για να κρατήσουν τους συμμάχους σας περισσότερη ώρα ζωντανούς. Πολλοί από τους ήρωες έχουν κάνει… μεταγραφή από το DoTA, με διαφορετικά ονόματα, ανανεωμένη εμφάνιση και λίγο παραλλαγμένα skills, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι εντελώς καινούριοι. Αρχικά είναι ξεκλείδωτοι δέκα ήρωες και οι υπόλοιποι 68 σας περιμένουν να τους αγοράσετε μέσα από το Items Store, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Summoning is complete
Το παιχνίδι διαθέτει μόλις δύο χάρτες για να επιλέξετε, με τον πρώτο να είναι πανομοιότυπος με αυτόν του Defense of the Ancients. Ο δεύτερος χάρτης είναι μικρότερων διαστάσεων και μπορεί να δεχθεί έως τρεις παίχτες από κάθε πλευρά, ενώ η Riot Games έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει περισσότερα maps στην πορεία. Το gameplay τείνει περισσότερο προς την πλευρά ενός Action RPG, καθώς λείπει εντελώς η διαχείριση στρατιωτικών μονάδων και το χτίσιμο βάσης.

Παίρνοντας τον έλεγχο ενός ήρωα, ρίχνεστε στην μάχη με σκοπό να διαλύσετε το κεντρικό κτήριο των αντιπάλων, γνωστό και ως Nexus, το οποίο βρίσκεται μέσα στη βάση τους. Ο χάρτης χωρίζεται σε γραμμές πυρός (lanes), με τους παίχτες να αναλαμβάνουν να αμύνονται/επιτίθενται κατά μήκος τους, μέχρι να καταφέρουν να μπουν στο αντίπαλο στρατόπεδο. Εκτός από τους αντίπαλους ήρωες, τον δρόμο σας θα προσπαθήσουν να κλείσουν οι ελεγχόμενοι από την CPU εχθροί (τα creeps) που έχουν ως προορισμό την βάση σας και κινούνται μόνο πάνω στα lanes, καθώς και οι πύργοι, οι οποίοι είναι ικανοί να σας σκοτώσουν με λίγα μόλις χτυπήματα. 

Το υπόλοιπο του χάρτη καλύπτεται από δάσος και δρομάκια, βοηθώντας σας να αλλάξετε lane γρηγορότερα ή ακόμα και να στήσετε ενέδρα στην εχθρική παράταξη. Οι θάμνοι που σας καθιστούν προσωρινά αόρατους θα σας φανούν αρκετά χρήσιμοι, είτε για τον παραπάνω σκοπό, είτε για να κρυφτείτε από μια ομάδα ηρώων που σας κυνηγάνε με όχι και τόσο…φιλικές διαθέσεις.

Μάχες και χειρισμός
Σε κάθε αγώνα ξεκινάτε από το 1ο επίπεδο και ανεβαίνετε σταδιακά στο ανώτερο, το οποίο είναι το 18ο. Για κάθε level που κερδίζετε, σας δίνεται ένας πόντος για να ξεκλειδώσετε τα τέσσερα hero skills που διαθέτετε, ενώ κάθε επιπλέον πόντος σε ένα από αυτά τα skills το κάνει ακόμα πιο ισχυρό. Η χρησιμοποίηση των ικανοτήτων πραγματοποιείται με τα ίδια πλήκτρα για όλους τους ήρωες, διευκολύνοντας αρκετά το έργο σας.

Η προσοχή σας επικεντρώνεται στο ζουμί της υπόθεσης, δηλαδή στις μάχες και όχι στην αποστήθιση των συντομεύσεων, όπως γινόταν στο DoTA. Ο χαρακτήρας σας κινείται πατώντας το δεξί κλικ,  με τα πλήκτρα QWER χρησιμοποιείτε τις βασικές σας ικανότητες, ενώ με τα με τα πλήκτρα D και F ενεργοποιείτε τα summoner spells. Επίσης, πατώντας τα πλήκτρα 1 έως 6 κάνετε χρήση του αντικειμένου που βρίσκεται στο εκάστοτε slot. Πηγαίνοντας τον δείκτη του ποντικιού στην άκρη τις οθόνης μπορείτε να μετακινήσετε την κάμερα και με την ροδέλα κάνετε Zoom In/Zoom Out. 

Σκοτώνοντας creeps, εχθρούς και πύργους από την αντίπαλη ομάδα, εκτός από experience κερδίζετε και χρυσό, με τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα από την βάση σας. Τα items αυτά είναι απαραίτητα, καθώς τα στατιστικά και οι ιδιότητες που σας χαρίζουν είναι αρκετά σημαντικά και μπορούν να κρίνουν έως και την έκβαση μιας μάχης. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι assists, καθώς το ποσό του χρυσού που κερδίζετε εξαρτάται από το damage που κάνετε στους αντιπάλους, ακόμη κι αν δεν πάρετε εσείς το kill.

Σε περίπτωση που καταφέρετε και το first blood του match ανταμείβεστε με έξτρα χρυσό, όπως επίσης και όταν σκοτώσετε κάποιον αντίπαλο που βρίσκεται σε killing streak, δηλαδή έχει σκοτώσει τρείς ή περισσότερους συμπαίκτες σας χωρίς να πεθάνει. Αντιθέτως, αν κάποιος αντίπαλος σας έχει πεθάνει πολλές φορές συνεχόμενα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τότε ο χρυσός που κερδίζετε μειώνεται σταδιακά γιατί θεωρείται feeder ή unskilled.Καταφέρνοντας το τελειωτικό χτύπημα σε ένα creep, σας δίνεται περισσότερος χρυσός, ενώ σε αντίθεση με το DoTA δεν έχετε την δυνατότητα να σκοτώσετε τα δικά σας creeps και να στερήσετε gold από τους αντιπάλους. Ο μοναδικός ήρωας που μπορούσε να σκοτώσει δικά του creeps ήταν ο Gangplank, ο οποίος τα θυσίαζε με αντάλλαγμα ένα πολύ ισχυρό buff για αυτόν και την ομάδα του, αλλά εδώ και δύο μήνες το συγκεκριμένο skill έχει αλλάξει και πλέον ο ήρωας πυροβολεί στον αέρα. Η συνεργασία με την ομάδα σας κρίνεται επίσης απαραίτητη. Η επικοινωνία των παιχτών γίνεται μέσα από το chat, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να συνομιλήσετε μέσω μικροφώνου, ενώ είναι δυνατή η αποστολή σινιάλου πατώντας το πλήκτρο G και επιλέγοντας το σημείο στο minimap.

Διασκεδαστικό και εθιστικό gameplay μεν, επαναλαμβανόμενο δε.

Αν βρεθείτε μόνος σας ενάντια σε περισσότερους από έναν ήρωα της αντίπαλης ομάδας, το πιο πιθανό είναι να πέσετε.. όχι και τόσο ηρωικά στην μάχη. Η καλύτερή σας επιλογή σε τέτοιες καταστάσεις είναι να το βάλετε στα πόδια, καθώς αν πεθάνετε θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά δευτερόλεπτα νεκρός στη βάση σας, αδυνατώντας να βοηθήσετε την ομάδα σας και δίνοντας στους αντιπάλους αριθμητικό πλεονέκτημα. Στη βάση σας θα επιστρέφετε και κάθε φορά που θα ξεμένετε από mana ή health ή ακόμα και όταν θελήσετε να αγοράσετε καινούρια αντικείμενα. Αυτό το πήγαινε-έλα τρώει αρκετό από τον χρόνο σας, οπότε καλό θα ήταν να προσέχετε τα νότα σας συνεχώς.Game Modes, Summoner και κοινότητα
Πριν ξεκινήσετε την επέλασή σας στους χάρτες του παιχνιδιού, μπορείτε να επισκεφτείτε το tutorial mode μέσα από το οποίο θα μάθετε τα βασικά του παιχνιδιού μέσω ευκολονόητων οδηγιών. Μέσα από το Co-op vs A.I., έχετε την δυνατότητα να παίξετε αγώνες ενάντια σε bots, είτε μόνος σας είτε σε συνεργασία με ακόμα τέσσερις παίχτες, ενώ στο PVP παίζουν δύο ομάδες των 1-5 παιχτών. Θετικό στοιχείο αποτελούν τα Ranked matches, τα οποία τραβάνε και την περισσότερη προσοχή των βετεράνων παιχτών του είδους. Παίρνοντας μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, ανεβαίνετε στην κατάταξη και μπορείτε να πάρετε μέρος σε τουρνουά με μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Ενδιαφέρον υπάρχει και έξω από το παιχνίδι, καθώς το profile σας κερδίζει experience και ανεβαίνει επίπεδα όσο παίζετε. Αρκετά στοιχεία και αντικείμενα ξεκλειδώνουν αφού φτάσετε το επιθυμητό level. Κάθε φορά που ανεβαίνει επίπεδο ο Summoner σας (δηλαδή ο λογαριασμός σας), κερδίζετε έναν πόντο για τα Masteries, τα οποία είναι ουσιαστικά talent trees από όπου μπορείτε να αποκτήσετε passive boosts για όλους τους ήρωές σας. Η εξέλιξη και παραμετροποίηση του summoner σας δεν σταματάει εδώ, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε μαγικά runes για έξτρα ώθηση στα στατιστικά σας, ενώ μπορείτε να ξεκλειδώσετε και summoner spells. Για τα τελευταία, σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δύο από αυτά ταυτόχρονα και τα επιλέγετε πριν από κάθε μάχη.Η παρουσία του παραπάνω συστήματος αυξάνει την αντοχή του LoL στο χρόνο, αλλά η ίδια η κοινότητα που θα σας χλευάζει κάθε φορά που κάνετε κάτι λάθος, θα φτάσει την δική σας αντοχή στα όρια. Είναι πραγματικά κρίμα η ανωριμότητα μιας επιθετικής προς τους νέους παίκτες community να επισκιάζει πολλές φορές το ίδιο το gameplay. Ένα ακόμα αρνητικό είναι η παρουσία μόλις δύο χαρτών, οι οποίοι ενδέχεται να σας φανούν λίγοι. Μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού το σκηνικό θα αρχίσει να επαναλαμβάνεται, αλλά αυτό που θα σας κρατήσει είναι ο μεγάλος αριθμός ηρώων και η αναζήτηση καλύτερης στρατηγικής.

Μέσα από το profile σας μπορείτε να αγοράσετε μαγικά runes, επιπλέον ήρωες και εναλλακτικά skins για να τους ντύσετε. Τις αγορές σας τις πραγματοποιείτε είτε μέσω χρημάτων, αγοράζοντας Riot Points, είτε με Influence Points, τα οποία κερδίζετε παίζοντας. Αν και υπάρχει αυτό το σύστημα των micro-transactions, μπορείτε να παίξετε κάλλιστα χωρίς να πληρώσετε, μιας και ελάχιστα είναι τα αντικείμενα που δε μπορείτε να αγοράσετε με Influence Points, ενώ δεν προσθέτουν και τίποτα το σημαντικό για να υπάρξει θέμα ισορροπίας. 

Το κόστος των ηρώων ξεκινά από 450 IP, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 6300 IP. Οι πόντοι που κερδίζετε σε κάθε match κυμαίνονται από 60 έως 400+ και εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως το αν είστε νικητής ή ηττημένος, αν έχετε IP boost, αλλά και το πόσο κράτησε το παιχνίδι, καθότι μικρότερος χρόνος νίκης ισούται με περισσότερα IP. Επίσης, σαν επιπλέον bonus, η πρώτη νίκη της ημέρας διπλασιάσει τους Influence Points που κερδίζετε.

Τεχνικός τομέας
Τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν καρτουνίστικο ύφος, ενώ η ισομετρική κάμερα κάνει σωστά την δουλειά της. Οι ήρωες βρίθουν από λεπτομέρεια, γι’ αυτό άλλωστε η εταιρεία αποφάσισε να πουλάει τα εναλλακτικά τους skins. Δυστυχώς σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολλοί ήρωες οι οποίοι χρησιμοποιούν ταυτόχρονα spells, θα χάσετε τον… μπούσουλα!


Η ελαφριά μηχανή γραφικών δεν έχει να επιδείξει κάτι το συνταρακτικό, αλλά το γεγονός ότι μπορείτε να “τρέξετε” το παιχνίδι ακόμα και σε αρκετά παλιά συστήματα, είναι πολύ θετικό. Το γενικότερο ύφος του παιχνιδιού παραμένει πιστό στις ρίζες του (DoTA), γεγονός που σε μερικούς θα αρέσει και σε άλλους όχι. Δεν είναι δηλαδή άσχημο, αλλά δεν είναι και… Crysis. Ο ήχος του παιχνιδιού είναι κατά κύριο λόγο καλός, με αρκετά προσεγμένα εφέ, αλλά οι ατάκες των ηρώων καταντάνε βαρετές. 

Επίλογος
Αυτό είναι λοιπόν το League of Legends. Ένα πακέτο που περιέχει εθιστικό gameplay, μεγάλη ποικιλία ηρώων και ένα ενίοτε επιθετικό community που σας ωθεί να γίνετε καλύτεροι παίκτες, να παίζετε πιο έξυπνα και ενίοτε να σκαλίζετε τα forums για στρατηγικές και tips. Το επαναλαμβανόμενο στυλ παιχνιδιού, είναι αυτό που έφερε το είδος στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Για το εάν αυτά τα games έχουν μέλλον στην παρούσα μορφή τους ή αν έχουν κάνει ήδη τον κύκλο τους, θα το δούμε στην πορεία.

Θετικά:
- Πλειάδα από ήρωες
- Εύκολο να το μάθεις, δύσκολο να τελειοποιηθείς
- Εθιστικό gameplay
- Χαμηλές απαιτήσεις
- Το profile σας ανεβαίνει levels
- Είναι δωρεάν
- Εβδομαδιαίο update 

Αρνητικά:
- Μόνο δύο χάρτες για να παίξετε
- Βαρετές ατάκες ηρώων
- Μεγάλο queue time στον ευρωπαϊκό server
- Ανώριμο community

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 6.5 
Gameplay: 9 
Αντοχή: 9.5 
Γενικά: 8.4

Με το απλοϊκό του gameplay, ο τίτλος της Riot Games θα σας κρατήσει αρκετούς μήνες κοντά του.
 
Γιώργος Λόλας

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 icore (Level 10) 08/07/2011 17:37
emena pantws peida san paixnidi gia ta lefta tou (0$) me exi ikanopioisi!!!! !pai enas minas pu paiz k pragmatika to exw kapsi!!!!!!!!!!
#2 nikos-pc (Level 11) 08/07/2011 17:44
Μεγάλη αντοχή για μένα.
#3 eliminator (Level 26) 09/07/2011 00:11
Όντως μεγάλη αντοχή καθώς έχει κολλήσει όλος ο κόσμος με αυτό το παιχνίδι! Επίσης τα γραφικά είναι κάτω του 6 πιστεύω...αλλά γενικώς πολύ ωραίο review.
#4 johnnoukos13 (Level 7) 09/07/2011 00:25
Σίγουρα στην αντοχη αξίζει τουλάχιστον πάνω από 9 αφου πολλοι καιγονται με τις ωρες!!και οσον αφορα τα γραφικα δεν ειναι αυτο που αναζητας σε τετοιου ειδους παιχνιδια.το game play ειναι σε πολυ καλα επιπεδα και αναβαθμιζεται συνεχως.
#5 eliminator (Level 26) 09/07/2011 00:58
Πως, τα γραφικά κάνουν τη διαφορά! Και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, γιατί όλα τα παιχνίδια σαν αυτό συνήθως έχουν καλό gameplay αλλά σε όλα λείπουν τα "αψεγάδιαστα" γραφικά ή έστω τα αρκετά καλά.Τότε το 7.6 θα ήταν 9.6 στο χαλαρό.
#6 Geonick (Level 19) 09/07/2011 04:44
Το lol ειναι για πιτσιρικια.αμα θελετε να το παιζετε συνεχεια δικαιωμα σας.εγω παντως σε λιγες ωρες το εκανα uninstall.αντιγ ραφη του dota ειναι σιγα το επιτευγμα.οσο για τα γραφικα και τον ηχο δεν καταλαβα χαζοι ειναι στην creative assembly που κανουν εξαιρετικη δουλεια με το rome total war?ολα τα παιχνιδια πρεπει να εχουν γραφικα εκτος κι αν παιζεις littlebigplanet .
#7 geololj (Level 28) 09/07/2011 04:54
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας. Το denial δεν υπάρχει στα στατιστικά, αλλά λειτουργεί από ότι γνωρίζω κανονικά. Σε αγώνες με φίλους, άκουγα συνεχώς να κάνουν "παράπονα" ότι κάποιος παίχτης δεν κάνει σωστά deny τα creeps κιόλας. Η αντοχή ενός τέτοιου παιχνιδιού μετριέται δύσκολα πιστεύω. Πολλοί παίχτες θα του έβαζαν 9 χαλαρά, ενώ για άλλους θα καταντούσε βαρετό. Τα γραφικά παίρνουν αυτό το βαθμό περισσότερο για την αισθητική τους και για την λεπτομέρεια των χαρακτήρων :-)

Γιάννη σε αρκετά match κέρδισα 300+ IP, δεν ξέρω αν στο max lvl σε ranked matches είναι πιο δύσκολο να πάρεις influence. Όποιος πάντως θέλει, μπορεί να με κάνει add friend στο παιχνίδι να παίζουμε μαζί κανένα matchάκι, το nickname μου είναι Joji23 :-)
#8 johnnoukos13 (Level 7) 09/07/2011 05:20
300+ ip?μαλλον θα ειχες καποιο ip boost:/
αλλιως τι να πω!!παντως πιστευω οτι ειναι πολυ αναβαθμισμενο σε σχεση με το dota και εχει και καλυτερα γραφικα επειδη επεσε και αυτο στ τραπεζι!!και ειναι λογικο να μην ειναι πολυ υψηλου επιπεδου γτ το παιχνιδι εχει αναγκη να τρεχει σωστα και χωρις lag απο ολα τα pc!! αλλα αυτα ειναι οπωσδηποτε γουστα
#9 tzonnis (Level 2) 09/07/2011 08:56
:-)
#10 x_yannis (Level 21) 09/07/2011 15:12
Το review ανανεώθηκε με διορθώσεις σχετικές με το deny, όπως επίσης ενημερώθηκαν οι παράγραφοι που σχετίζονται με τον χρυσό, το experience και τους Influence Points που κερδίζετε σε κάθε match.
#11 christos13 (Level 16) 09/07/2011 22:57
πολυ καλο review!!!!!και το game αρκετα καλο...σε κραταει αρκετες ωρες και σου προσφερει παρα πολλα για δωρεαν!!!
#12 BigBoss (Level 24) 09/07/2011 23:07
Δεν συμφωνω και πολύ με το review...

Ειδικα αυτό που λες για τις ατάκες.. Δεν παίζει απλα. Το queue προβλημμα θα λυθει σε ενα μηνα το πολύ.
#13 tzonnis (Level 2) 10/07/2011 17:06
BigBoss, όταν θα λυθεί το πρόβλημα με το queue, που λογικά θα λυθεί σε 3-4 μέρες αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανανεωθεί και το review, Μέχρι τότε το πρόβλημα είναι φανερό. Ήδη περιμένω 20 λεπτά στο queue. Μου έχει τύχει να περιμένω και 3-4 ώρες...
Για μένα αντοχή θα πρεπε να χει 11/10, αλλά ξέρω και άτομα που το κάνανε unistall μετά από 1 παιχνίδι. Εκείνοι θα λέγανε ότι πρέπει να του βάλουν 1/10. Οπότε μην σκεφτόμαστε την πάρτη μας μόνο. Καλός βαθμός είναι, και πάνω απ' όλα αντικειμενικός. Επίσης και οι ήρωες θα αλλάξουν, μιας και θα γίνουν 79 όταν βάλουν την Leona. Οι ατάκες είναι βαρετές όντως αλλά αλλάζουν σε αρκετά Legentary skins. Αν δεν τις έχεις βαρεθεί ακόμα μην αγχώνεσαι, θα τις βαρεθείς μετά από καμιά 1000άρα games. Εγώ πχ, τις ξέρω απέξω.
#14 BigBoss (Level 24) 12/07/2011 00:43
@tzonnis: Έχω περάσει τα 1000 παιχνίδια :P (1300 πρέπει να έχω :P)
#15 joni (Level 5) 13/07/2011 12:58
απλα τελειο για την τιμη του...
#16 Antar (Level 2) 08/09/2011 00:02
fovero ^^
#17 Aggelos KDS (Level 5) 01/07/2013 04:26
Δεν ξέρω άμα είμαι καμένος , πάντως έχω 2 30LVL και άλλο 1 που το ξεκίνησα πριν 1 μήνα και είμαι κοντά 17LVL χαχαχαχα
Α! και ωραίο άρθρο Γιώργο :-)
#18 euris13 (Level 22) 14/07/2013 23:09
Δικιο εχουν τα παιδια, αντοχη θελει περισσοτερο, εγω θα εβαζα 9!
#19 Kotakiller (Level 8) 07/09/2013 04:02
Καλό moba αλλα το Dota2 είναι πιο ψηλά πως να το κάνουμε! :D
#20 plataneos (Level 2) 19/03/2015 16:15
Αυτο το game ειναι 'αρρωστια'
Παιζω 2,5 χρονια..Εβλεπα ολα τα παιδια να παιζουν και μου ελεγαν να παιξω και εγω αλλα τους κοροιδευα οτι αυτο ειναι για 7χρονα και οτι ειναι χαλια...Βεβαια μολις επαιξα λιγο αυτο ηταν τελοςς..ΚΟΛΗΣΑ
οπως λεει και ποιο πανω
Το έπαιξες; Κόλλησες!
Score 8.4
User Score ( 49 votes ) 8.1
User Reviews 0
Genre: MOBA
Developer: Riot Games
Publisher: Riot Games
Διάθεση:
Players:
Requirements: 1GB RAM, Επεξεργαστής 2GHz, Κάρτα γραφικών με Shader Model 2.0, Χώρος στο δίσκο 1.5GB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 27/10/2009
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification