• Ειδήσεις
  • Events
  • Η Valve κάνει διαγωνισμό για CS skins, δίνοντας σε γραφίστες ένα εκατομμύριο δολάρια

Η Valve κάνει διαγωνισμό για CS skins, δίνοντας σε γραφίστες ένα εκατομμύριο δολάρια

Hot
Η Valve κάνει διαγωνισμό για CS skins, δίνοντας σε γραφίστες ένα εκατομμύριο δολάρια

Η Valve κάνει διαγωνισμό για CS skins, δίνοντας σε γραφίστες ένα εκατομμύριο δολάρια

Θα κερδίσουν οι 10 καλύτεροι.

Το "finish" είναι η επίσημη ορολογία του CS: GO για τα skins, όπως ορίζεται στο counter-strike.net. Μπορεί να είναι skin από όπλο και αυτό το όπλο θα έχει εμφάνιση η οποία θα μπαίνει σε κατηγορία, από factory new έως battle-scarred. Τα finishes μπορεί να είναι σχεδόν οτιδήποτε, από σκέτα χρώματα έως κυριολεκτικά πυρά και αν έχετε έμπνευση, η Valve μπορεί να θέλει να σας δώσει πολλά χρήματα για αυτό.

Ο διαγωνισμός $1 Million Dreams and Nightmares Content Contest προσφέρει δέκα έπαθλα των 100.000 δολαρίων για πρωτότυπα finishes όπλων για το CS: GO. Οι κανόνες είναι απλοί. Μπορείτε να εργαστείτε σόλο ή ως μέρος μιας ομάδας, η υποβληθείσα δουλειά θα πρέπει να είναι εντελώς πρωτότυπη και το μόνο που χρειάζεστε για να συμμετάσχετε είναι ένας λογαριασμός Steam σε καλή κατάσταση και να έχετε δώσει τουλάχιστον 5 δολάρια σε αγορές.

Η Valve δήλωσε ότι: "Ξεκινήσαμε το Workshop στο Steam πριν από περίπου δέκα χρόνια με την ελπίδα να δημιουργήσουμε ένα κέντρο για περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από την κοινότητα. Έκτοτε, πάνω από πέντε εκατομμύρια δημιουργοί έχουν υποβάλει και δημοσιεύσει πάνω από 20 εκατομμύρια νέα αντικείμενα για μια ποικιλία από games στο Steam, καθιστώντας τα, διαθέσιμα για αγορά σε εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι παίζουν αυτά τα games, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών του CS, πολλά από τα πιο εμβληματικά αντικείμενα, χάρτες και άλλα στο παιχνίδι έχουν δημιουργηθεί από μέλη της κοινότητας. Ο Διαγωνισμός Dreams & Nightmares έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην περαιτέρω υποστήριξη αυτής της κοινότητας.”

Για όσους έχουν την καλλιτεχνική κλίση αλλά δεν έχουν εμπειρία στα ψηφιακά εργαλεία, η σελίδα του διαγωνισμού Dreams and Nightmares περιλαμβάνει έναν οδηγό για την κατασκευή και την υποβολή των finishes, καθώς και κάθε είδους εικόνες, τόσο αυτόνομες όσο και ως skin, για έμπνευση. Υπάρχει επίσης ένα FAQ που καλύπτει πιο λεπτομερείς ερωτήσεις. Μπορείτε να υποβάλετε όσες συμμετοχές θέλετε και η Valve δεν κατέχει το έργο που θα υποβληθεί. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό παρέχει μια μη αποκλειστική άδεια χρήσης του έργου στο CS: GO, αλλά οι συμμετέχοντες διατηρούν όλα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Οι νικητές θα επιλεχθούν από τους developers του CS: GO και αν είστε τόσο καλοί στο να φτιάξετε όπλα που θα υποβάλετε περισσότερες από μία συμμετοχές, τότε ναι, μπορεί να κερδίσετε περισσότερα από ένα βραβεία.

Ο διαγωνισμός έχει ανοίξει και έχετε έως τις 21 Οκτωβρίου για να υποβάλετε το έργο σας.

Διαβάστε για τη Valve που χρεώνει πλέον τα ranked matches του Counter-Strike: Global Offensive. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification