Assassin’s Creed Mirage: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Assassin’s Creed Mirage: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Assassin’s Creed Mirage: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται και στο iOS. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/12/22] Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Mirage τον Αύγουστο του 2023, χωρίς όμως να είναι σίγουρο.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Insider Gaming, σύμφωνα με τις οποίες, το Mirage έχει ήδη πάρει αναβολή δύο φορές και αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023. Ο λόγος των αναβολών δεν έχει ανακοινωθεί. Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και μετά από δύο χρόνια πρόκειται για το μεγαλύτερο κενό χωρίς κυκλοφορία στη σειρά, η οποία παλαιότερα κυκλοφορούσε κάθε χρόνο.

Το τελευταίο update του Assassin’s Creed Valhalla κάνει τη σύνδεση με το Mirage. Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει με την standard έκδοση να κάνει 50 δολάρια και την πιο ακριβή 150.

[UPDATE: 24/5/23 - Αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία] Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed: Mirage αποκαλύφθηκε από Ιαπωνικά καταστήματα και θα είναι απ' ότι φαίνεται η 12η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Gematsu, τα Ιαπωνικά καταστήματα δεν δημοσιεύουν ημερομηνίες έτσι απλά ως placeholder αν δεν είναι σίγουρα ότι όντως τα games θα κυκλοφορήσουν εκείνες τις ημέρες.

[UPDATE 2: 25/5/23 – Επίσημη ανακοίνωση από την Ubisoft] Μετά τα leaks από την Ιαπωνία, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, μαζί με νέο gameplay trailer.

Το trailer επιβεβαιώνει ότι το Mirage θα μοιάζει πολύ περισσότερο στις παλαιότερες κυκλοφορίες της σειράς, πριν από το Assassin’s Creed Origins. Το gameplay θα βασίζεται σε stealth, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία RPG.

[UPDATE 3: 14/8/23 - Μία εβδομάδα νωρίτερα] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 5 Οκτωβρίου.

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 4: 30/4/24 - Έρχεται και στο iOS] Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει για το iOS στις 6 Ιουνίου. Το demo του θα είναι διαθέσιμο και για download και θα διαρκεί 90 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα για το Assassin’s Creed Mirage και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification