The Lord of the Rings: Gollum

Hot
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum

Story trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/3/19] Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός Lord of the Rings παιχνιδιού το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC και για όλες τις κονσόλες που θα είναι διαθέσιμες εκείνη την εποχή.

Το Action - Adventure θα είναι βασισμένο στα βιβλία της J.R.R Tolkien και θα ακολουθεί τα βήματα του Gollum. Επιπλέον θα εξερευνάει νέα γεγονότα και λεπτομέρειες. Ο διευθύνων σύμβουλος της Daedalic είπε πως το νέο παιχνίδι θα λέει την ιστορία του Gollum από μία άλλη οπτική γωνία την οποία δεν έχουμε ξαναδεί. 

Tα βιβλία δεν λένε πολλές λεπτομέρειες για το τι κάνει ο Gollum στο ταξίδι του να πάρει πίσω το δαχτυλίδι. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι συναντάει τον Shelob και πιάνεται αιχμάλωτος για να μάθουν την τοποθεσία του Bilbo Baggins. Μετά οι δυνάμεις του Sauron ελευθερώνουν τον Gollum με σκοπό να βρουν το δακτυλίδι ακολουθώντας τον. Ο Aragorn τον αιχμαλωτίζει αλλά εκείνος καταφέρνει να αποδράσει. Η συνέχεια της ιστορίας βρίσκεται στις ταινίες Lord of the Rings. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι δεν έχει οριστεί το χρονικό πλαίσιο του παιχνιδιού, ούτε σε ποιο ακριβώς σημείο θα πάρουμε τον έλεγχο της περιπέτειας του.

[UPDATE: 7/1/20 - Έρχεται και σε PS5 και Xbox Series X] Το Lord of the Rings - Gollum θα κυκλοφορήσει και σε PS5 και Xbox Series X.

Το έτος κυκλοφορίας του παραμένει το 2021. Παράλληλα, οι developers ανακοίνωσαν ότι το Gollum στο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τις ταινίες. Θα μοιάζει περισσότερο με αυτό που έχουμε γνωρίσει από τα βιβλία. Αντί για την αρχική του μορφή θα έχει την διεφθαρμένη του μορφή, επηρεασμένο από το δαχτυλίδι.

Ο Art Director του παιχνιδιού Mathias Fischer, δήλωσε ότι: "Ο Tolkien δεν είχε δώσει στοιχεία για το μέγεθος του Gollum. Στα πρώτα illustrations ήταν γιγάντιο. Σαν ένα τέρας που βγαίνει μέσα από μια λίμνη". Βέβαια η Daedalic Entertainment δεν έχει ανακοινώσει αν σκοπεύει να μεγαλώσει το Gollum και πόσο. Επιπλέον, ο Martin Wilkes, game designer του παιχνιδιού, δήλωσε ότι κάθε προσωπικότητα του Smeagol ή του Gollum επιτίθεται στην άλλη και πρέπει να αμυνθεί. Θα έχετε δύο, τρεις ή και τέσσερις εντάσεις σε κάθε κεφάλαιο που θα σας οδηγήσουν στην τελική σας απόφαση. Για παράδειγμα θα είναι πιο δύσκολο να επιλέξετε τον Smeagol αν προηγουμένως παλεύατε με την πλευρά του Gollum.

[UPDATE 2: 4/5/20 - Δημοσιεύθηκαν τα πρώτα screenshots] Το The Lord of the Rings: Gollum ανακοινώθηκε πέρσι και είναι ένα Adventure της Daedalic Entertainment. Η μόνη πληροφορία που είχαμε μέχρι στιγμής, ήταν ότι θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X. Όμως χάρη σε ένα preview, μπορούμε να δούμε τα πρώτα screenshots από το gameplay.

gollum 1

 

gollum3

gollum4

gollum5

gollum6

gollum7

gollum8

Στα screenshots βλέπουμε τις προσωπικότητες του Gollum και μια διαφορετική εκδοχή της Middle Earth. Το γεγονότα του game λαμβάνουν μέρος πριν τα βιβλία και θα αφηγούνται την περιπέτεια του Smeagol μέχρι και την διαφθορά του από το δαχτυλίδι.

[UPDATE 3: 24/8/20 - Δημοσιεύτηκε το πρώτο teaser trailer] Αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser trailer για το επερχόμενο Aventure της Daedalic Entertainment, με πληροφορίες του τι μπορείτε να περιμένετε από αυτό.

Το trailer ξεκινά δείχνοντας ένα νεκρό ψάρι, σημάδι που αμέσως δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που ουρλιάζει Gollum. Στην τοποθεσία υπάρχουν επίσης διάφορες τοιχογραφίες, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη καλλιτεχνική πλευρά του γνωστού χαρακτήρα. Στο επόμενο πλάνο, τον βλέπουμε να κινείται στα τέσσερα πάνω σε κοφτερά βράχια με τον χαρακτηριστικό του τρόπο. Στο βάθος δεσπόζει το Mt. Doom, με τα κορακόμορφα Crebain του Saruman να πετάνε πάνω από τη Mordor. Το Gollum αρχικά τρομάζει βλέποντάς τα, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιεί ότι επιστρέφουν στην Isengard, οπότε και βγαίνει στον ανοιχτό χώρο για να κοιτάξει τις φωτιές που μια μέρα θα τον ενώσουν ξανά με το One Ring. Μια στενάχωρη σκηνή για όσους γνωρίζουν πώς καταλήγει αυτή η ιστορία.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως κομμάτι του trailer είναι το φινάλε του, όπου εμφανίζεται ο τίτλος και το Gollum λέει τη λέξη “Gollum”. Ακούγεται πάρα πολύ σαν την απόδοση που έκανε στο γνωστό χαρακτήρα ο Andy Serkis στις γνωστές ταινίες που βασίστηκαν στα βιβλία του J.R.R. Tolkien. Ωστόσο, ο χαρακτήρας δεν έχει και την ίδια εμφάνιση όπως και σε αυτές. Δεδομένης της καθολικής αποδοχής που είχε το Gollum στην απόδοση του Peter Jackson, θα έχει ενδιαφέρον να φανούν οι αλλαγές που θα επιχειρήσει η Daedalic Entertainment.

[UPDATE 4: 6/7/21 - Νέα screenshots] Στα πλαίσια της έκθεσης Nacon Connect 2021 αποκαλύφθηκαν νέα screenshots για το Lord of the Rings: Gollum. Παράλληλα, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Harald Riegler, μίλησε για τον κόσμο του παιχνιδιού που θα αποτελεί ένα Cinematic Stealth Action-Adventure. Δείτε τα νέα screenshots σε αυτό το link και το σχετικό βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 5: 10/12/21 – Νέο τρέιλερ από τα The Game Awards] Η Daedalic Entertainment παρουσιάσε στα The Game Awards 2021 ένα νέο τρέιλερ για το Lord Of The Rings: Gollum με τίτλο A Split Personality.

Στο τρέιλερ φαίνεται ο γνωστός χαρακτήρας και οι συζητήσεις-διαφωνίες που έχει με την δεύτερη προσωπικότητά του για το πως θα αντιμετωπίσει τους εχθρούς.

[UPDATE 6: 10/3/23 - Story trailer] Η Daedalic Entertainment παρουσίασε ένα story trailer για το The Lord of the Rings: Gollum.

Το Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε τα reviews των Lego: Lord of the Rings και Lego The Hobbit και συζητήστε για το Lord of the Rings - Gollum στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification