Διαγωνισμός της Microsoft για 7 συλλεκτικά Bethesda Xbox controllers

Διαγωνισμός της Microsoft για 7 συλλεκτικά Bethesda Xbox controllers

Διαγωνισμός της Microsoft για 7 συλλεκτικά Bethesda Xbox controllers

Έχουν θεματολογία από τα games της όπως τα Fallout και τα Elder Scrolls.

Η Microsoft πραγματοποιεί κλήρωση για να δώσει μια σειρά χειριστηρίων Xbox με θέμα τα games της Bethesda για να γιορτάσει την πρόσφατη εξαγορά της Bethesda.

Δείτε το τρέιλερ του Elder Scrolls VI:

Τα επτά χειριστήρια έχουν θέμα τα franchise της Bethesda, συμπεριλαμβανομένων των Fallout, Wolfenstein, The Elder Scrolls, The Evil Within και άλλων. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τη θήκη, με συνολική εκτιμώμενη αξία λιανικής 400 δολαρίων.

Για να μπείτε, πρέπει να ακολουθήσετε το @xbox στο Twitter και να κάνετε retweet το tweet της προωθητικής ανάρτησης παρακάτω με το hashtag #XboxBethesdasweepstakes. Οι συμμετοχές περιορίζονται σε ένα retweet ανά άτομο. Και πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε follow τον λογαριασμό του Xbox για τουλάχιστον επτά ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού στις 16 Απριλίου. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από το Twitter DM στις 19 Απριλίου.

Δείτε το tweet:

 

 

Διαβάστε για την Microsoft που αποκάλυψε δύο νέα Xbox Controllers από ανακυκλωμένα υλικά και συζητήστε για το Xbox Series X στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification