Νέο Tomb Raider video game

Hot
Ερμής Δερβίσης
Νέο Tomb Raider video game

Νέο Tomb Raider video game

Αποκαλύφθηκε ο νέος σχεδιασμός της Lara Croft. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/22 - Διέρρευσε σενάριο για νέο Tomb Raider video game] Ένα podcast με την ονομασία Sacred Symbols παρουσίασε, όπως υποστήριξε, το επίσημο σενάριο του επόμενου Tomb Raider, το οποίο αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics.

Το σενάριο διαβάστηκε κανονικά και παρότι δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι είναι πραγματικό, η Square Enix σχεδόν το επιβεβαίωσε κατεβάζοντας το βίντεο me DMCA takedown. Ο Colin Moriarty, παρουσιαστής του podcast, δήλωσε ότι μόνο στο Patreon δέχθηκε DMCA και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου και του YouTube, το βίντεο υπάρχει ακόμα.

Η περίληψη του επόμενου Tomb Raider δείχνει επίσης αληθινή καθώς μιλάει για μία πιο έμπειρη Lara Croft, η οποία είναι πλέον μία παγκοσμίως γνωστή αρχαιολόγος μετά από όσα έζησε στην προηγούμενη τριλογία. Παρότι έχει μάθει να δουλεύει μόνη της, θα πρέπει αναγκαστικά να καθοδηγήσει μία ομάδα νεαρών εξερευνητών. Στο podcast ο Moriarty τόνισε ότι το νέο Tomb Raider έχει ακόμα αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί καθώς η Crystal Dynamics έψαχνε ακόμα voice actors για κάποιους δευτερεύοντες ρόλους.

[UPDATE: 21/8/23 - Το επίσημο site ανανεώθηκε] Η Crystal Dynamics και η Amazon ανανέωσαν το επίσημο site του Tomb Raider. Πλέον μας ζητούν email και διάφορα άλλα στοιχεία ώστε να μας ενημερώνουν για νέα που αφορούν την σειρά Tomb Raider. Συνεπώς υπάρχει πιθανότητα αύριο στο Gamescom Opening Night Live να μάθουμε για κάποιο νέο Tomb Raider ή τουλάχιστον να δούμε ένα νέο τρέιλερ στο προσεχές μέλλον.

[UPDATE 2: 20/2/24 - Το νέο design της Lara Croft] Η Crystal Dynamics αποκάλυψε το νέο σχεδιασμό της Lara Croft, ο οποία συνδυάζει όλες τις χρονολογίες της σειράς.

Το 2021, ο franchise director της σειράς Tomb Raider Will Kerslake είχε δηλώσει το 2021 ότι η Crystal Dynamics θέλει το μέλλον του Tomb Raider να διεξαχθεί μετά τις ήδη γνωστές περιπέτειες των πρώτων games της Core Design και της δικής της prequel τριλογίας: Δουλεύουμε για να ενώσουμε αυτές χρονολογίες.

Το νέο design φαίνεται να εμπνέεται από όλες τις χρονολογίες της σειράς, καθώς το πρόσωπο της ηρωίδας θυμίζει την πρόσφατη τριλογία, ενώ η αμφίεσή της το Tomb Raider Anniversary του 2007, που είχε αποτελέσει remake του αρχικού Tomb Raider του 1996. Επιπλέον φαίνεται ότι επιστρέφουν τα δύο πιστόλια που είναι το πιο γνωστό όπλο της σειράς. Το συγκεκριμένο design αποτελεί concept art και αναμένεται να δούμε αν θα είναι και το τελικό στο επόμενο Tomb Raider.

Η Crystal Dynamics δεν έχει δώσει κάποια νέα πληροφορία για το επόμενο Tomb Raider.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Tomb Raider και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification