Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

03 Nov 2022 11:09 #267419 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του Call of Duty παραπονέθηκε για τα bans του στα γραφεία της Activision Blizzard




Αμφότερα ήταν λανθασμένα.

Ένας παίκτης του Call of Duty παραπονέθηκε για το ban του στο Call of Duty: Modern Warfare 2...αυτοπροσώπως στα γραφεία της Activision.

Ο Redditor PlumContent πήγε στο Austin του Texas, με την ελπίδα να μιλήσει από κοντά με κάποιον από την εταιρεία για το θέμα του. Σε μια ανάρτηση στο r/Activision subreddit, η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί από την Activision, ο παίκτης είπε ότι είχε αποκλειστεί από το Call of Duty: Modern Warfare 2 στις 28 Οκτωβρίου. Από την πρώτη μέρα δηλαδή.

Ο PlumContent έφτιαξε νέο λογαριασμό αλλά δέχθηκε νέο ban στις 29 Οκτωβρίου. Έτσι, στις 31 Οκτωβρίου πήγε στα γραφεία της Activision. Όμως έφαγε πόρτα, καθώς δήλωσε: «Με συνάντησε ένας φύλακας στο πάρκινγκ της Activision που μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να μιλήσω με κανέναν. Αφού ζήτησε από τον φύλακα ευγενικά να πάει στο γραφείο και να εξηγήσει την κατάσταση σε έναν υπάλληλο, ο φύλακας συμφώνησε να πάει να μιλήσει με έναν εργαζόμενο. Ο φύλακας γύρισε κοντά μου στο πάρκινγκ και μου είπε ότι ο υπάλληλος είχε πει ότι έχουν έλλειψη προσωπικού και ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να επιλυθούν τα λάθος bans».

Στη συνέχεια, ο χρήστης μοιράστηκε την απογοήτευσή του για το ότι ξόδεψε τόσα χρήματα σε ένα παιχνίδι που δεν μπορούσε να παίξει. Ο σεκιουριτάς του είπε να μην θυμώνει για ένα βιντεοπαιχνίδι. Ο PlumContent δυστυχώς θα πρέπει να περιμένει και δεν είναι ο μόνος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2022 11:31 #267443 by Nikos Georgopoulos
Το disc της retail έκδοσης του Call of Duty: Modern Warfare II είναι σχεδόν άδειο, με μόλις 72MB σε αρχεία




Θα χρειαστεί να το κατεβάσετε ολόκληρο.

Το δισκάκι της retail έκδοσης του Call of Duty: Modern Warfare II είναι σχεδόν άδειο, έχοντας μόνο 72MB σε αρχεία, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κατεβάσετε όλα τα αρχεία μεγέθους πάνω από 100GB.

Συγκεκριμένα μετά τα πρόσφατα patches και συμπεριλαμβανομένου του Campaign και του Multiplayer, το συνολικό μέγεθος ξεπερνάει τα 150GB (χωρίς να περιλαμβάνεται το Warzone 2.0). Η Activision δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο που έκανε αυτή την επιλογή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχουν οι παίκτες που δεν έχουν τις πιο γρήγορες συνδέσεις internet και μπορεί να περιμένουν κυριολεκτικά μέρες. 


70mb … pic.twitter.com/NkgamI1VIs

— Does it play? (@DoesItPlay1) October 26, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2022 11:31 #267444 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του Call of Duty: Modern Warfare II εκμεταλλεύεται exploit και παίρνει γρήγορα XP




Η Activision ακόμα δεν το έχει διορθώσει με patch .

Ο χρήστης του Reddit Ikcatcher εκμεταλλεύεται exploit στο Call of Duty: Modern Warfare II και παίρνει γρήγορα XP.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Παίρνει ένα suppression mine και στη συνέχεια το τοποθετεί σε ένα tank της αντίπαλης ομάδας με ανοιχτή οροφή. Από εκεί και πέρα απλώς κρύβεται σε κάποιο άλλο σημείο και χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω παίρνει τα XP points από όλους τους παίκτες που χτυπάει το mine.

Πιθανότατα το εν λόγω exploit θα εξαφανιστεί με κάποιο από τα επερχόμενα patches της Activision, όπως έχει γίνει με αρκετά παρόμοια τις τελευταίες ημέρες.

Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι διαθέσιμο για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2022 11:32 #267445 by Nikos Georgopoulos
Σύμφωνα με αρκετούς παίκτες, τα attachments στο Call of Duty: Modern Warfare II κάνουν τα όπλα χειρότερα




YouTuber το εξακρίβωσε σε συγκριτικό βίντεο.

Σύμφωνα με αρκετούς παίκτες, αρκετά από τα attachments στο Call of Duty: Modern Warfare II κάνουν τα όπλα χειρότερα.

Φέτος το Modern Warfare II, επιτρέπει μέχρι πέντε attachments σε κάθε weapon build, τα μίσα δηλαδή από τα 10 του Call of Duty: Vanguard. Ο YouTuber TheXclusiveAce τα δοκίμασε και έφτασε στο συμπέρασμα ότι πολλά από τα attachments κάνουν τα όπλα χειρότερα, παρά τις προσπάθειες των παικτών να κάνουν τις έξυπνες επιλογές.



Το βασικό πρόβλημα που έχουν τα αρχικά όπλα είναι το recoil και η αστάθεια στον στόχο και τα attachments έρχονται για να τα διορθώσουν, ως ένα βαθμό. Τα περισσότερα attachments του Modern Warfare II όμως έχει αρνητικές επιπτώσεις στο χρόνο στόχευσης και στη συνολική σταθερότητα της στόχευσης. Ο TheXclusiveAce παρουσιάζει στο video του τα αποτελέσματα και τις μεγάλες επιπτώσεις που έχουν. Στα σχόλια του βίντεο αρκετοί παίκτες φαίνεται να συμφωνούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2022 17:17 #267452 by Nikos Georgopoulos
Pogba, Neymar και Messi στο Call of Duty: Modern Warfare 2



Ο Messi, ο Neymar και ο Pogba θα θα συμμετάσχουν στο Call of Duty: Modern Warfare 2 ως operators, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Activision Blizzard.


. @paulpogba , @neymarjr , and Messi are suiting up for a new type of game ⚽️ ? ? #Warzone2 #ModernWarfare2 #CODMobile pic.twitter.com/ANh2pgUpSk

— Call of Duty (@CallofDuty) November 4, 2022

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2022 19:09 #267453 by Nikos Georgopoulos
Η Activision δίνει Call of Duty XP keys και σε εταιρεία αλλαντικών




Gamers κλέβουν κωδικούς από τα ράφια!

Μετά από την συνεργασία της Activision Blizzard με τα Burger King, στα οποία δίνει κωδικό Call of Duty με skin και double xp, ανακαλύψαμε μία ακόμη συνεργασία της Activision, αυτή τη φορά με την εταιρεία αλλαντικών Jack Link's

Τα pork strips (συσκευασμένες μερίδες χοιρινού) της εταιρείας Jack Link's έχουν γίνει ανάρπαστα, καθώς περιέχουν κωδικό Call of Duty για διπλό XP. Όπως γράφουν gamers στο Reddit, κάποιοι...επιτήδειοι gamers άρπαξαν κωδικούς από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Οι συσκευασίες χοιρινού Jack Link's που πωλούνται έχουν κωδικούς που είναι κολλημένοι με αυτοκόλλητο στο εξωτερικό σε κάθε σακουλάκι. Κάποιοι υπεύθυνοι marketing είχαν αυτή την χαζή ιδέα απ' ότι φαίνεται. Τελικά οι κωδικοί αυτοί έχουν κλαπεί ή έχουν γίνει scan από διάφορα...αρπακτικά. Δείτε το tweet του Modern Warzone.


On the ground reporting from Walmart on the Jack Links beef jerky double XP codes for Modern Warfare 2 being stolen from every store I can find.

If you want to buy Jack Links for 2X XP make sure you buy a bag that hasn’t had its code stolen. Watch the video for details. #MW2 pic.twitter.com/DdHziyIWQS

— ModernWarzone (@ModernWarzone) November 4, 2022

Μπορείτε επίσης να δείτε και άλλους χρήστες στο Reddit να αναφέρουν το περιστατικό αυτό, κάνοντας κλικ εδώ , εδώ και εδώ .

Κάποιοι παρατηρούν ότι ορισμένα σακουλάκια έχουν φυλλαδιάκια Call of Duty που έχουν μετακινηθεί (σ.σ. εκεί μπορεί κάποιος να έχει τραβήξει φωτογραφία τον κωδικό), ενώ κάποιοι εξέτασαν εκατοντάδες σακουλάκια χωρίς να βρουν κωδικό. Πολλοί μπορεί να την πατήσουν, αγοράζοντας τέτοια σακουλάκια και νομίζοντας ότι ο κωδικός θα περιέχεται μέσα στη συσκευασία, κάτι που δεν ισχύει.

Τα Burger King δίνουν επίσης κωδικό για skin και double XP.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2022 22:04 #267492 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2: Οι τοξικοί παίκτες θα δέχονται mute




Μέχρι και σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια τους!

Η Activision Blizzard θα κάνει πλέον mute τους τοξικούς παίκτες στο Call of Duty: Modern Warfare 2 και μάλιστα σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια τους!

Το Modern Warfare II διαθέτει πλέον ένα νέο σύστημα αναφοράς εντός του παιχνιδιού, ανέφερε η Activision σε ένα blog post. Οι παίκτες έχουν νέους τρόπους να αναφέρουν κακούς συμπαίκτες, ενώ οι moderators της Activision θα τους κάνουν mute.

Η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε: "Εάν ένας παίκτης επαληθευτεί ότι είναι προσβλητικός, τώρα οι moderators μπορούν να του ρίξουν mute από όλες τις λειτουργίες φωνητικής συνομιλίας εντός παιχνιδιού. Ομοίως, το σύστημά μας μπορεί να περιορίσει τo γραπτό chat για παίκτες που έχουν κάνει abuse εντός του παιχνιδιού», δήλωσε η Activision.

Τα αναβαθμισμένα συστήματα αναφοράς παικτών και moderation που κυκλοφόρησαν με το Modern Warfare II θα συμπεριληφθούν επίσης στο Warzone 2.0 και σε "όλους τους μελλοντικούς τίτλους Call of Duty".

Το νέο σύστημα αναφοράς παικτών επιτρέπει στους παίκτες να υποβάλλουν πρόσθετο πλαίσιο με τις αναφορές τους. Οι παίκτες μπορούν να αναφέρουν άλλους χρήστες για εξαπάτηση, ανεπιθύμητη συνομιλία μέσω κειμένου και για προσβλητικά σχόλια μέσω κειμένου ή φωνής. Οι παίκτες μπορούν επίσης να πληκτρολογήσουν ένα δικό τους μήνυμα με επιπλέον πληροφορίες για τους moderators. "Οι αναφορές σας στο παιχνίδι είναι σημαντικές για τον εντοπισμό και τον μετριασμό της κακής συμπεριφοράς. Δουλεύοντας μαζί μπορούμε να πιέσουμε ώστε τα παιχνίδια μας να γίνουν μια πιο θετική εμπειρία για όλους", δήλωσε η Activision.

Επιπλέον, το Modern Warfare II απαιτεί από τους παίκτες να αποδεχτούν τον νέο Κώδικα Συμπεριφοράς του Call of Duty, ο οποίος βασικά λέει: Να αντιμετωπίζετε όλους με σεβασμό, να ανταγωνίζεστε με ακεραιότητα και να παραμένετε σε εγρήγορση. 

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Nov 2022 08:58 #267579 by Nikos Georgopoulos
Spencer: "Η Sony δεν θα χρειάζεται να δεχτεί το Game Pass"



Ο Phil Spencer επανέλαβε ότι όλα τα μελλοντικά Call of Duty θα κυκλοφορήσουν (οριστικά) και στις κονσόλες PlayStation της Sony κανονικά και ότι δεν θα χρειαστεί η Sony να δεχτεί κάποιο Game Pass στις κονσόλες της, ούτε οι κάτοχοι κονσολών PlayStation να έχουν κάνει subscribe στο Xbox Game Pass.
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:08 #267727 by Nikos Georgopoulos
Παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare II πληρώνουν κανονικά χρήματα για να αποκτήσουν το M13B




Ξεκλειδώνεται μόνο μέσω ενός challenge στο νέο DMZ mode του Warzone.

Το Assault Rifle M13B στο Call of Duty: Modern Warfare II μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσω ενός challenge στο νέο DMZ mode του Warzone, οπότε κάποιοι παίκτες το αγοράζουν στο eBay.

Αρχικά ο πιο εύκολος τρόπος είναι αν το έχει ήδη ένα μέλος της ομάδας σας, μπορεί να το κάνει drop ώστε να το πάρετε εσείς και να το κάνετε extract. Τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος στο eBay με κόστος περίπου 5 δολάρια. Μόλις αγοράσει κάποιος την αγγελία, ο πωλητής κανονίζει να μπούνε μαζί με ένα match στο DMZ όπου ρίχνει το όπλο, το σηκώνει ο αγοραστής και το ξεκλειδώνει.

Όποιος δηλαδή έχει ξεκλειδώσει το όπλο μπορεί να το πουλήσει όσες φορές θέλει. Η Activision σκοπεύει να πουλήσει το Μ13Β ως μέρος ενός bundle που θα έρθει στο κοντινό μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:09 #267729 by Nikos Georgopoulos
Review bombing: Στο Call of Duty: Warzone 2 τα crashes καταστρέφουν την εμπειρία




Gamers διαμαρτύρονται σε Metacritic, Steam και Reddit.

Τα crashes στο Call of Duty: Warzone 2 έχουν ταλαιπωρήσει τους παίκτες , ειδικά στο DMZ mode.

Στο Reddit υπάρχουν αμέτρητοι παίκτες που διαμαρτύρονται, διότι ενώ βρίσκονται σε ένα match, το παιχνίδι τους πετάει έξω, με αποτέλεσμα να χάσουν όλο το loot .

Ένα από τα μηνύματα που εμφανίζονται κατά το crash, είναι το "this application has unexpectedly stopped working". Παίκτες αναφέρουν για παράδειγμα ότι όταν παίζουν με ομάδα φίλων, σχεδόν σε κάθε αγώνα ένας από την ομάδα θα crashάρει και το παιχνίδι θα τον πετάξει έξω. Άλλοι παίκτες διαμαρτύρονται ότι τους συμβαίνει κάμποσες φορές κάθε βράδυ.

Τα crashes δεν αφορούν παλιά PC ή περίεργες ρυθμίσεις αλλά επηρεάζουν τυχαία άτομα. Κατά τα άλλα, ένα Modern Warfare 2 και Warzone 2 update που κυκλοφόρησε χθες, αναφέρει ότι επιλύει δύο είδη από crashes, ένα με το αλεξίπτωτο και ένα με το Windows Focus Mode. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό crashes που δεν έχουν λυθεί ακόμα, όπως το γενικότερο θέμα του ότι μπορεί ο server να σας πετάξει έξω σε τυχαίες στιγμές.

Τα μελλοντικά updates του Warzone 2 θα τα αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Raven Software, σύμφωνα με την Infinity Ward. Εν τω μεταξύ, διάφοροι παίκτες στο Reddit δοκιμάζουν πατέντες, πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή το να κατεβάσουν τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών τους. Άλλοι παίζουν με παράθυρο αντί για full screen .



Review bombing στο Metacritic
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 υπέστη review bombing στο Metacritic, όπου οι gamers αναφέρουν τόσο τα crashes, όσο και τα αμέτρητα τεχνικά θέματα και bugs που συναντούν. Το user score αυτή τη στιγμή είναι 2,4/10 . Η ίδια εικόνα υπάρχει και στο Steam όπου τα user reviews είναι αυτή τη στιγμή "Κυρίως αρνητικά".

Διαβάστε περισσότερα για τους παίκτες που πληρώνουν κανονικά χρήματα για όπλα του Call of Duty στο eBay

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification