BloodRayne: ReVamped και BloodRayne 2: ReVamped

Hot
BloodRayne: ReVamped και BloodRayne 2: ReVamped

BloodRayne: ReVamped και BloodRayne 2: ReVamped

Remastered εκδόσεις για τις κονσόλες.

Η Ziggurat Interactive ανακοίνωσε ότι τα BloodRayne: ReVamped και BloodRayne 2: ReVamped θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 4, το Nintendo Switch και το Xbox One. Πρόκειται για remastered εκδόσεις για τις κονσόλες των πρώτων δύο αρχικών παιχνιδιών.

Στα παιχνίδια ακολουθούμε την μισή βρικόλακα Rayne που ταξιδεύει στο κόσμο και αντιμετωπίζει Ναζί και υπερφυσικές απειλές στην προσπάθειά της να μάθει περισσότερα για την καταγωγή της. Τα BloodRayne: Terminal Cut και BloodRayne 2: Terminal Cut κυκλοφόρησαν πέρισυ σαν ενισχυμένες εκδόσεις για PC και δέχτηκαν καλές αντιδράσεις.

Ο Michael Devine, ο SVP της business development της Ziggurat είπε “Οι fans μας ζητάνε να μεταφέρουμε το BloodRayne στις κονσόλες και με τις ReVamped εκδόσεις κάνουμε ακριβώς αυτό”.

 Οι δύο αυτές ReVamped εκδόσεις θα υποστηρίζουν 4Κ ανάλυση καθώς και βελτιωμένο φωτισμό και λεπτομέρειες όπως αντανακλάσεις, νερό, ομίχλη και σκιές. Επίσης θα έχουν και ενισχυμένα cinematic videos και θα υπάρχουν επιλογές για περισσότερες γλώσσες όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα και Ισπανικά.

Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε ψηφιακή μορφή αλλά η Limited Run Games θα βγάλει και περιορισμένο αριθμό φυσικών αντιγράφων κάποια στιγμή. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς είναι το BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, ένα 2D sidescroller adventure που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα σε PC, PS4, Switch και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το BloodRayne: Terminal. Συζητήστε για το Bloodrayne στο Πάρτε μέρος στη συζήτηση για τη σειρά BloodRayne εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification