Microsoft event 15/2: 4 Xbox games σε άλλες κονσόλες

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Microsoft event 15/2: 4 Xbox games σε άλλες κονσόλες

Microsoft event 15/2: 4 Xbox games σε άλλες κονσόλες

Τα games δεν ανακοινώθηκαν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/2/24] Η Microsoft θα ανακοινώσει τι ετοιμάζει για το μέλλον του Xbox στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο YouTube channel του Xbox Έχουν ήδη δημοσιευθεί φήμες και αναφορές για αλλαγή στρατηγικής του Xbox σχετικά με κυκλοφορία των games σε άλλες κονσόλες.

Ο CEO της Microsoft Gaming, Phil Spencer, θα έχει μαζί του και άλλα στελέχη του Xbox, όπως η Sarah Bond και ο Matt Booty. Η Bond είναι η νέος πρόεδρος του Xbox και ο Booty είναι ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, επομένως, μαζί με τον Spencer, αυτό θα αποτελέσει ένα καλό πάνελ για να μιλήσουν για τα οικονομικά και δημιουργικά ζητήματα που παίζονται σε αυτήν την κατάσταση.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Microsoft ενδέχεται να αλλάζει την εστίασή της και να εφαρμόζει μια νέα στρατηγική για να φέρει μερικά από τα games και τις first-party σειρές της σε αντίπαλες κονσόλες, όπως τα PS5 και Switch. Η Microsoft δεν έχει σχολιάσει αυτές τις αναφορές μέχρι στιγμής, επομένως το podcast θα μας διαφωτίσει.

Στο παρελθόν η Microsoft έχει δηλώσει ότι θα κάνει διαθέσιμα τα games της και σε άλλες πλατφόρμες, αλλά μέχρι τώρα εστίαζε σε PC και σε Cloud Gaming, με απειροελάχιστες εξαιρέσεις, όπως τα Minecraft, τα games μεγάλων publishers που εξαγόρασε (Bethesda, Activision Blizzard) κτλ.

Η Microsoft λέει εδώ και χρόνια ότι θέλει να κάνει τα παιχνίδια της διαθέσιμα σε περισσότερους ανθρώπους, σε περισσότερα μέρη και σε περισσότερες συσκευές, και η κυκλοφορία ορισμένων παιχνιδιών στο PlayStation και στη Nintendo θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτό.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει τα Gears of War, Starfield, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves και Indiana Jones and the Great Circle στο PlayStation. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν η Microsoft θα μπορούσε να εγκαταλείψει τον κλάδο του υλικού με το PS5 να ξεπερνά το Xbox 2:1, αλλά η Microsoft φέρεται να έχει διαβεβαιώσει το προσωπικό της ότι αυτό δεν θα συμβεί.

[UPDATE: 15/2/24 - Πρόεδρος Xbox: "Κάθε οθόνη είναι Xbox"] Η Sarah Bond, πρόεδρος του Xbox, δήλωσε στους εργαζόμενους της Microsoft, ότι "κάθε οθόνη είναι Xbox", κάτι που δείχνει την πρόθεση της εταιρείας να κυκλοφορήσει games σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή μέχρι και στο PS5, το Switch ή ακόμη και διάφορες φορητές συσκευές.

Το προσωπικό είδε μια παρουσίαση, που είχε εικόνες από την άνοδο του Palworld. Παρουσιάστηκαν πλάνα από "tablets, τηλεοράσεις, οθόνες και φορητά". Βέβαια προφανώς η Microsoft αγνοεί ότι οι περισσότερες πωλήσεις του Palworld έχουν γίνει στο Steam.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί απόψε στις 22:00. Η μετοχή της Microsoft είναι στα 409 δολάρια και ήδη πριν το άνοιγμα του NASDAQ στο pre-market έχει άνοδο στα 410 δολάρια. Όταν υπάρχει παρουσίαση τότε πάντοτε το επενδυτικό ενδιαφέρον ανεβαίνει, άρα η μετοχή της Αμερικάνικης εταιρείας μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανέβει.

Που να επενδύσετε τα χρήματά σας
Μπορείτε να βρείτε την μετοχή της Microsoft και τις καλύτερες μετοχές του 2024 και να επενδύσετε στο eToro που έχει ένα εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, πήρε το βραβείο Investor Community award από το StockBrokers, ενώ υποστηρίζει και καταθέσεις από και προς το PayPal. 

*Αποποίηση ευθύνης: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριος. Συνιστούμε τις συναλλαγές σε έμπειρους αγοραστές. Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται για γενικούς και ενημερωτικούς σκοπούς πληροφοριών και όχι για οικονομικές συμβουλές. 

Για εκτενή συζήτηση για trading, καθημερινές συμβουλές και για να δείτε αποτελέσματα μπείτε στο Facebook group Trading: Cryptos & Tech Stocks.

[UPDATE 2: 15/2/24 - 22:10 - Livestream] Ο Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι 4 Xbox exclusives θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες κονσόλες. Δεν ονόμασε αυτά τα games, αλλά ανάμεσά τους δεν θα είναι στο Starfield. Θα είναι μεγαλύτερα του ενός έτους. Το Game Pass θα παραμείνει μόνο σε Xbox και PC. Δείτε το livestream.

Η Microsoft έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τις επόμενες κονσόλες Xbox
Η Microsoft αποκάλυψε ότι εργάζεται για ένα νέο Xbox επόμενης γενιάς και είπε ότι θα είναι «το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα που θα έχετε δει ποτέ σε μια γενιά hardware». Η ανακοίνωση έρχεται ως μέρος του επίσημου Podcast του Xbox, όπου οι Phil Spencer, Sarah Bond και Matt Booty είπαν ότι 4 Xbox exclusives θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες κονσόλες.

Ενώ μίλησε για το Xbox hardware, η Bond δήλωσε ότι η Microsoft αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή την επόμενη γενιά κονσολών Xbox, η οποία θα περιλαμβάνει ένα τεράστιο τεχνικό άλμα.

Νέο Xbox Series X/S το 2024
Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το ίδιο το hardware και το πότε θα κυκλοφορήσουν οι κονσόλες επόμενης γενιάς, η Bond δήλωσε ότι φέτος μία νέα κονσόλα Xbox Series X/S θα έρθει την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη όμως δεν θα αποτελεί next-gen hardware, αλλά για μία διαφοροποίηση της τρέχουσας κονσόλας (άρα θα έχουμε μία Pro έκδοση ή απλώς μία Slim έκδοση; Η μήπως κάτι το ενδιάμεσο;). Στο Twitter, το Xbox account είπε ότι η Microsoft θα φέρει "περισσότερες επιλογές κονσόλας και χειριστηρίου για εσάς κοντά στα Χριστούγεννα".

Υπήρχαν φήμες για μια νέα digital έκδοση του Xbox Series X ως μέρος ορισμένων εγγράφων της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου, που διέρρευσαν κατά την αναμονή έγκρισης εξαγοράς της Activision Blizzard, αλλά από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι μπορεί να έχουμε ακόμα κι ένα Xbox με μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, μικρότερο μέγεθος ή άλλο χρώμα. Επίσης, η ίδια φήμη ανέφερε και για Xbox controller με haptic feedback, modular thumbsticks και επαναφορτιζόμενη μπαταρία με δυνατότητα αλλαγής

Το Diablo 4 θα έρθει στο Game Pass στις 28 Μαρτίου.

Δείτε τι είπε η Ubisoft για τα Xbox games σε άλλες κονσόλες και συζητήστε για τα Xbox Series X/S στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification