Goodbye Volcano High

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High

Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 12/6/20] Η νέα δημιουργία της KO_OP, ονόματι Goodbye Volcano High αποκαλύφθηκε μέσω τρέιλερ στο PS5 online event.

Στο Goodbye Volcano High, θα πρωταγωνιστούν ανθρωπόμορφα ζώα και θα διαδραματίζεται σε σχολικό περιβάλλον. Οι δημιουργοί του κάνουν λόγο για το τέλος μίας εποχής και την αρχή μίας ιστορίας αγάπης.

Θα πρωταγωνιστεί η Lachlan Watson (γνωστή για τη σειρά του Netflix, Chilling Adventures of Sabrina) και θα αφηγείται την ιστορία μιας παρέας με διαφορετικά storylines και ιδιαίτερα endings με queer προσέγγιση. Αισθητικά μοιάζει λίγο με το Night in the Woods και σεναριακά με το Life is Strange.

[UPDATE: 24/2/23 – Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας] Η KO_OP ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Goodbye Volcano High, μαζί με νέο τρέιλερ.

Το gameplay του Goodbye Volcano High θα αποτελεί συνδυασμό Visual Novel και Rhythm καθώς θα μπορείτε να κάνετε επιλογές στην ιστορία και θα παίζετε και τραγούδια.

Το Goodbye Volcano High θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2023 για PC, PS5 και PS4.

Διαβάστε για το Solar Ash το οποίο επίσης αποκαλύφθηκε στο PS5 online event και συζητήστε για το Goodbye Volcano High στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.