Reviews Peggle
Comments (5)

Peggle Hot

Άλλο ένα κομψοτέχνημα της PopCap.

https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/cd/c1/e3/42db7be76b22639f38bd06ea143e855a_Generic.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Άλλο ένα κομψοτέχνημα της PopCap.

H προγραμματιστική εταιρεία PopCap μας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα πολύ δυνατές παραγωγές στην αγορά των casual games. Από αυτές, τα Bejeweled (2001), Zuma (2003), Feeding Frenzy (2004), Plants vs. Zombies (2009) και οι συνέχειές τους, βρίσκονται σε κάθε κινητό τηλέφωνο αλλά και σε πολλά PC μέσω των social networks και προτιμώνται τόσο στον κόσμο των casual όσο και σε αυτό των σκληροπυρηνικών gamers. Όλα τους προσφέρουν ευχάριστο και σωστά δομημένο gameplay το οποίο γίνεται άμεσα δεύτερη φύση σας, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τον εθισμό. Αυτό μεταφράζεται σε ατελείωτες ώρες “άμυαλου” αλλά...απολαυστικού gaming. 

Το Peggle μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο επιτυχημένο και ευρέως γνωστό παιχνίδι το οποίο δουλεύει με ένα κλικ. Σκεφτείτε λίγο τα games εκείνα που στηρίζονται αποκλειστικά στο gameplay τους. Ακόμα και τα βασικά -αλλά τόσο υπέροχα- Pong, PacMan, Tetris ή τα τελείως απλά Angry Birds απαιτούν να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τη στιγμή που το Peggle σας ζητάει απλά να...“πυροβολήσετε” και να περιμένετε! Η συνταγή μοιάζει σκέτη καταστροφή αφού φαίνεται να εξαφανίζει την δυνατότητα ύπαρξης gameplay. Κι όμως, το δημιούργημα της PopCap καταφέρνει να παίζεται με ένα μόνο κλικ. 

Μπροστά σε αυτά τα κατορθώματα, τι καταφέρνει να σας δώσει το Peggle, με τους απλούς μηχανισμούς που διαθέτει; Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, τον πιο ευχάριστο εθισμό που ζήσατε πρόσφατα μπροστά σε οθόνη. Ας δούμε όμως πως η PopCap το καταφέρνει αυτό.

In The Paradise of Patchinko
Το Peggle είναι εμπνευσμένο από τον Sukhbir Sidhu, studio director της PopCap. Ο εν λόγω game designer ήταν ανέκαθεν λάτρης του Pachinko, ένα μηχανικό game αρκετά δημοφιλές στην Ιαπωνία. Μοιάζει με φλιπεράκι, μόνο που σε αυτό θα πρέπει να ρίξετε μεταλλικές μπάλες από την κορυφή του, οι οποίες πέφτοντας αλλάζουν διαρκώς πορεία καθώς χτυπάνε σε διάφορα σημεία και εμπόδια του τραπεζιού. Κάποια σημεία δίνουν έξτρα πόντους κι αυτά είναι εκείνα που «κυνηγάνε» οι παίκτες. Είναι κάτι σαν ανάποδο Arkanoid, μόνο που αντί για τη ρακέτα (καλάθι στην περίπτωσή μας) ελέγχετε τη μπίλια! Ο Sidhu ήθελε εδώ και καιρό να μεταφέρει το ιαπωνικό pinball στα video games, αλλά τον δυσκόλευε το γεγονός ότι στο Patchinko οι παίχτες δεν επηρεάζουν με κανένα τρόπο το τι συμβαίνει και όλα βασίζονται στην τύχη.

Βλέποντας μια πειραματική game engine που είχε δημιουργήσει ο Brian Rothstein, προγραμματιστής της PopCap, ο Sidhu αποφάσισε ότι ήταν ιδανικό για την πραγματοποίηση της ιδέας του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στενά για τους πρώτους πέντε μήνες της δημιουργίας του project που θα ονομαζόταν Peggle. Στη συνέχεια προστέθηκαν και άλλοι συντελεστές στο mix και η βασική ιδέα σμιλεύτηκε για δύο χρόνια πριν βγει στην κυκλοφορία. Το αποτέλεσμα είναι ένα εθιστικότατο casual game το οποίο ανήκει στην κατηγορία των physics puzzle games.


Η βασική ιδέα του Peggle είναι να ρίξετε την μπίλια σε μία συγκεκριμένη γωνία, με σκοπό να πετύχετε όσους περισσότερους στόχους μπορείτε. Κάθε level αποτελείται από τουβλάκια (pegs), τα περισσότερα από τα οποία έχουν χρώμα μπλε και τα υπόλοιπα πορτοκαλί. Ο διαχωρισμός αυτός είναι πολύ σημαντικός καθώς στόχος σας είναι να εξαφανίσετε όλα τα πορτοκαλί τουβλάκια πριν ξεμείνετε από μπάλες. Στην κορυφή της οθόνης υπάρχει ο «εκτοξευτήρας» με τον οποίο σημαδεύετε και ρίχνετε την μπίλια. Ξεκινάτε με δέκα από αυτές και όταν «πυροβολήσετε» αφαιρείτε μία.

Η συμπεριφορά της μπίλιας καθώς πέφτει είναι απολύτως ρεαλιστική (θυμίζοντας τις μεταλλικές μπάλες του Pachinko), αφού αναπηδά και...γκελάρει με απόλυτη φυσικότητα δημιουργώντας με πολύ σωστό τρόπο την αίσθηση του βάρους. Μόλις ακουμπήσει κάποιο peg αυτό φωτίζεται. Στον πάτο του πηγαδιού υπάρχει ένας κουβάς ο οποίος κινείται ασταμάτητα δεξιά και αριστερά. Αν η μπίλια πέσει μέσα, κερδίζετε μία έξτρα. Αν πέσει έξω απλά την χάνετε. Στο τέλος της κάθε βολής τα τουβλάκια που έχουν φωτιστεί εξαφανίζονται και τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη προσπάθεια.

Το πιο εύκολο παιχνίδι στον κόσμο!
Ο χειρισμός είναι πολύ απλός και προσεγμένος σε όλες τις εκδόσεις. Καταρχήν ο καθένας, ασχέτως ηλικίας ή προηγούμενης εμπειρίας με τα video games, θα καταλάβει αμέσως το τι πρέπει να κάνει. Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε το σημείο στο οποίο θέλετε να κατευθυνθεί η μπίλια. Αυτό στο iPhone γίνεται αγγίζοντας την οθόνη, στις κονσόλες με τον αριστερό μοχλό και στα PC με τον κέρσορα. Όταν το κάνετε, ο εκτοξευτήρας θα σημαδεύσει ακριβώς στο επιλεγμένο σημείο.

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε την ακρίβεια της βολής σας κάνοντας zoom-in. Αυτό στις συσκευές iPhone/iPad και Android γίνεται κάνοντας double tap την οθόνη και χρησιμοποιώντας το scrolling button που υπάρχει στη δεξιά άκρη της, ενώ στο PC με την ροδέλα του mouse ή τα δεξιά-αριστερά arrow keys. Τέλος, ρίχνετε τη βολή σας πατώντας το αντίστοιχο button στις κινητές συσκευές ή κάνοντας κλικ (ή enter) σε PC/Mac. Μία σύντομη επαφή με τις κονσόλες μας έδειξε ότι το gamepad υστερεί αρχικά σε αίσθηση συγκριτικά με τις άλλες δύο (πιο “άμεσες”) εκδόσεις, αλλά αυτό συνηθίζεται γρήγορα, οπότε σύντομα θα επικεντρώνεστε μόνο στο σημάδι.

Εύκολο να το μάθετε, δύσκολο να το κυριεύσετε
Στην αρχή είναι πιθανό να παίζετε το Peggle εντελώς χαλαρά. Θα «πυροβολείτε» χωρίς πολύ σκέψη και απλά θα παρακολουθείτε την πορεία της μπίλιας απολαμβάνοντας το συνδυασμό ήχων, εικόνας και physics τα οποία δημιουργούν ένα μείγμα ικανό να εξιτάρει κάθε κύτταρο του εγκεφάλου σας. Αν λόγω απρόσεκτων βολών ξεκινήσετε χαλαρά, κάποια στιγμή θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση όπου θα σας απομένουν για παράδειγμα τρία πορτοκαλί τούβλα (για να καθαρίσετε το level) και εσείς θα έχετε μόνο μία μπίλια. Εδώ θα πρέπει να δοκιμάσετε την «τέλεια» βολή για να περάσετε το level και τότε θα νιώσετε το καρδιοχτύπι σας να ανεβαίνει. Μόλις συμβεί αυτό θα έχει ήδη φυτευτεί ο «σπόρος» του απόλυτου εθισμού.

Μετά από τις πρώτες ώρες gameplay θα αρχίσετε να σκέπτεστε λίγο περισσότερο τις κινήσεις σας. Μόλις αντιληφθείτε ότι κερδίζετε μία έξτρα προσπάθεια όταν συμπληρώσετε κάποιο αριθμό πόντων ή ότι υπάρχουν κάποια τουβλάκια (χρώματος μωβ) τα οποία ανεβάζουν το score σας, ο εθισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο. Υπάρχει μέχρι και score multiplier ανάλoγα με το πόσα pegs χτυπάτε σε κάθε βολή ενώ επιβραβεύεστε συνεχώς με πόντους και οπτικοακουστικά εφέ για τις «στιλάτες» βολές σας. Οι ανταμοιβές σας είναι για παράδειγμα τα «long shot» για τις μακρινές βολές, «extreme slide» όταν η μπίλια γλιστράει από peg σε peg, το αγαπημένο μας «lucky bounce» όταν συμβαίνει κάτι τυχερό και πολλά άλλα ακόμη.

To ενδιαφέρον σας θα ανέβει ακόμα περισσότερο καθώς κατά την προσπάθειά σας υποστηρίζεστε από τους λεγόμενους Peggle Masters. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι δέκα στον αριθμό και ο καθένας σας προσφέρει μία ξεχωριστή «μαγική» ιδιότητα. Αυτή την ενεργοποιείτε μόλις χτυπήσετε ένα πράσινο peg (υπάρχουν δύο συνολικά σε κάθε level) και διαρκεί για κάποιες προσπάθειες. Έτσι για παράδειγμα ο Bjorn o Μονόκερος σας δίνει το super guide, μία δύναμη η οποία σας δείχνει την τροχιά που θα ακολουθήσει η μπίλια μετά την πρώτη αναπήδηση, ο Lord Cinderbottom μετατρέπει την μπίλια σας σε fireball με συνέπεια να διαπερνά όλα τα τουβλάκια που θα συναντήσει στο διάβα της, ενώ ο Master Hu μπορεί να δώσει θετικό Zen στην βολή σας ώστε αυτή να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσοι έχετε υπόψη σας από προηγούμενες εμπειρίες την ικανότητα της PopCap να δημιουργεί έξυπνους χαρακτήρες και να σκαρφίζεται special δυνάμεις, θα υποψιάζεστε ότι σας περιμένει...γλέντι. Όλες οι ειδικές ικανότητες, πέραν του ότι είναι διασκεδαστικές, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα υπέρ σας αν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Τύχη ή τέχνη;
Το gameplay είναι απλό και ισορροπημένο. Οι προγραμματιστές με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν να κάνουν το κάθε level μία νέα εμπειρία αφού υπάρχουν διαφορετικές στρατηγικές τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε. Σαν γενικό κανόνα συγκρατείστε το ότι όσο τα τουβλάκια μειώνονται η κατάσταση γίνεται πιο απαιτητική και θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε. Κάποια μπλε pegs -τα οποία όπως είπαμε είναι περισσότερα- σας κρύβουν την πρόσβαση προς τα πορτοκαλί και συνεπώς θα πρέπει να τα εξαφανίσετε πρώτα. Γύρω από αυτή την ιδέα η PopCap χτίζει πανέμορφα levels, τοποθετώντας σε έξυπνα σημεία τα τουβλάκια της ώστε να μπορούν να γίνουν ωραίοι συνδυασμοί. Θα χρειαστείτε προσεκτικό σημάδι, ένα ποσοστό τύχης αλλά και αρκετή διορατικότητα, καθώς καλό θα είναι να προβλέψετε την πορεία της μπίλιας για όσο το δυνατόν μακρύτερα γίνεται.

Η PopCap μας δείχνει πως μία απλή ιδέα μπορεί να δουλευτεί τόσο πολύ ώστε να γίνει ένα παιχνίδι ικανό να σας εθίσει!

Μόλις η μπίλια πάει να χτυπήσει το τελευταίο πορτοκαλί peg, τότε θα εισέλθετε σε bullet time event και η κάμερα θα ζουμάρει ώστε να δείτε αν το χτυπήσατε ή αν αστοχήσατε για 1/10 του χιλιοστού. Παράλληλα θα ακούτε και το σχετικό drum roll που αυξάνει την αγωνία. Αν τελικά υπάρξει επαφή, θα πάθετε...extreme fever, δηλαδή θα δείτε μία βροχή πυροτεχνημάτων να γεμίζουν την οθόνη και θα ακούσετε το υπέροχο απόσπασμα από το Ode to Joy του Beethoven. Στο τέλος του κάθε level φαίνεται καθαρά με πόση φροντίδα -αλλά και πόση εξυπνάδα, έχουν δουλέψει οι προγραμματιστές το sequence, ώστε όχι μόνο να σας επιβραβεύουν αλλά και να σας διεγείρουν. Ότι καλύτερο δηλαδή για να σας ωθήσουν προς την επόμενη προσπάθεια. Σας προειδοποιούμε δε ότι θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε αυτήν την παρόρμηση.

Το σημείο μηδέν για κάποιο νέο παίχτη του Peggle, είναι αυτό που ονομάζεται «τυχαίος παράγοντας». Υπάρχει πάντοτε ένα λογικό όριο στο πόσο μπροστά μπορείτε να προβλέψετε τις κινήσεις της μπίλιας και πολλές φορές ακόμα και όταν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της βολής σας, δεν θα γίνει αυτό που περιμένατε. Έτσι, θα βρεθείτε αρκετές φορές να σημαδεύετε προς τα σημεία όπου βρίσκονται πολλά τουβλάκια, ελπίζοντας για το καλύτερο. Ακόμη, πολλές φορές θα δείτε την μπίλια να χτυπάει στο χείλος του καλαθιού που κινείται αριστερά-δεξιά με ταχύτητα στο κάτω μέρος του level και να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα πίσω προς τα τουβλάκια, με τελείως τυχαία -αν και συνήθως ευχάριστα- αποτελέσματα.

Κάποιοι παίκτες (λίγοι στον αριθμό είναι η αλήθεια) βρήκαν ότι ο παράγοντας τύχη είναι μεγάλος και τους χάλασε την απόλαυση, επειδή ένιωσαν ότι όσο και να προσπαθούσαν, αυτό που τελικά συμβαίνει δεν έχει σχέση με τις ικανότητές τους αλλά με την τύχη τους. H αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αφού σίγουρα χρειάζεστε τύχη για να προχωρήσετε, αλλά αν τα αφήσετε όλα πάνω της δεν θα πάτε πολύ μακριά. Ευτυχώς, αν από...ατυχία χάσετε μία μπίλια ο εκνευρισμός είναι μικρός αφού κάθε νέα βολή είναι απολαυστική, ενώ από την άλλη αν ολοκληρώσετε το level με λίγη τύχη, απλά το ευχαριστιέστε και προχωράτε. Μετά από αρκετές ώρες παιξίματος σε PC και iOS, διαπιστώσαμε στην πράξη πως όσο περισσότερο το σκέφτεστε πριν πατήσετε το κουμπί για να εκτοξεύσετε τη μπίλια, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μιας επιτυχημένης βολής.

Modes και διάρκεια
Τυχαίες ή όχι, υπάρχουν ολόκληρες...ιστορίες που γράφονται μόλις κάνετε κλικ και το ταξίδι της μπίλιας ξεκινήσει. Εκμεταλευόμενοι την δυνατότητα καταγραφής replay (που υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις) χιλιάδες παίχτες έχουν γεμίσει το YouTube με εντυπωσιακές βολές όπου η μπίλια διαγράφει απίστευτες τροχιές και συγκεντρώνει εκατομμύρια πόντους. Το instant replay ανεβάζει το replayability του Peggle, κάτι που κάνουν και τα εξτρα modes. Πέρα από το Adventure mode (με συνολικά 55 levels χωρισμένα σε 11 κεφάλαια, στα οποία η καμπύλη εκμάθισης αυξάνεται πολύ προοδευτικά), σας περιμένουν τα Duels, τα οποία παίζονται ενάντια σε κάποιον άνθρωπο (ή στη CPU) και στα οποία ρίχνετε μπάλλες εναλάξ με νικητή όποιον συγκεντρώσει περισσότερους πόντους.

Το Peggle διαθέτει επίσης ένα challenge mode για τους πραγματικά προχωρημένους παίχτες. Σε αυτά τα levels η PopCap «πειράζει» κάποιους από τους κανόνες με αποτέλεσμα να προκύπτουν ειδικές καταστάσεις στις οποίες θα σας ζητηθεί για παράδειγμα να ολοκληρώσετε κάποιο level με ελάχιστες βολές ή με περισσότερα pegs τα οποία θα πρέπει να διασπάσετε, καθώς επίσης να περάσετε μέχρι έξι levels σερί χωρίς να χάσετε. Για να τα καταφέρετε εδώ, θα πρέπει να κάνετε πραγματικά προσεκτικές βολές και ο παράγοντας τύχη πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο από εσάς. Ευτυχώς, πριν από κάθε προσπάθεια μπορείτε να διαλέξετε τον master που προτιμάτε, ώστε να εκμεταλλευτείτε την ιδιότητα του.

Στις εκδόσεις του παιχνιδιού στο Xbox 360 και το PlayStation 3 συναντάμε μέχρι και online multiplayer mode, το Peg Party, στο οποίο μέχρι τέσσερις παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν για το ποιος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Το mode αυτό πάντως είναι λίγο αποστασιοποιημένο αφού κάθε παίχτης βλέπει την δική του οθόνη και απλά συγκρίνει τις επιδόσεις του με αυτές τον αντιπάλων του. Σίγουρα η PopCap έχασε μια ευκαιρία για κάτι πιο πιασιάρικο, όπως για παράδειγμα μια μάχη δύο παικτών που θα ελέγχουν τον εκτοξευτή μπίλιας και το καλάθι αντίστοιχα.

Με όλα αυτά τα καλούδια, η διάρκεια του Adventrure mode φτάνει τις 6-8 ώρες. Αν επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε όλα τα modes και τα challenges τότε προσθέστε ακόμη περίπου 20 ώρες, χρόνος απόλυτα ικανοποιητικός για ένα puzzle game. Φυσικά αν αρχίσετε να κυνηγάτε εντυπωσιακά replays, υψηλά high scoreς, και achivements, να ξέρετε ότι θα έχετε εθιστεί τελείως και ότι μάλλον θα παίζετε το Peggle...για πάντα.


Like Pinball times...
Τα γραφικά του Peggle πραγματοποιούν σωστά τον ρόλο τους, αφού είναι λειτουργικά και πολύ ευχάριστα. Διαθέτουν μια retro αισθητική που θυμίζει παλιά αγαπημένα Pinball games τα οποία λιώναμε με τις ώρες στα coin-op. Ο σχεδιασμός των χρωμάτων είναι έξυπνος και τραβάει τα βλέμματα πάνω του και οι προγραμματιστές συνδυάζουν έξυπνα τα (ζωγραφισμένα στο χέρι) backgrounds με την τοποθέτηση των pegs. Παράλληλα, σχεδόν ότι κάνετε στην οθόνη επιβραβεύεται με κάποιο όμορφο οπτικό εφέ.

Από το «άναμα» των τούβλων όταν τα χτυπάει η μπίλια μέχρι το ίχνος που αφήνει η πορεία της, η αισθητική απεικόνιση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και θυμίζει...λαχταριστό παγωτό! Το art direction καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα σε παιδικό, σούπερ χαριτωμένο, σοφιστικέ και ενήλικο ύφος. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκδόσεις για PC και κονσόλες είναι οι πιο δυνατές στον τομέα των γραφικών, αφού το μέγεθος της οθόνης στις υπόλοιπες κινητές συσκευές βάζει τους δικούς του περιορισμούς στην απόδοση.

H μουσική του Peggle είναι εξίσου προσεγμένη. Κατά τη διάρκεια του gameplay θα ακούσετε απλές αλλά εθιστικές μελωδίες ντυμένες με ευχάριστο lounge περιτύλιγμα. Θα κάνουν τον χρόνο σας να περνάει πιο ευχάριστα και ταιριάζουν ιδανικά με το υπόλοιπο πακέτο. Η επιτυχία τους αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ρυθμός τους θα στοιχειώσει τον εγκέφαλό σας μετά από συνεχές παίξιμο ενώ όπου κι αν ακούσετε παρόμοια μελωδία θα θυμηθείτε αμέσως το Peggle. Απ' την άλλη, τα ηχητικά εφέ, απ' την αναπήδηση της μπίλιας, μέχρι την συλλογή πόντων ή τα events που λαμβάνουν χώρα την ώρα του παιχνιδιού, σας μεταδίδουν μια ευχάριστη διάθεση.

Απλό και συνάμα εθιστικό
Είναι σίγουρο ότι ο εγκέφαλος των ανθρώπων νιώθει μία ευχαρίστηση όταν παρακολουθεί μπίλιες να αναπηδούν. Με το Peggle, η PopCap εκμεταλλεύεται αυτό το ένστικτο σκοπεύοντας να σας εθίσει. Στη συνέχεια ντύνει το δημιούργημα της με πολύ ομορφιά ενώ παράλληλα του δίνει αστείρευτο βάθος και ισορροπία. Κατά συνέπεια δημιουργεί ένα παιχνίδι το οποίο απευθύνεται σε όλους, τόσο σε αυτούς που θέλουν να ξοδέψουν ώρες με αυτό, όσο και σε εκείνους που ψάχνουν για μία γρήγορη απόδραση, περιμένοντας τα μέσα μεταφοράς. Μπορεί όσοι ασχοληθείτε με το Peggle να μην συναντήσετε κάποια ιδιαίτερη ποικιλία στο gameplay, αλλά είναι βέβαιο ότι η απλότητά του και η μεγάλη διάρκειά του θα καταφέρουν να σας διασκεδάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πόσο μάλλον αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι το πολύ απλό που δεν θα βασανίσει τη σκέψη σας.

Θετικά:
- Απρόσμενο βάθος για casual παιχνίδι
- Πολλά levels, extra modes και ειδικές δυνάμεις
- Ισορροπημένο και σωστά δομημένο gameplay
- Όλοι μπορούν να το παίξουν

Αρνητικά:
- Σε κάποιους δημιουργεί μια μόνιμη αίσθηση πως ότι συμβαίνει είναι τυχαίο
- Κάποιοι θα βρουν υπερβολικά τα χαριτωμένα...σκιουράκια και ουράνια τόξα
- Ορισμένα levels ίσως σας κουράσουν με τη δυσκολία τους
- Περιορισμένο online mode

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7
Gameplay: 8
Αντοχή: 9
Γενικά: 7.5

Απολάυστε ατελείωτα slide shots, lucky bounces, style bonuses και ετοιμαστείτε να πάθετε...extreme fever!

Κώστας Προμπονάς

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zozoulini (Level 14) 11/12/2012 02:18
Το Peggle είναι πραγματικά εθιστικό, όπως και τα Zuma και Bejeweled. Έχω κολλήσει δεκάδες ώρες μαζί τους. Πάρα πολύ καλό το review, Κώστα!
#2 +1 andreaskal13 (Level 17) 11/12/2012 13:50
Πωω.... θυμαμαι πριν 5-6 χρονια που ειχε βγει ποσο ΚΑΨΙΜΟ ειχα ριξει στο pc της αδερφης μου...Φοβερο παιχνιδι..
#3 +1 Blackheart (Level 7) 11/12/2012 15:03
Ως λάτρης των mini-games θα το τιμήσω δεόντως. Αν και δεν θα ξαναδώ το φως του ήλιου...αξίζει XD
#4 +1 thomaspao13 (Level 2) 14/12/2012 17:34
Αυτο το παιχνιδι παιζει να το εχω τερματισει πανω απο 5 φορες.....ειναι πραγματικα εθιστικο αλλα και πολυ καλο για να περνας την ωρα σου οταν εχεις ορεξη για κατι πιο αναλαφρο
#5 Mr.Dododi (Level 25) 06/09/2014 21:13
Ότι πρέπει κατά τη διάρκεια της εργασίας :P :P :P
Score 7.5
User Score ( 26 votes ) 7.46
User Reviews 0
Genre: Puzzle
Developer: PopCap Games
Publisher: PopCap Games, Valve Corporation (Steam)
Διάθεση:
Players:
Requirements: PC: Windows 98/ME/2000/XP/Vista, 256 MB RAM, Επεξεργαστής Pentium III, 700 MHz, Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, 25MB. Mac: OS 10.3.9. Μνήμη: 256 MB RAM. Επεξεργαστής G4,G5 ή Intel Core Duo, Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, 25MB.
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game: Download
Release Date: 27/2/2012
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification