Η εταιρεία Esports Certification Institute χρεώνει 400 δολάρια για εξέταση πιστοποίησης eSports

Hot
Η εταιρεία Esports Certification Institute χρεώνει 400 δολάρια για εξέταση πιστοποίησης eSports

Η εταιρεία Esports Certification Institute χρεώνει 400 δολάρια για εξέταση πιστοποίησης eSports

Αρκετές εταιρείες eSports την υποστηρίζουν.

Η εταιρεία Esports Certification Institute δίνει την δυνατότητα να λάβετε μέρος σε μία εξέταση για esports με κόστος 400 δολαρίων.

Αν περάσετε την εξέταση τότε θα λάβετε μία πιστοποίηση η οποία δηλώνει στους εργοδότες της esports βιομηχανίας ότι καταλαβαίνετε πως δουλεύει, γνωρίζετε βασικούς επιχειρησιακούς όρους, τρόπους marketing και στατιστικά προβλήματα. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έχει αρκετή υποστήριξη από διάφορους επαγγελματίες της βιομηχανίας esports, όμως αρκετοί πιστεύουν ότι μία τέτοια πιστοποίηση δεν είναι απαραίτητη για όσους ξεκινούν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Broadcast δήλωσε στο Twitter: "Δεν έχει καμία λογική. Τι μπορεί να υπάρχει σε αυτή την εξέταση το οποίο θα με πείσει ότι κάποιος την πέρασε έχει περισσότερα προσόντα από κάποιον άλλο;" Άλλοι άνθρωποι υποστηρίζουν επίσης ότι αυτή η εξέταση είναι άδικη και ζημιογόνα και ο παραγωγός της Team Liquid, Patrick Coyne δήλωσε: "Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει προσωρινά αντικείμενο για memes και μετά θα εξαφανιστεί. Χαίρομαι που αρκετοί επαγγελματίες της βιομηχανίας είναι εναντίων αυτής της αρπαχτής χρημάτων".

Ο συνιδρυτής της Esports Certification Institute, Ryan Friedman, δήλωσε ότι ο σκοπός του δεν είναι να δημιουργήσει όρια για το ποιος θα εργάζεται στα esports αλλά να εξαφανίσει τα όρια, ειδικά τα οικονομικά. Δήλωσε επίσης ότι μία τέτοια πιστοποίηση θα μπορεί δίνει σε όσους κάνουν αιτήσεις για δουλειά, την απαραίτητη προσοχή, ακόμα και δεν μπορούν να διαθέσουν χρόνια για να αποκτήσουν την απαραίτητη προϋπηρεσία: "Ακόμα και σήμερα οι εταιρείες esports δεν έχουν τους πόρους για να κρίνουν σωστά τους χιλιάδες ανθρώπους που κάνουν αιτήσεις για δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι να υπερεκτιμάται η προϋπηρεσία. Έχει να κάνει με τον ποιον ξέρεις, με άλλα λόγια." Στο ότι το να έχει κάποιος 400 δολάρια για να διαθέσει σε ένα τεστ, δεν δείχνει την αξία του, ο Friedman απάντησε ότι θα υπάρχουν και υποτροφίες. Η διαδικασία της εξέτασης έγινε με την βοήθεια διάφορων συμβούλων της βιομηχανίας και με βάση τον αριθμό των στελεχών που συμφωνούν με την εξέταση, η Esports Certification Institute έχει αρκετή υποστήριξη: Nicole LaPointe Jameson, CEO της Evil Geniuses, Carlos Rodriguez, CEO της G2, Chris Park, CEO της GEN.2, Michael Prindiville, CEO της Dignitas.

 

 

Ο δεύτερος ιδρυτής της Esports Certification Institute είναι ο Sebastian Park, πρώην αντιπρόεδρος της Clutch Gaming. Ο Park δήλωσε ότι ακούει τις γνώμες του κόσμου και δήλωσε ότι όσοι χρειάζονται βοήθεια για το ποσό θα λάβουν βοήθεια.

 

 

Συζητήστε για τα eSports στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification