Ποια είναι η γνώμη σας για το John Wick: Chapter 3 αλλά και το επερχόμενο video game της τριλογίας;

Hot
Ποια είναι η γνώμη σας για το John Wick: Chapter 3 αλλά και το επερχόμενο video game της τριλογίας;

Ποια είναι η γνώμη σας για το John Wick: Chapter 3 αλλά και το επερχόμενο video game της τριλογίας;

Το τελευταίο κεφάλαιο τις τριλογίας είναι εδώ.

 

Μια σειρά ταινιών δράσης με πρωταγωνιστή των Keanu Reeves και μόνο στο άκουσμα δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στο κοινό.

Η τριλογία των ταινιών John Wick έφτασε στο τέλος της, αλλά το John Wick franchise είναι ακομα εδώ. Δεν μπορώ να πω ότι οι ταινίες ήταν καμία υπερπαραγωγή, ούτε ότι το σενάριο ήταν κάτι το τρομερό. Ένας πρώην επαγγελματίας δολοφόνος που πληγώθηκε από μια άθλια κίνηση ενός κακομαθημένου Ρώσου μαφιόζου τον αναγκάζει να επιστρέψει στην δράση. Κλασσικό με αναμενόμενη εξέλιξη. Όμως αυτό είναι και το όπλο της ταινίας, να αναγεννήσει το κλασσικό σενάριο των ταινιών δράσης των 80’s και 90’s. Αυτό που με κέρδισε γενικότερα στην συγκεκριμένη τριλογία είναι το δίκτυο και η τεράστια κρυφή κοινωνία που έχουν σχηματίσει οι επαγγελματίες του είδους, βασισμένο σε αναπόσπαστους και αυστηρούς κανόνες που όλοι έμαθαν να τηρούν περισσότερο και από τους νόμους του κράτους. Προφανώς και αυτό συνέβαινε γιατί το αντίτιμο των περισσότερων παραβάσεων είναι η ιδία τους η ζωη. Επιπλέον η δράση ήταν παρά πολύ προσεγμένη χωρίς υπερβολές. Εάν μάλιστα προσέξετε και τις βολές του John με κάθε όπλο, είναι ακριβής σε σφαίρες ανάλογα με το αληθινό μοντέλο του όπλου και δεν ρίχνουν δεκαπέντε βολές μέχρι να πετύχει τον αντίπαλο του όπως σε πολλές άλλες ταινίες.

Τώρα όμως όλα αυτά έφτασαν στο τέλος τους και σειρά παίρνει το video game του John Wick. Πιστεύω ότι λόγο των ταινιών οι περισσότεροι θα περιμένουν το κάτι παραπάνω, με βάση την προσέγγιση της δράσης μέσα στο game. Είναι φανερό ότι οι βιομηχανίες ταινιών και video games έχουν αρχίσει να συνεργάζονται σοβαρά, κάτι που φαίνεται να αρέσει στον κόσμο. Ουσιαστικά οι ταινίες σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργούς σαν ένα τεράστιο cinematic τρέιλερ εκατομμυρίων δολαρίων για το επερχόμενο video game.
Ποια η γνώμη σας λοιπόν για το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών John Wick, γενικά της τριλογίας αλλά και για το επερχόμενο video game του; Πείτε μας την άποψη σας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Πόσες ώρες είναι το όριο που πρέπει να δουλεύει ένας developer;
Press Start: Τι games πιστεύετε πρέπει να δίνονται δωρεάν στις συνδρομητικές υπηρεσίες gaming;

Τελευταίο User Blog
Payne: Εθισμένος στο αλκοόλ και τα αναλγητικά

Τελευταίο User Review
Close to the Sun

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification