Steam Next Fest: Summer Edition

Hot
Steam Next Fest: Summer Edition

Steam Next Fest: Summer Edition

To event ξεκίνησε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/2/21] H Valve ανακοίνωσε πως το φετινό Steam Game Festival θα λάβει χώρα 16 με 22 Ιουνίου.

Όπως και στις προηγούμενες χρονιές, το φεστιβάλ αναμένεται να περιέχει πληθώρα από demos, άμεση επικοινωνία με εταιρίες ανάπτυξης και indie developers καθώς και livestreaming της εκδήλωσης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα είχε πραγματοποιηθεί το Steam Game Festival: February Edition που περιελάμβανε περισσότερα από 500 δωρεάν demos, διαθέσιμα για download σε ολόκληρη την διάρκειά του. Υπήρχε επίσης livestream από τους ίδιους τους developers στην σελίδα κάθε παιχνιδιού που συμμετείχε στο φεστιβάλ, με ανοιχτό chat για να έρθει το κοινό σε επαφή μαζί τους.

[UPDATE: 24/3/21 - Το Steam Game Festival μετονομάστηκε σε Steam Next Fest] Η Valve άλλαξε την ονομασία του Steam Game Festival σε Steam Next Fest.

Στην σχετική ανακοίνωση, η Valve δήλωσε ότι επιθυμεί να επικοινωνήσει πιο άμεσα το τι αφορά το εν λόγω event. Το επόμενο Steam Next Fest είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει εκατοντάδες demos, με τους developers να συμμετέχουν επίσης σε livestreams προκειμένου να συζητήσουν για τις επερχόμενες κυκλοφορίες τους. Η ανάρτηση της Valve αναφέρει ότι: “Μετονομάσαμε το Steam Game Festival ώστε να επικοινωνήσουμε πιο άμεσα το σε τι εστιάζει. Ανακοινωνουμε το Steam Next Fest, έναν πολυήμερο εορτασμό επερχόμενων games. Εξερευνήστε και παίξτε εκατοντάδες demos, παρακολουθήστε livestreams με τους developers τους και συζητήστε με τις ομάδες για τα υπό ανάπτυξη games τους που θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο Steam.”

Το πρώτο Steam Game Festival έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, παράλληλα με τα The Game Awards του Geoff Keighley. Τα δύο events δίνουν έμφαση σε επερχόμενα games, με τις εταιρείες ανάπτυξης και τους publishers να διαθέτουν demos για διάφορες μελλοντικές κυκλοφορίες. Στο πρώτο Steam Game Festival ήταν διαθέσιμη περίπου μια δεκάδα games, ενώ στην πιο πρόσφατη εκδοχή του τον περασμένο Φεβρουάριο διέθετε περισσότερα από 500. Εάν είστε developer και επιθυμείτε να υποβάλλετε το παιχνίδι σας προκειμένου να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο Steam Next Fest τον Ιούνιο, μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE: 16/6/21 - Ξεκίνησε και επίσημα] Το Steam Next Fest ξεκίνησε και επίσημα από σήμερα. Πλέον έχετε την ευκαιρία να δείτε νέα indie games και να κατεβάσετε τα demos τους. Θα διαρκέσει 16-22  Ιουνίου. Ήδη τα πρώτα demos βρίσκονται ήδη στο Steam, αλλά η επίσημη πρεμιέρα ξεκινάει από σήμερα 16/6 στις 20:00, όταν και θα προστεθούν τα περισσότερα demos.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο Steam Next Fest.

Αν σας αρέσουν τα indie games, τότε το συγκεκριμένο event είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ατελείωτο gaming. Παράλληλα, οι developers αρκετών από τα games που θα παίξετε, θα διοργανώσουν livestream και θα τα παρουσιάζουν live.

Διαβάστε περισσότερα για την Apple που κάλεσε την Valve να καταθέσει στο δικαστήριο και συζητήστε για το Steam στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/02/2021 17:36
16 ιουνίου θα είμαστε όλοι συνδεδεμένοι για να το δούμε.
Notification