Οι developers της Rockstar απογοητεύτηκαν που το τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 διέρρευσε νωρίς

Hot
Ερμής Δερβίσης
Οι developers της Rockstar απογοητεύτηκαν που το τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 διέρρευσε νωρίς

Οι developers της Rockstar απογοητεύτηκαν που το τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 διέρρευσε νωρίς

Ήθελαν να το δουν παρέα με τους συναδέλφους τους.

Οι developers της Rockstar απογοητεύτηκαν που το τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 διέρρευσε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα.

Λίγες ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα ένας leaker διέρρευσε το τρέιλερ και παρόλο που ο λογαριασμός του διαγράφτηκε, η Rockstar αποφάσισε να το ανεβάσει επίσημα στο YouTube δηλώνοντας: Το τρέιλερ μας διέρρευσε οπότε παρακαλώ δείτε το πραγματικό στο YouTube. Αρκετοί από τους developers δήλωσαν απογοητευμένοι με το γεγονός αυτό καθώς ήθελαν να δουν το τρέιλερ μαζί με τους συναδέλφους τους και να βλέπουν και τις αντιδράσεις του κοινού.

Ο Social Media Manager του Xbox, Joshua Stein δήλωσε: "Παρότι το κυνηγητό των leaks έχει πλάκα όταν το βλέπουμε από τα social media, πρέπει να σας πω ότι είναι χάλια εκ των έσω. Οι ομάδες δουλεύουν κυριολεκτικά ώρες, μέρες, εβδομάδες, νύχτες για να φτιάξουν κάτι που θα τραβήξει την προσοχή των social media. Τα leaks το καταστρέφουν αυτό και αχρηστεύουν όγκο δουλειάς και ρισκάρουν να χαλάσουν το μήνυμα που θέλουν να δώσουν με το marketing."

Ο director of publishing της Larian Studios (Baldur’s Gate 3), Michael Douse δήλωσε: "Αυτό που μισώ περισσότερο με τα leaks είναι ότι αφαιρεί την φωνή από τους developers. Από αυτό που πρέπει να ψάχνουν είναι διάλογος μεταξύ developers και κοινότητας. Αλλά ότι κάτι διαρρέει, τότε γίνεται θόρυβος."

Διαβάστε περισσότερα για το τρέιλερ του GTA 6 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification