Ο PS3 emulator RPCS3 πλέον τρέχει όλα τα games

Hot
Ο PS3 emulator RPCS3 πλέον τρέχει όλα τα games

Ο PS3 emulator RPCS3 πλέον τρέχει όλα τα games

Ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα ανάπτυξής του.

Η προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα του RPCS3, emulator του PS3, πιάνει τόπο, καθώς πλέον κάθε παιχνίδι του PS3 μπορεί τουλάχιστον να εκκινήσει.

Σύμφωνα με το Kotaku, η ομάδα του RPCS3 ανακοίνωσε ότι όλα τα games και εφαρμογές από το PS3 τώρα, τουλάχιστον, θα κάνουν boot στον συγκεκριμένο emulator. Αυτό αντιστοιχεί σε περισσότερες από 6000 εφαρμογές συνολικά. Ενώ αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, ένα παιχνίδι με δυνατότητα εκκίνησης απέχει πολύ από το να μπορεί να παιχτεί κανονικά στον emulator.

Το RPCS3 έχει πέντε επίπεδα στη λίστα συμβατότητας. Tο “Playable” είναι το μόνο επίπεδο που δηλώνει ότι ένα παιχνίδι τρέχει και αποδίδει όπως θα έπρεπε. Μέχρι στιγμής, το 63% των games εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και είναι αυτά που μπορούν να παιχτούν μέχρι τον τερματισμό τους.

H ομάδα του RPCS3 έγραψε στο Twitter: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το RPCS3 έχει τώρα συνολικά ΜΗΔΕΝ παιχνίδια στην κατηγορία Nothing. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα γνωστά παιχνίδια και εφαρμογές εκκινούν τουλάχιστον στον emulator. Ανυπομονούμε να διορθώσουμε και αυτά που είναι σε κατάσταση Loadable".

 

 

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι το RPCS3 έχει φτάσει ως εδώ είναι αξιέπαινο. Η δομή του PS3 είναι αρκετά περίπλοκη και η αναπροσαρμογή της σε έναν τυπικό υπολογιστή δεν είναι απλό επίτευγμα.

Διαβάστε για τη Sony που δυσκολεύει τους κατόχους PS3 και PS Vita να κάνουν ψηφιακές αγορές. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification