Το Metroid Dread τρέχει και στα PC με emulator

Hot
Μαρία Μαλκέζη
Το Metroid Dread τρέχει και στα PC με emulator

Το Metroid Dread τρέχει και στα PC με emulator

Έτσι φαίνεται σε 4K ανάλυση.

Το Metroid Dread μόλις κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch και είναι ήδη πλήρως λειτουργικό από την αρχή ως το τέλος σε δύο διαφορετικούς emulators για το Switch στα PC.

Ο emulator Yuzu, ο οποίος προβάλλει τα games στην αρχική τους ανάλυση, λειτουργεί χωρίς προβλήματα, ενώ μερικοί players ανέφεραν προβλήματα stuttering στην χρήση του emulator Ryujinx, ο οποίος σας επιτρέπει να αυξήσετε την ανάλυση. O Youtuber Gaminja δημοσίευσε βίντεο του Metroid Dread που τρέχει σε PC με κάρτα γραφικών GTX 1060, επεξεργαστή Intel Core i5-8400 και 16GB RAM DDR4 και στους δύο αυτούς emulators, αν θέλετε να δείτε την συγκριτική απόδοση. Το τρέιλερ του Metroid Dread, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Switch:

Το Metroid Dread έχει λάβει πολύ καλές κριτικές έως τώρα. Είναι απευθείας sequel στο Metroid Fusion του 2002 και αποτελεί επιστροφή της σειράς στο (κυρίως) 2D backtracking, αλλά με μερικά μοντέρνα quality-of-life features και όπως φαίνεται ικανοποιητικό αριθμό checkpoints.Σίγουρα δεν λείπουν τα games τύπου Metroidvania στα PC δεδομένης της κυκλοφορίας των Hollow Knight, Axiom Verge, Axiom Verge 2, Ori and the Blind Forest, Ori and the Will of the Wisps και το πιο πρόσφατο Grime. Ωστόσο, αν δοκιμάσετε να παίξετε το Metroid Dread στο Switch και αποφασίσετε ότι τα controls σας δυσκολεύουν ή θέλετε να παίξετε με την ανάλυση και να ξεκλειδώσετε το frame rate, είναι ωραίο που έχετε τη δυνατότητα να στραφείτε στα PC.

Διαβάστε σχετικά με το Metroid Dread. Για εκτενή συζήτηση, επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification