Trek to Yomi

Hot
Trek to Yomi

Trek to Yomi

Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο gameplay video. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 14/6/21] Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Devolver Digital στην Ε3 2021, παρουσιάστηκε το Trek To Yomi, από την εταιρεία ανάπτυξης Flying Wild Hog, υπεύθυνη για τα πρόσφατα Shadow Warrior.

Στο Trek To Yomi πρωταγωνιστής είναι ο samurai Hiroki, όπως είχε ορκιστεί στον δάσκαλό του πριν πεθάνει ότι θα προστατεύει την πόλη του. Το Trek To Yomi έχει μία ασπρόμαυρη αισθητική η οποία θυμίζει έντονα τις ταινίες του Ιάπωνα σκηνοθέτη Kurosawa καθώς και το Ghost of Tsushima.

[UPDATE: 6/4/22 – Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο gameplay video] Η Devolver Digital ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Trek to Yomi, ενώ κυκλοφόρησε και ένα gameplay video διάρκειας 15 λεπτών.

Στο βίντεο φαίνονται τα combos, οι critical επιθέσεις, καθώς και τα finishers. Η κάμερα είναι fixed και αλλάζει θέσεις όσο προχωράτε, ώστε να κάνει τον τίτλο πιο κινηματογραφικό.

Το Trek to Yomi θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου 2022 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Ghost of Tsushima και συζητήστε για το Trek To Yomi στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification