Reviews written by Γιάννης Νικολάκης

2 results - showing 1 - 2
Ordering
May 02, 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (PS4)

Tο Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition για playstation 4 αποτελεί ίσως το καλύτερο fighting παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην κονσόλα.
Για αρχή έχει μια πληθώρα superhero και villains της dc χωρίς να ξεχνάει σχεδόν κανεναν.Εκτος από αυτό ο κάθε παίχτης έχει από 3 έως και 7 διαφορετικά playing costumes εμπευσμένα από ταινίες, κόμικς η ακόμα και τηλεοπτικές σειρές (βλ. arrow).To οnline multiplayer είναι σχετικά καλό χωρίς υπερβολές. Αυτό που αξίζει ωστόσο να ασχοληθούμε δεν είναι το online αλλά το offline περιεχομενο.Το versus mode στο multiplayer είναι πολύ διασκεδαστικό και αποτελεί την κατάλληλη συντροφία για ένα βράδυ με φίλους.
Στον τομέα των γραφικών το παιχνίδι παίρνει σχεδόν άριστα με την ρεαλιστικότητα να είναι εξαιρετική ( βλ. σκισμένες στολές και αίματα) ενώ και το γύρω περιβάλλον του gameplay είναι προσεγμένο στην τρίχα
Το gameplay είναι πολύ καλό με τον κάθε ήρωα να έχει στην διάθεση του special moves που είναι φοβερές, αν και κατά την γνώμη μου στον προκάτοχο του mortal kombat vs dc universe ήταν ελαφρός πιο ενδιαφέρουσες.
To story mode είναι πραγματικά εξαιρετικό και πραγματικά ψαγμένο με ουσιώδεις διαλόγους και σκηνές που ουσιαστικά ριχουν το Playmode σε δεύτερη μοίρα, και παρακολουθούμε μια ιστορία που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια animated dc movie. Τοι μόνο αρνητικό είναι η μικρή του διάρκεια ( περίπου 5 ώρες)
Τέλος αξίζει μια αναφορά στα πάντα ενδιαφέροντα star lubs missions που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα το παιχνίδι και να βελτιωθείς αισθητά.

ΘΕΤΙΚΑ:
Διασκεδαστικό multiplayer
Φοβερο story mode
Πληθώρα διαθέσιμων παικτών
Πολλές special moves

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Μικρό story mode


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Γραφικα-9,0
gameplay-8,5
modes-8,0
Διαθέσιμοι παίκτες- 9,5

ΓΕΝΙΚΑ- 8,7


ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ GENARIC

PS4 Injustice Gods Among Us - Menu And Characters
February 13, 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
10.0
Αντάξιο της βαριάς ιστορίας που έχει το Grand Theft Auto V για ps4

Πριν καν αγοράσεις το gta v για ps4 ξέρεις ότι δεν πρόκριτε να σε απογοητεύσει. Η ατελείωτη χαρά και διασκέδαση που μας έχουν προσδώσει όλα τα gta μας προϊδεάζουν για το τι μέλει γενέσθαι. Το gta v για ps4 όμως , πήγε το gaming σε άλλο επίπεδο.Τα γραφικά του τα θεωρώ τα καλύτερα γραφικά που έχουν υπάρξει ποτέ σε game, αφού εκμεταλλεύονται στο maximum τις δυνατότητες του ps4. H ρεαλιστικότητα είναι πρωτάκουστη και κάποιες φορές σπάει το πέπλο ανάμεσα στον κανονικό και στον virtual κόσμο.
Το gameplay πατάει πάνω στο παραδοσιακό gameplay της σειράς, εξελιγμένο σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα έχουν αυξηθεί, ενώ έχουν προστεθεί ποδήλατα και ζώα στους δρόμους Οι κωδικοί έχουν αναπτυχθεί σε τεράστιο επίπεδο προσδίδοντας κυρίως διασκέδαση στο παίχτη ( βλέπε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vh14e-BqZkI) , ενώ ιδιαίτερα θα πρέπει να τονιστεί το first person mode ( εγώ προτιμώ την κλασική κάμερα) και ο πραγματικά τεράστιος χάρτης.
Έτσι το gta v για ps4 ίσως να αποτελεί το καλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του gaming και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός gamer που σέβεται τον εαυτό του.

2 results - showing 1 - 2
Notification