Μονομαχία Hearthstone μεταξύ Negreanu και Grosspellier

Hot
Μονομαχία Hearthstone μεταξύ Negreanu και Grosspellier

Μονομαχία Hearthstone μεταξύ Negreanu και Grosspellier

Στην BlizzCon 2015.

Δύο τιτάνες του πόκερ συγκρούωνται στο Hearthstone.

Όπως πιθανόν ήδη γνωρίζετε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου ξεκινάει η BlizzCon 2015 και κατά την διάρκεια του διήμερου event θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις, ανακοινώσεις και αγώνες από επαγγελματικές ομάδες στα Hearthstone, Warcraft, StarCraft και Heroes of the Storm. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε έχει να κάνει με ένα special event που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στο επίσημο κανάλι του Hearthstone στο Twitch.

Σύμφωνα με ένα επίσημο blog post, στις 12.30 ώρα Ελλάδος το βράδυ, ο πασίγνωστος Καναδός αστέρας του poker Daniel Negreanu θα αντιμετωπίσει τον εξίσου γνωστό επαγγελματία παίχτη του StarCraft και νικητή των Triple Crown: European Poker Tour, World Series of Poker, και World Poker Tour Bertrand Grosspellier. Το ίδιο blog post αναφέρει πως και οι δύο παίχτες δεν είναι τελείως άγνωστοι με το Ηearthstone. O Negreanu συνηθίζει να παίζει Mage ενώ ο Grosspellier Warlock.

Διαβάστε για τα remakes των WarCraft III, StarCraft και Diablo II και πείτε μας τις απόψεις σας για την BlizzCon 2015 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 07/11/2015 12:18
Χαχαχαχαχα...Τρ ομερή αναμέτρηση