Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Eve

27 Nov 2020 14:26 #241634 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Νέο Action game στα πρότυπα των NieR Automata, Bayonetta και Devil May Cry.
H Shift Up εταιρεία του Kim Hyung Tae, αποκάλυψε το πρώτο gameplay video για το Αction game Project Eve.Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ονόματι Eve να έρχεται αντιμέτωπη σε boss battle με ένα τέρας και ενώ το Project Eve είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, μέσω του video μάθαμε διάφορες πληροφορίες για αυτό.

Το Project Eve διαδραματίζεται σε post-apocalyptic μελλοντικό κόσμο, όπου η Eve μάχεται άγνωστους raiders τους NA-tives, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο βίντεο από το παιχνίδι παρόλο που είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο.


Το πρώτο που παρατηρούμε στο παραπάνω βίντεο, είναι το user interface το οποίο έχει τρεις μπάρες και καμία από αυτές δεν φαίνεται να είναι για το endurance, αν θεωρήσουμε ότι η μια είναι της ενέργειας. Η μπλε μπάρα φαίνεται να σχετίζεται με το shield, αφού η Eve χάνει HP μόνο όταν αυτή η μπάρα αδειάζει εντελώς. Η δεύτερη μπάρα είναι για το charge του σπαθιού της Eve, η οποία κοκκινίζει με κάθε σωστό dodge και block. O αριθμός κάτω δεξιά με το σύμβολο της μπαταρίας δείχνει τις φορές που μπορείτε να κάνετε heal.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται στο βίντεο είναι και η δυνατότητα για Bullet Time παρόμοιο με τα Bayonetta και Zelda BOTW, όταν κάνετε dodge τελευταία στιγμή. Η Eve έχει πολλά combos βασισμένα στο σπαθί της ενώ τα bosses έχουν και εντολές για grab όπως στο God of War και για να τα αποτελειώσετε θα πρέπει να πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί εντός μικρού χρονικού ορίου, όπως και στο Shenmue.

Το Project Eve είχε κάνει την εμφάνισή του στις 4 Απριλίου του 2019 μέσω teaser τρέιλερ. Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Κορεάτικη Shift Up που ίδρυσε το 2013 ο Kim Hyung Tae. Είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων των Blade & Soul, The War of Genesis 3 και της σειράς JRPG της Magna Carta, Softmax. Το στυλ του Kim Hyung Tae είναι πολύ χαρακτηριστικό και βασίζεται κυρίως στο τρίπτυχο ‘’cool, cute and sexy’’ και είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων και στο Project Eve. Η Shift Up πάντως είχε αναφέρει τις επιρροές του Project Eve από τα God of War και NieR Automata.

Η περιπέτεια της Eve χαρακτηρίζεται ως ΑΑΑ console project και χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, high-density 3D Scan Systems, Motion Capture και Face Motion Capture. Μια νέα ομάδα από τα σπλάχνα της Shift Up που ονομάζεται Second Eve Studio είναι υπεύθυνη ανάπτυξης και μέλη της είχαν δουλέψει και Blade & Soul. Οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το Project Eve δεν είναι ακόμα γνωστές αλλά το game ‘’αναπτύσσεται για να δείξει την μέγιστη απόδοση σε διαφορετικές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων και των κονσολών. ‘’

Το Project Eve περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:11 #255486 by Stathis Moose Stathopoulos
Project Eve gameplay videosΣώστε την Γη.

Το Project Eve διαδραματίζεται σε έναν post-apocalyptic μελλοντικό κόσμο, όπου η Eve μάχεται ενάντια σε άγνωστους εισβολείς, τους NA-tives, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν την Γη, σε ένα Action Hack 'n' Slash.

Το αρχικό gameplay video του είχε παρουσιαστεί τον Νοέμβριο του 2020.

Σήμερα, στα πλαίσια του PlayStation Showcase, η εταιρεία ανάπτυξης Shift Up παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Project Eve. Σε αυτό, θα δείτε την Eve -ομώνυμη πρωταγωνίστρια- να μάχεται ενάντια στους εξωγήινους εισβολείς.

Σύμφωνα με το gameplay trailer, η ανθρωπότητα έχει αποτύχει να υπερασπιστεί την Γη, με τις ελάχιστες δυνάμεις που τις έχουν απομείνει. Έχουμε να κάνουμε με ένα post-apocalyptic σκηνικό.

Το Project Eve αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification