The Expanse: A Telltale Series

Ερμής Δερβίσης
 The Expanse: A Telltale Series

The Expanse: A Telltale Series

Παρουσίαση και περίοδος κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/12/21] Κατά την διάρκεια των The Game Awards 2021, η Telltale Games αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω στο επόμενό της project που είναι βασισμένο στη σειρά Επιστημονικής Φαντασίας The Expanse, του Amazon.

Στην ανάπτυξή του, η Telltale συνεργάζεται με την Deck Nine, που ανέπτυξε το πρόσφατο Life is Strange: True Colors. Η σειρά The Expanse είναι βασισμένη το ομώνυμο βιβλίο των Daniel Abraham και Ty Franck και ως σύντομα θα ξεκινήσει η έκτη σεζόν της. Η ηθοποιός Cara Gee θα επιστρέφει στον ρόλο της Camina Drummer, τον οποίο υποδύεται και στη σειρά.

[UPDATE: 24/8/22 - Αναλυτικότερη παρουσίαση και περίοδος κυκλοφορίας] Στα πλαίσια της Gamescom 2022 είδαμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση του The Expanse: A Telltale Series, ενώ η κυκλοφορία του ανακοινώθηκε ότι θα έρθει το 2023.

Η Cara Gee (Camina Drummer), μιλάει στην κάμερα, σε μια παρουσίαση που είναι μείξη ανάμεσα σε τρέιλερ, gameplay trailer και developer diary. Ο Zak Garriss (αντιπρόεδρος του τμήματος Story Development της Telltale Games), δήλωσε ότι θα είστε scavenger και θα μιλάτε ακόμα και με φαντάσματα ανθρώπων που έχουν πεθάνει, προσπαθώντας να ανιχνεύσετε μυστικά.

Οι developers είπαν ότι αυτό το νέο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από οποιονδήποτε προηγούμενο τίτλο της Telltale, χάρη στην εισαγωγή "αρκετών νέων στοιχείων παιχνιδιού".

Στο The Expanse, οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν με mag boots για να «περπατήσουν σε τοίχους και οροφές και να χρησιμοποιήσουν τους thrusters Zero-G για να αιωρούνται στο κενό». Μαζί με αυτό το σκηνικό που αψηφά τη βαρύτητα, οι παίκτες θα έχουν επίσης «μεγαλύτερο έλεγχο στη δράση» που υπερβαίνει τα όσα έχουν βιώσει σε προηγούμενα παιχνίδια της Telltale.

Εσείς ελέγχετε την Drummer, η οποία εργάζεται στο διαστημόπλοιο The Artemis και, όπως θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι της Telltale, θα πρέπει να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

To The Expanse: A Telltale Series θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε περισσότερα για τα The Game Awards 2021 και συζητήστε για το The Expanse στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification