Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Ποια games θα θέλατε να δείτε στην Gamescom 2019;

Press Start: Ποια games θα θέλατε να δείτε στην Gamescom 2019;

Sunday, 28 Jul 2019  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3a/41/8a/gamescom-2019-press-start-GameWorld-68-1564347693.jpg
 

Press Start: Ποια games θα θέλατε να δείτε στην Gamescom 2019;

To μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό event επιστρέφει.

Για άλλη μια χρόνια αναμένουμε τα 'φρέσκα κουλούρια' που έχει να μας δώσει η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή gaming έκθεση και όχι μόνο, καθώς σημειώνει την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών, σε όλο τον κόσμο.

Η έκθεση της Gamescom 2019 θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμα φορά στην γνωστή πια Κολωνία της Γερμανίας. Κάθε χρόνο έχουμε ένα τσουνάμι από νέα τρέιλερ,gameplay videos και πολλές άλλες αποκαλύψεις από παραδοσιακά αγαπημένα games αλλά και νέες κυκλοφορίες. Συνήθως οι ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια στην Gamescom αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν αρκετά μεγάλα ονόματα εταιριών που θα απουσιάσουν και προκαλέσουν μια απογοήτευση στο κοινό τους όπως, η Blizzard, η Sony,η ΕΑ και η Take-Two. Ωστόσο στην φετινή έκθεση η Blizzard αποφάσισε να απέχει εντελώς από την έκθεση καθώς δεν θα έχει ούτε εκθεσιακό περίπτερο, πράγμα που σημαίνει ότι κρατά όλες τις αποκαλύψεις της για την BlizzCon 2019.

Αντίθετα η Sony θα παραστεί στην έκθεση έστω με διαφημιστικό περίπτερο θέλοντας να παρουσιάσει μερικά από τα σχέδια της. Η έκθεση περιλαμβάνει το βασικό show event, το Opening Night Live με οικοδεσπότη τον Geoff Keighley (παρουσιαστής και των The Game Awards στην Ε3) στις 21:00 η ώρα Ελλάδος. Σε αυτή την έκθεση περιμένουμε πλήθος αποκαλύψεων για νέα games, gameplay videos και τρέιλερ από την εταιρίες όπως και η THQ, η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει τέσσερα νέα games που θα είναι και playable στην έκθεση.

Επιπλέον, θέλοντας να επανορθώσει για πολλα λάθη τα οποία και παραδέχεται, η Microsoft δεν θα σταματήσει στην παρουσίαση της στην Ε3 2019 και έτσι θα εκτελέσει μια ακόμη παρουσίαση στις 20 Αυγούστου στην φετινή Gamescom. To σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλα για τα επερχόμενα αλλά και τα νέα games των εταιριών. Ποια games θα θέλατε να δείτε στην φετινή Gamescom αλλά και από πια εταιρία περιμένετε τις περισσότερες αποκαλύψεις; Απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποια games θα παίξετε στις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές;
Press Start: Τι genre παιχνιδιών σας αρέσει να παρακολουθείτε από τους streamers;

Τελευταίο User Blog
Θεωρία του Χάους

Τελευταίο User Review
MotoGP 19

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification