Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

28 Dec 2022 17:30 #268524 by Apostolis Mitsakoulis
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Dec 2022 23:16 #268559 by Nikos Georgopoulos
Steam Replay 2022
Αναφορά με τα φετινά στατιστικά σας στο Steam.

Η Valve δημιούργησε την σελίδα Steam Replay 2022, όπου μπορείτε να δείτε τα φετινά στατιστικά σας στο Steam.

Στη σελίδα αυτή θα δείτε το video game που σας κράτησε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (και σε τι ποσοστό %), πόσα games παίξατε, πόσα achievements πήρατε, πόσες μέρες σερί ήταν το ρεκόρ σας κ.ο.κ.

Μπείτε στη σελίδα Replay του Steam και δείτε τα στατιστικά σας .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2023 20:42 #269011 by Nikos Georgopoulos
33 εκατομμύρια ταυτόχρονοι χρήστεςΣύμφωνα με το SteamDB, το Steam ξεπέρασε τα 33 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες. Τα πιο πολυσύχναστα games ήταν τα CS:GO και Dota 2, με τα Sosial Deductin games Among Us και Goose Goose Duck να ακολουθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2023 12:17 #269178 by Nikos Georgopoulos
Διέρρευσαν απόρρητα αρχεία της Valve για τα Portal, Team Fortress 2 και Half-Life games
Hacker απέσπασε 61GB το 2016.

Ένας hacker με το nickname Leakerwanderer έκανε upload στο Internet αρχεία της Valve από το 2016. Τα αρχεία αυτά περιέχουν assets για τα games Portal, Counter-Strike: Source, Team Fortress 2, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Episodes 1, 2 και Half-Life 2 multiplayer.

Ο hacker δήλωσε μάλιστα ότι δεχόταν απειλές, αλλά δήλωσε στο Discord ότι πλέον...δεν τον ενδιαφέρει βασικά κιόλας και έτσι έκανε upload 61GB αρχείων. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και περιεχόμενο για τα παραπάνω games, το οποίο η Valve έχει κόψει και δεν κυκλοφόρησε ποτέ.


A quick-and-dirty collage of some interesting icons in the tf2 leak I haven't seen anyone mention yet

- Mop (Pyro)
- Canvas Shoes (Scout) (Blank Buck Turners?)
- Prep Cap (Scout)
- Victorian Boots (Demo)
- Generousest (Early Gifting Man?)
- Taunt Case (Early Reel Case?) pic.twitter.com/2lqVdaHBp1

— SnickerPuffs (@SnickerPuffs) January 13, 2023

«Δεν με νοιάζει πια», είπε ο hacker στο Discord. «Δεν το ανέβαζα γιατί με απειλούσαν κάθε φορά. Πραγματική ντροπή. Δεν έχω καμία νομική δέσμευση για αυτά τα αρχεία. Όχι πια. Τα έχω κρατήσει από το 2016. Οι περισσότερες ημερομηνίες των αρχείων προέρχονται από τη στιγμή που τα μετακίνησα, καθώς το τότε PC μου το 2019 χάλασε».

Δυστυχώς τα αρχεία δεν έχουν καμία πληροφορία για το Half-Life 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2023 10:51 #269293 by Nikos Georgopoulos
Το Rhythm O2Jam Online χρεώνει τους παίκτες του ημερήσια συνδρομή για τραγούδια
Η βαθμολογία του του είναι από τις πιο αρνητικές στο Steam με 2/10.

Το Rhythm O2Jam Online χρεώνει τους παίκτες του ημερήσια συνδρομή για τραγούδια, παρά το γεγονός ότι αρκετοί ήδη πληρώσουν μηνιαία συνδρομή και οι κριτικές του είναι πλέον από τις πιο αρνητικές στο Steam με 2/10 βαθμολογία.


oh dear. o2jam steam has crossed a new line in terms of incompetence - apparently if you purchase the monthly subscription.. it bills you for it every day... t.co/x0zEHza9HW

— TaroNuke @ NOISZ STΔRLIVHT 2.0? (@TaroNuke) January 20, 2023

Απότι φαίνεται έγινε κάποιο λάθος από τους developers , όμως το O2Jam Online έχει αρκετά ακόμη θέμαα. Πρόκειται για reboot του ομόνυμου τίτλου των 00s’, όμως αρχικά δεν διαθέτει online multiplayer παρότι αναφέρεται στον τίτλο του. Επιπλέον αρκετοί παίκτες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σωστός συγχρονισμός μεταξύ των τραγουδιών και των κουμπιών που πατιούνται.

Επίσης τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα μόνο μέσω εβδομαδιαίας ή μηνιαίας συνδρομής και δεν μπορούν να αγοραστούν μία φορά. Τέλος η γενική του εικόνα θυμίζει την εκδοχή του για κινητά και δεν λειτουργεί σωστά σε σύγχρονες οθόνες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2023 10:26 #269411 by Nikos Georgopoulos
Steam Discovery Hub αφιερωμένο στα DLC
H νέα beta προσθήκη του Steam Labs.

Το Steam διαθέτει διάφορα hubs προκειμένου να συστήσει games στους χρήστες με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Αυτή την στιγμή, το Steam, θέλει να κάνει το ίδιο και με τα DLC μέσω ενός νέο εξατομικευμένου hub που ονομάζεται DLC Discovery Hub . Αυτή η νέα προσθήκη του Steam είναι ένα πειραματικό εγχείρημα που χρησιμοποιεί η Valve για να δοκιμάσει νέα χαρακτηριστικά στο Steam. Τα προηγούμενα έτη παραχώρησε στους χρήστες τον Interactive Recommender, τα Community Recommendations, ένα εξατομικευμένο hub με ροή ειδήσεων με διευρυμένες επιλογές αναζήτησης. Το DLC Discovery Hub σχεδιάστηκε για να σας συνδέει με πρόσθετο περιεχόμενο για τίτλους που ήδη έχετε στην κατοχή σας.

Το παραπάνω hub αποτελείται από δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία ονομάζεται “Popular DLC for your games”, μια λίστα από DLC, για τίτλους που έχετε ήδη στην κατοχή σας και έχουν μεγάλη δημοσιότητα. Οι τίτλοι της λίστας δεν θα έχουν συνοχή μεταξύ τους και αφορούν απλά την δημοτικότητα του κάθε DLC και είναι το μόνο που έχει σημασία για αυτή την λίστα.

Η δεύτερη και μεγαλύτερη κατηγορία θα σας κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει λίστα με DLC, από τίτλους που έχετε παίξει πρόσφατα ή από τίτλους που έχετε ασχοληθεί περισσότερο. Η Valve διευκρίνισε πως “η κατηγορία most played, για παράδειγμα, είναι ταξινομημένη με βάση τα games που έχετε παίξει περισσότερο μέσα στα τελευταία χρόνια”.

Όπως όλες οι νέες κυκλοφορίες του Steam Lab, το DLC Discovery Hub είναι ουσιαστικά μια beta έκδοση, πράγμα που σημαίνει πως τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν οριστικοποιηθεί πλήρως και μπορεί περιστασιακά να παρουσιάσουν μερικά bugs . Αν έχετε να αναφέρετε bugs ή να κάνετε προτάσεις για βελτιώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Steam Labs community group.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2023 07:05 #269593 by Nikos Georgopoulos
Steam Next Fest: Φεβρουάριος 2023
Παίξτε...900 demos μέσα σε μία εβδομάδα.

Το Steam Next Fest έχει ξεκινήσει στο Steam και θα τρέξει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Για μία εβδομάδα θα μπορείτε να παίξετε demos από 900 games τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Φυσικά κανείς δεν θα προλάβει να τα παίξει όλα οπότε μελετήστε τα games που υπάρχουν και κατανείμετε σωστά τον χρόνο σας.

Μπείτε στην κεντρική σελίδα του Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 02:03 #270251 by Nikos Georgopoulos
Το Blockstorm δωρεάν στο Steam
Με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους παίκτες. 

Η εταιρεία ανάπτυξης GhostShark Games πλέον  δίνει δωρεάν το Blockstorm στο Steam.

Το Blockstorm του 2015 είναι η πρώτη κυκλοφορία της GhostShark Games, πριν το Still There του 2019. Πρόκειται για έναν αποκλειστικά Multiplayer τίτλο με γρήγορο shooting, όπως το Quake και sandbox σαν του Minecraft, επιτρέποντας το customization των χαρακτήρων, των maps, των modes και των όπλων.Από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα έχει δεχθεί αρκετά θετικές κριτικές με μέσο όρο very positive στο Steam από συνολικά 6.500. Πλέον επειδή οι παίκτες έχουν μειωθεί, η GhostShark και ο publisher IndieGala αποφάσισαν να το διαθέσουν δωρεάν από την αρκετά μειωμένη τιμή των 5 δολαρίων. Η GhostShark Games δήλωσε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αφοσιωμένη κοινότητά μας για την υποστήριξη των παικτών και το feedback τους ανά τα χρόνια. Ελπίζουμε ότι με το να γίνουμε free-to-play, θα ωθήσουμε περισσότερους παίκτες στο να μπουν στην κοινότητα του Blockstorm και να το ευχαριστηθούν."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2023 00:59 #270311 by Nikos Georgopoulos
Η Valve θα βάλει στο Steam game notes και notifications
Σύμφωνα με dataminer.

Ο Steam dataminer Pavel Djundik εντόπισε πληροφορίες  που δείχνουν ότι η Valve ετοιμάζει ένα χαρακτηριστικό που θα λέγεται "game notes".

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μπορούμε να γράφουμε προσωπικές σημειώσεις μέσα στα games μας (χωρίς να χρειάζεται να βγούμε στα Windows για να τις διαβάσουμε).


Valve is working on a "game notes" system, which will be available in the Steam library, and on the web. pic.twitter.com/xO4enKCN4K

— Pavel Djundik (@thexpaw) March 17, 2023

Επίσης, ο Djunduk είπε ότι η Valve "αναπτύσσει μία σελίδα με notifications". Κάτι ανάλογο με τα Facebook και τα Instagram ή την σελίδα των notifications που υπάρχουν στα mobile apps.

Η σελίδα αυτή θα χρησιμοποιείται τόσο στο site του Steam, όσο και στην εφαρμογή.


They're also working a notifications page, similar to the notifications page in the mobile app.

The new notification system should also be used in the Steam client, once they finish replacing old vgui parts of the client (outer shell, settings, server browser, etc).

— Pavel Djundik (@thexpaw) March 17, 2023

Είμαι ο μόνος που έχω να ανοίξω τα notifications του Steam για πάνω από 4 χρόνια επειδή δεν προλαβαίνω;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification