Marvel's Guardians of the Galaxy gameplay videos

Ερμής Δερβίσης
Marvel's Guardians of the Galaxy gameplay videos

Marvel's Guardians of the Galaxy gameplay videos

Μάχες και εξερεύνηση.

Η Square Enix και η Marvel έδωσαν στη δημοσιότητα δύο νέα gameplay videos του επερχόμενου Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Στα δύο βίντεο ο game director Patrick Fortier εξηγεί πως μπορείτε, ελέγχοντας τον Star-Lord, να καθοδηγήσετε ολόκληρη την ομάδα. Το πρώτο βίντεο παρουσιάζει την συνεργασία της ομάδας στις μάχες, ενώ το δεύτερο εκτός μαχών. Κάθε μέλος της ομάδας έχει την δική του προσωπικότητα και ξεχωριστές ικανότητες στη μάχη. Για παράδειγμα ο Rocket Raccoon ρίχνει εκρηκτικά σε πολλούς στόχους, ο Groot είναι ο healer της ομάδας, ο Drax οι μύες, η Gamora εκτελεστής συγκεκριμένων στόχων και ο Star-Lord ο ηγέτης.

Στο δεύτερο βίντεο παρουσιάζεται η εξερεύνηση, οι επιλογές που θα κάνετε για να πάτε προς τη σωστή κατεύθυνση και οι συνέπειές τους. Στο βίντεο φαίνονται επίσης οι επιλογές που έχετε σε ένα διάλογο, το που θα ξοδεύετε ability points και οι στολές που θα μπορείτε να φορέσετε.

Το Marvel’s Guardians of the Galaxy θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel’s Guardians of the Galaxy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification