Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft Shadowlands

27 Jul 2022 08:48 #265765 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίαςΗ Blizzard ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2022 23:39 #266630 by Nikos Georgopoulos
Κοσμηματοπώλης έφτιαξε το σπαθί Frostmourne του World of Warcraft από χρυσό και ασήμι σε 700 ώρες
Μία απίστευτη δημιουργία

Το Frostmourne είναι ένα γνωστό όπλο στο WoW, καθώς έχει τη δύναμη να συντρίψει και να φυλακίσει τις ψυχές των θυμάτων του.

Ο παρακάτω κοσμηματοπώλης (αλλά και σιδηρουργός απ' ότι φαίνεται) έφτιαξε το Frostmourne. Για να το καταφέρει χρειάστηκε 700 ώρες δουλειάς! Δείτε το σχετικό βίντεο.Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και δουλεύει σε δικό του εργαστήρι. Παίζει Warcraft games από τα 12 του. Πέρα από την δημιουργία κοσμημάτων, το άλλο του πάθος είναι τα fantasy games. Έφτιαξε το Frostmourne γιατί το σπαθί αυτό υπάρχει στην ιστορία του WoW από το 2004. Επίσης, το σπαθί είναι πολύ μικρό, στο μέγεθος ενός χεριού, κάτι που κάνει την δημιουργία ακόμη πιο δύσκολη απ' ότι κάποιοι φαντάζονται.

Άντε και πες ότι το πουλάει στο eBay. Με 700 ώρες δουλειάς πόσο να το έδινε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Sep 2022 09:35 #266842 by Nikos Georgopoulos
Καμένος με το WoW έφτασε το level 80 στο World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic σε 9 ώρες
Το έκαψε!

Το World of Warcraft's Wrath of the Lich King Classic κυκλοφόρησε και ένας παίκτης κατάφερε να φτάσει στο level 80 ...την ημέρα κυκλοφορίας του! Μόλις 9 ώρες δηλαδή αφόρου κυκλοφόρησε.

Ο Naowh από την ευρωπαϊκή guild Echo ανακοίνωσε το επίτευγμά του στο Twitter. Ξεκίνησε τα μεσάνυκτα και τελείωσε στις 08:00 το πρωί. Μετά λογικά θα έπεσε για ύπνο. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως το σημείο για grinding στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, κάνοντας tag πολλά zombies που γινόντουσαν summon από έναν elite εχθρό. Έπαιρνε όμως το xp τους.

Αυτό το κατόρθωμα είναι ίσως ακόμη πιο εκπληκτικό αν σκεφτεί κανείς ότι παλιότερα το level up στο WoW γινόταν πιο αργά και έπαιρνε κάτι εβδομάδες ή έστω μέρες. Εκτός κι αν...ξέρεις καλά τα κατατόπια!

Μέχρι και 5 ώρες αναμονή
Στο λανσάρισμα του World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, η αναμονή ήταν για άλλη μια φορά τεράστια. Οι fans του WoW περίμεναν μέχρι και πέντε ώρες  για να συνδεθούν.

 Δείτε περισσότερα σχετικά με το World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2022 11:09 #267417 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard θα δώσει δωρεάν ένα mount αξίας 3.000 δολαρίων στους παίκτες του World of Warcraft
Κάποιοι που το είχαν αγοράσει δεν είναι χαρούμενοι με την απόφαση. 

Η Blizzard θα δώσει δωρεάν ένα mount αξίας 3.000 δολαρίων στους παίκτες του World of Warcraft.

Ο λόγος για το Feldrake, το οποίο, όπως ανακοίνωσε η Blizzard θα είναι προσβάσιμο από τις 28 ως τις 30 Νοεμβρίου στο πρώτο Twitch Drop του World of Warcraft . Για να το κερδίσουν, οι παίκτες θα πρέπει να συνδέσουν τους Battle.net και Twitch λογαριασμούς τους και να παρακολουθήσουν τέσσερις ώρες περιεχομένου WoW: Dragonflight.

Μέχρι πριν λίγες μέρες κάποιοι παίκτες ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν το Feldrake. Το εν λόγω mount μπορούσε να το αποκτήσει κάποιος μόνο αν είχα στην κατοχή του μία σπάνια κάρτα από το πλέον κλειστό World of Warcraft Trading Card Game, πράγμα που έκανε το Feldrake θρύλο εντός του WoW. Παρότι το card game έχει κλείσει από το 2013, οι 25ψήφιοι κωδικοί που υπήρχαν πάνω στις κάρτες λειτουργούν ακόμα. Όσοι δεν είχαν καταφέρει να βρουν τη συγκεκριμένη κάρτα έδιναν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν τους κωδικούς σε sites όπως το eBay για να λένε ότι έχουν ένα από τα πιο σπάνια mounts.

Στο subreddit του WoW, αρκετός κόσμος δείχνει ευχαριστημένος με την απόφαση της Blizzard, άλλοι τη θεωρούν προσβολή για όσους ξόδεψαν χιλιάδες πραγματικά δολάρια για να το αποκτήσουν. Η πιο πρόσφατη αγορά του έγινε στις 24 Οκτωβρίου 2022.

Το event στο Twitch θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification