Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Eve

27 Nov 2020 14:26 #241634 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Νέο Action game στα πρότυπα των NieR Automata, Bayonetta και Devil May Cry.
H Shift Up εταιρεία του Kim Hyung Tae, αποκάλυψε το πρώτο gameplay video για το Αction game Project Eve.



Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ονόματι Eve να έρχεται αντιμέτωπη σε boss battle με ένα τέρας και ενώ το Project Eve είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, μέσω του video μάθαμε διάφορες πληροφορίες για αυτό.

Το Project Eve διαδραματίζεται σε post-apocalyptic μελλοντικό κόσμο, όπου η Eve μάχεται άγνωστους raiders τους NA-tives, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο βίντεο από το παιχνίδι παρόλο που είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο.


Το πρώτο που παρατηρούμε στο παραπάνω βίντεο, είναι το user interface το οποίο έχει τρεις μπάρες και καμία από αυτές δεν φαίνεται να είναι για το endurance, αν θεωρήσουμε ότι η μια είναι της ενέργειας. Η μπλε μπάρα φαίνεται να σχετίζεται με το shield, αφού η Eve χάνει HP μόνο όταν αυτή η μπάρα αδειάζει εντελώς. Η δεύτερη μπάρα είναι για το charge του σπαθιού της Eve, η οποία κοκκινίζει με κάθε σωστό dodge και block. O αριθμός κάτω δεξιά με το σύμβολο της μπαταρίας δείχνει τις φορές που μπορείτε να κάνετε heal.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται στο βίντεο είναι και η δυνατότητα για Bullet Time παρόμοιο με τα Bayonetta και Zelda BOTW, όταν κάνετε dodge τελευταία στιγμή. Η Eve έχει πολλά combos βασισμένα στο σπαθί της ενώ τα bosses έχουν και εντολές για grab όπως στο God of War και για να τα αποτελειώσετε θα πρέπει να πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί εντός μικρού χρονικού ορίου, όπως και στο Shenmue.

Το Project Eve είχε κάνει την εμφάνισή του στις 4 Απριλίου του 2019 μέσω teaser τρέιλερ. Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Κορεάτικη Shift Up που ίδρυσε το 2013 ο Kim Hyung Tae. Είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων των Blade & Soul, The War of Genesis 3 και της σειράς JRPG της Magna Carta, Softmax. Το στυλ του Kim Hyung Tae είναι πολύ χαρακτηριστικό και βασίζεται κυρίως στο τρίπτυχο ‘’cool, cute and sexy’’ και είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων και στο Project Eve. Η Shift Up πάντως είχε αναφέρει τις επιρροές του Project Eve από τα God of War και NieR Automata.

Η περιπέτεια της Eve χαρακτηρίζεται ως ΑΑΑ console project και χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, high-density 3D Scan Systems, Motion Capture και Face Motion Capture. Μια νέα ομάδα από τα σπλάχνα της Shift Up που ονομάζεται Second Eve Studio είναι υπεύθυνη ανάπτυξης και μέλη της είχαν δουλέψει και Blade & Soul. Οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το Project Eve δεν είναι ακόμα γνωστές αλλά το game ‘’αναπτύσσεται για να δείξει την μέγιστη απόδοση σε διαφορετικές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων και των κονσολών. ‘’

Το Project Eve περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:11 #255486 by Stathis Moose Stathopoulos
Project Eve gameplay videos



Σώστε την Γη.

Το Project Eve διαδραματίζεται σε έναν post-apocalyptic μελλοντικό κόσμο, όπου η Eve μάχεται ενάντια σε άγνωστους εισβολείς, τους NA-tives, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη, σε ένα Action Hack 'n' Slash.

Το αρχικό gameplay video του είχε παρουσιαστεί τον Νοέμβριο του 2020.





Σήμερα, στα πλαίσια του PlayStation Showcase, η εταιρεία ανάπτυξης Shift Up παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Project Eve. Σε αυτό, θα δείτε την Eve -ομώνυμη πρωταγωνίστρια- να μάχεται ενάντια στους εξωγήινους εισβολείς.





Σύμφωνα με το gameplay trailer, η ανθρωπότητα έχει αποτύχει να υπερασπιστεί την Γη, με τις ελάχιστες δυνάμεις που τις έχουν απομείνει. Έχουμε να κάνουμε με ένα post-apocalyptic σκηνικό.

Το Project Eve αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2022 12:44 #266607 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Project Eve
Το Project Eve θα ονομαστεί Stellar Blade




Αποκαλύφθηκε το story trailer.

Η εταιρεία ανάπτυξης ShiftUp Corporation ανακοίνωσε ότι το μέχρι πρότινος Action της Project Eve θα ονομαστεί Stellar Blade. Όταν σε ένα παιχνίδι υπάρχει η λέξη "Project" τότε ακολουθεί κάποια στιγμή στο μέλλον μία μετονομασία που συνήθως είναι και η τελική.

Δείτε το νέο τρέιλερ.



Το τρέιλερ αποκαλύπτει την ιστορία του παιχνιδιού. Ο τίτλος του παιχνιδιού (Stellar) αφορά τα αστέρια, ενώ το Blade αντιπροσωπεύει τον βασικό χαρακτήρα, την Eve. Σύμφωνα με το story trailer, η ανθρωπότητα θα βρίσκεται σε παρακμή. Θα δείτε μία τεράστια περιοχή γεμάτη ανθρώπους σε χειμερία νάρκη. Ένας από αυτούς εκλιπαρεί για βοήθεια από την Eve και στη συνέχεια παίρνουμε μια μικρή γεύση από τη μάχη ενάντια σε μερικά εξωγήινα πλάσματα. Το ιστολόγιο περιγράφει πώς η Eve προσγειώνεται με τους συντρόφους της στα ερείπια της γης και βρίσκει έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam. Της δείχνει στην πόλη των Zion.

H δράση φαίνεται ξέφρενη και γρήγορη, με τον χαρακτήρα σας να μεταβαίνει μεταξύ μάχης melee και μάχης με ranged όπλα. Θα μπορείτε να σκαρφαλώσετε σε τοίχους και να αιωρηθείτε σε σχοινιά. Το DualSense θα χρησιμοποιηθεί για να σας αφήσει να νιώσετε την αίσθηση των blade slices και των skills. Υπάρχουν επίσης και ορισμένα στοιχεία RPG και character progression.

Το Project Eve θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Stellar Blade

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2024 09:12 #274873 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Project Eve
Stellar Blade gameplay video




Ο κόσμος και το σύστημα μάχης.

Η Sony παρουσίασε στο νέο State of Play το πρώτο gameplay video του Stellar Blade.

Το βίντεο μας δείχνει την Eve, μία πανέμορφη ηρωίδα σε έναν sci-fi Cyberpunk κόσμο. Βρίσκεστε στον πλανήτη Zion, όπου υπάρχουν ελάχιστοι επιζώντες. Οι NPCs αποκαλούν την Eve "Angel". Οι Survivors θα σας ζητήσουν βοήθεια και θα εκτελείτε έτσι αποστολές παίρνοντας ανταμοιβές. Στη μάχη θα ελέγχετε melee και ranged όπλα (κυρίως ranged), ενώ θα έχετε και companions που θα ελέγχονται από την AI. Επίσης, θα υπάρχουν και boss fights.



Το Stellar Blade θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου για PS5, όπως αποκαλύφθηκε στο State of Play.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2024 10:45 #275451 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Project Eve
Έρχεται το demo



Το demo του Stellar Blade θα κυκλοφορήσει για PS5 στις 29 Μαρτίου και ώρα 16:00.
Το demo του Stellar Blade θα λάβει χώρα στην αρχή του παιχνιδιού "όταν η Eve, ένα μέλος της 7ης Αερομεταφερόμενης Ομάδας θα σταλεί στη Γη σε μια αποστολή να ανακτήσει τον πλανήτη από τoυς Naytiba". Μπορείτε να δείτε ένα teaser για το επερχόμενο demo του Stellar Blade μέσω του παρακάτω βίντεο.



Όσοι λάβετε μέρος στο demo θα μπορείτε να παίξετε μέχρι το πρώτο boss fight του Stellar Blade, είπε η εταιρεία ανάπτυξης Shift Up. "Έχουμε επίσης μια μικρή έκπληξη για τους παίκτες που θα ολοκληρώσουν το πρώτο stage", ανέφερε, ενώ το save θα μεταφερθεί στην τελική κυκλοφορία.

Το Stellar Blade θα κυκλοφορήσει για PS5 στις 26 Απριλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2024 21:40 #275625 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Project Eve
Ο game director του Stellar Blade συμβουλεύει τους παίκτες να φοράνε ρούχα στην Eve




Οι fans πρόσπαθουν να μη φάνε damage με το "Skin Suit" στο demo.

Οι συμβουλές του Hyang-Tae Kim (game director του Stellar Blade)
Ο game director του Stellar Blade συμβούλεψε τους παίκτες να ντύνουν την Eve με κανονικά ρούχα, αφού αποκάλυψε ότι το «Skin Suit» θα τιμωρούσε τους παίκτες μειώνοντας τις δυνατότητές τους να απωθήσουν το damage.

Το Stellar Blade έχει μια όμορφη πρωταγωνίστρια, την Eve, αλλά σύμφωνα με ένα in-game description του «Skin Suit», οι παίκτες τιμωρούνται και τους κάνουν cancel τα deflective shields. Σε μια συνέντευξη στο Famitsu, ο game director του Stellar Blade, ο Hyung-Tae Kim πρότεινε στους παίκτες να βάζουν ρούχα στην Eve όταν παίζουν το νέο τους Action-RPG. Ο Kim είπε: «Η δυσκολία του gameplay αυξάνεται δραματικά και προτείνω να φορέσετε ρούχα όσο περισσότερο γίνεται». Ο Kim προσθέτει ότι το Skin Suit είναι στολή που αποτελείται από ένα ύφασμα που μοιάζει με δέρμα, γι' αυτό και απλώνεται τόσο σφιχτά στο σώμα της Eve.

Ο Kim πρόσθεσε στη συνέντευξη ότι αν το Stellar Blade έχει μεγάλη επιτυχία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και sequel. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Stellar Blade μέσω ενός διαθέσιμου demo στο PS5. Το demo μπορείτε να το κατεβάσετε στο PlayStation Store. Η μεγάλη επιτυχία του Stellar Blade στο demo

Ήδη από το demo του το Stellar Blade έχει επιτυχία.
Οι developers λένε στους fans να «χαλαρώσουν λίγο» . Η Shift Up έκανε μια ανάρτηση στο X/Twitter για να ευχαριστήσει τους fans για όλη αυτή την υποστήριξη στο Stellar Blade μέχρι τώρα, ειδικά στο demo. Όμως οι developers λένε ότι για να απολαύσει κάποιος το παιχνίδι θα πρέπει να παίξει «χαλαρά» το demo και ότι τρομάζουν όταν ακούν από παίκτες ότι αφιέρωσαν πάνω από 50 ώρες στο demo.


We're so grateful for your love of our game❤️ To enjoy the main game properly though, please go easy on the demo. 50+ hours of demo play...we're scared!? #StellarBlade #PS5 #Trial #ThankYou pic.twitter.com/L8Vyh9AAN5

— StellarBlade (@StellarBlade) April 10, 2024

Τα βασικά που έχει να προσφέρει το demo είναι να παίζετε ως το μέλος του 7th Airbone Squad που λέγεται Eve, η οποία πηγαίνει στη Γη για να βοηθήσει την ανάκτησή της από τους εχθρούς. Όταν φτάνετε σε μια πόλη που ονομάζεται Eidos 7, θα περάσετε ένα tutorial για να καταλάβετε τα πάντα πριν ξεκινήσετε το game και ένα boss fight.

Από ότι φαίνεται το «Skin Suit» το έλαβαν υπόψη τους οι παίκτες ως ένα challenge να κάνουν runs χωρίς να φάνε damage. Απ’ ότι φαίνεται το «Skin Suit» ανεβάζει τη δυσκολία του παιχνιδιού, γιατί δεν έχετε shields. Για ποιο λόγο να είχε κάποιος shields αν δεν τρώει damage, σωστά;

Το Stellar Blade είναι ένα PS5 exclusive που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Υπάρχει διαθέσιμο demo στο PlayStation Store .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification