Φήμη: BungieCon

Φήμη: BungieCon

Φήμη: BungieCon

Η Bungie κατέθεσε αίτηση για να κατοχυρώσει την ονομασία.

Η Bungie φαίνεται ότι υπέβαλε αίτηση για να κατοχυρώσει την ονομασία BungieCon, με φήμες να θέλουν την χρήση της για κάποιο επερχόμενο event που σχεδιάζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα Trademark 247 φαίνεται ότι η Bungie ζήτησε την κατοχύρωση του όρου ως πνευματική ιδιοκτησία. Η περιγραφή περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων κοσμήματα, αλλά ως επί το πλείστον φαίνεται ότι θα έχει σχέση με media και προϊόντα “στον τομέα των video games, της επιστημονικής φαντασίας, της φαντασίας και ιστοριών δράσης και περιπέτειας”.

Όλα τα παραπάνω ακούγονται συναφή με το ύφος των games που συνήθως αναπτύσσει η Bungie, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδιά της για διπλασιασμό των γραφείων της στην Αμερική και άνοιγμα νέων στην Ευρώπη στα πλαίσια μιας μεγάλης επέκτασης. Με αυτό κατά νου, φαίνεται λογική και η επιθυμία της διοργάνωσης ενός μεγάλου event στο μέλλον, για το οποίο κατά πάσα πιθανότητα κατοχυρώνεται ο όρος BungieCon.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα μεγαλύτερα γραφεία στην Αμερική θα “υποστηρίξουν πολλαπλές ομάδες διαφόρων project, μεταξύ των οποίων και εκείνες εκτός του Destiny Universe” και ο Ευρωπαϊκός κλάδος θα βοηθήσει στην “καθοδήγηση επιπλέον μέσων” εντός της ομπρέλας του Destiny. Επιπλέον, η Bungie προγραμματίζει την πρώτη της κυκλοφορία που δεν σχετίζεται με το Destiny για “πριν το 2025” και αυτή ενδέχεται ότι θα είναι το Looter-Shooter που μάλλον θα τιτλοφορείται Matter.

Διαβάστε επίσης για τις αντίστοιχες κινήσεις της Bandai Namco και συζητήστε για την Bungie στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:06
Πιστεύω πως θα έχει πολλά καινούργια Project να παρουσιάσει στο event.
Notification